Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lya, ce dragutz !!!!

Doroti, e tare faza cu olitza

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

EllaX, iata la tine si la Ana-nastrushnica
Am trecut deja de vreo 5 ori prin Cluj vara asta, musai sa mergem si sa ne si oprim - am rude + prieteni - si tre' sa facem intalneala de ardelence sa vedem rushinoasa!

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mamici, ziua buna. Ma iertati ca va intreb asta.
Sunt si eu curioasa cum sunt bebelusii Tauri. Cum sunt cand sunt mici mici. Daca sunt galagiosi sau cumintei.
Cred ca ma inadrez si eu tot la Mai-Iunie 2008 in schimb si mi-ar placea sa aflu cum a fost pentru voi.

Va multumesc muuult !

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Gabi (Danutu), tine-o tot asa, dupa munca (camera) si distractie
la pruncutzi

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

oana rusu ...merci..dar de acu incepem cu proviziile pe iarna asa ca...pupam Victorasul.

alinusha nu cred ca putem incadra "taurasii"intr_o singura categorie.exemplu:fii_mea si daria lui gabi25 sunt nascute in aceeasi zi doar la cateva ore diferenta si nu seamana deloc.a mea m_a chinuIT ea de pe la 2 luni pana pe la 6 luni,ca nu voia nici un fel de lapte,dar acum _a mama cretuca cat e de cuminte.si nu s_a mai trezit noaptea de la 2 luni.A CAMELIEI(GABI25)......sa iti povesteasca ea mai bine
doroti
faza cu olita tare,tareisteata NATY.(MA BATI?)

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miti, multumesc frumos

EllaX, bine ai revenit.. Mai lasa gandurile negre si vino la barfa aici....

Atat deocamdata, revin..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Steluta sanatate la tatal tau, abia astept poze cu printesa

Miti, pruncu' meu se trezeste pt lapte intre 6 si 7 (dupa cum il trezeste stomacelul, n-are legatura nici cu ora de culcare, nici cu cat a papat seara) apoi adoarme pana pe la 8 - de obicei, inca o ora dupa sticluta, da' n-o termina dintr-una de fiecare data.
Doarme peste zi cam 2 ore (eventual si un pic) in 2 reprize, eu nu-l las sa doarma mai mult de 1.5 ore odata, il trezest usor de tot, si atunci doarme noaptea mai bine si mai mult - adica seara la 8.45 se cere in patutz cu "apu" (laptele) aferent - si n-am treaba cu el pana dimineata.
Cand dormea 3 ore (sau mai mult) peste zi, adormea numa'-n figuri seara si se scula la 6.30 si altul neam nu se mai culca.
Acum se cere singurel la "nap" - la 10.30-11 si in jur de 4 p.m. si se tezeste deja singurel dupa aprox o ora.

Eu nu zic ca am reteta, asta am descoperit impreuna cu Paul, am incercat sa-i prind preferinta - si se pare ca asa ii prieste cel mai bine, nu se mai trezeste plangand (cum facea cand dormea cate 2 ore sau chiar mai mult, in timpul zilei)

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by DANUTU

oana rusu ...merci..dar de acu incepem cu proviziile pe iarna asa ca...pupam Victorasul.
alinusha nu cred ca putem incadra "taurasii"intr_o singura categorie.exemplu:fii_mea si daria lui gabi25 sunt nascute in aceeasi zi doar la cateva ore diferenta si nu seamana deloc.a mea m_a chinuIT ea de pe la 2 luni pana pe la 6 luni,ca nu voia nici un fel de lapte,dar acum _a mama cretuca cat e de cuminte.si nu s_a mai trezit noaptea de la 2 luni.A CAMELIEI(GABI25)......sa iti povesteasca ea mai bine
doroti
faza cu olita tare,tareisteata NATY.(MA BATI?)

mami de danutu si monica.noi

Sunt deacord cu Danutu, fiecare copil e personalitate aparte, in livada avem tot felul de copilasi, mai slabuti, mai grasunei, mai mincaciosi(sa nu ziceti ca-i aceeasi ca a mea e mincacioasa si slaba) mai fometosi, mai rapizi sau mai incetuti, mai harnici mai lenosi, somnorosi(de alde fiica-mea) sau care se trezesc noaptea si se joaca.Crede-ma nu depinde de zodie, ci de copilas.
Si Danutu nu ma supar ca a invatat-o pe bunica-sa sa mai asculte de mine asa citeodata.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Elax,bine ai revenit!

Mai,io am vrut sa editez mesajul ca tare nu-mi placea si nu-s ce-am facut,asa ca merg in spate si-l sterg pe celalalt.
Aseara am zis ca gata,nu-i mai dau san,dar mereu fac aceeasi prostie din prea multa oboseala si m-a trezit dom-sorul la ora 00,la 2,la 4,la 6 si la 8 definitiv.Diseara cred ca incep revolutia ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eh, va multumesc frumos oricum. Eram asa visatoare si de aia v-am intrebat. Acum daca stau sa ma gandesc depinde pana la urma si de personalitatea fiecarei mamici. Ca daca o mamica e mai calma poate insufla ceva si bebelusului iar daca e mai grabita poate ii insufla altceva, si asa mai departe.
Multumesc si aventuri frumoase in continuare in livada voastra cu copilasi!

:) Sanatate!

Mergi la inceput