*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

codul postal al strazii pe care locuiesc in Sibiu. Ala din 5 cifre. L-am luat de pe www.coduripostale.ro

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Am reusit.
Desi codul meu contine 6 cifre. Am renuntat la ultima si a mers.
Trag cu ochiul sa vad ce conditii cer la plata si livrare.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

lasand la o parte preturile mari, asta e unul dintre cele mai haioase site-uri cu haine de copii: http://www.newborn-baby.com/

dincolo de stilul de prezentare, ai optiunea sa=ti afiseze preturile in lei romanesti.

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sincer, mie imi e frica sa comand asa, de pe orice fel de site, fara recomandari. Iarasi raman cu banii luati si p'aia (firma) nici nu stiu unde s-o gasesc. Se poate sa fie o firma cunoscuta, iertati-mi ignoranta, insa eu nu m-as risca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Saddie , super misto scris si la obiect.
Tania e tare de tot hainuta aia, acum ma uit si eu pe linkurile puse de tine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by horel2003

nu sunt mamica si sper sa nu va deranjez :) vad ca, cam toti useri au postat valoarea comenzii , permiteti-mi sa adaug si eu:

147,73 Euros data : 13/07/2007

mi-am permis sa copiez postarea lui Horel, deoarece era la vechiul capitol.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Saddie , ti-am trimis PM, sper sa nu fie prea tarziu. Multumesc mult pentru ajutor

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Ok, si atunci spune-mi, chiar credeai ca daca numai mie mi se pierdeau colete sistau astia livrarile in Ro??

Nu am insinuat niciodata ca din cauza ta au sistat livrarile in Ro . As fi chiar culmea sa cred asta. Eram doar curioasa ale cui colete s-a pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Saddie, ti-am scris si eu un PM in speranta ca nu e prea tarziu sa ma adaugi pe lista.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am primit urmatorul mesaj:
Bonjour,
Je regrette de ne pouvoir vous donner de plus amples renseignements concernant votre commande car pour le moment tous les dossiers sont bloqués.
Je suppose que vous avez reçu un mail vous avisant que nous avons arrêté nos envois en Roumanie. Si votre commande a été annulée et que son montant a été débitée de votre carte, nous vous rembourserons sous peu.
Veuillez nous excuser pour ces désagréments et je vous remercie d'avance de votre compréhension.

Christine
Relation Clients

Mergi la inceput