Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

si asa, ca sa va pregatim pentru "odiseea becului la cresa (..de bece, of course!)", hai sa va aratam si cum eram pana mai deunazi:

http://picasaweb.google.com/horalucia/BusteniIulie2007?authkey=-5gh8kPx6o8
http://picasaweb.google.com/horalucia/FrumoaseSiNimicMaiMult?authkey=vWKRDGlg2YQ

enjoy, ca si io am enjoiat mare parte din pozele din livada. nu zic ce si cum, ca mai am sa fac upgrade nitel. da atata va zic: "ciresele rules!" ce vrajeli o sa se-nfiripe p'aici intr-o vreme viitoare, n-o s-avem aer.....

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Doamne ce a crescut !!! si ce blonda e...! dar nu am gasit pozele cu noua "tunsoare"

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

ete poze cu becu!
http://picasaweb.google.com/horalucia/BeculNostruCelFrumos?authkey=152GRAchRac
Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

aha, iata si un "beculetz" blond

POZE_Alex

Mergi la inceput

adriana imi pare rau pt necazul vostru...

fetelor, fi-miu se trezeste dimineata pe la 6-6:30, indiferent daca il culc la 8:30 sau 9:15 seara...
Insa dormea apoi dimineata pe la 10:30 vreo ora jumate si apoi pe la 3 dupa-masa inca vreo ora jumate.
De o saptamana adoarme pe la 11 dimineata vreo 2 ore si apoi pana seara la 8:30-9 nu mai doarme, adica si-a scos somnul de dupa-amiaza.
Eu as fi vrut sa se trezeasca pe la 7:30 macar dimineata si sa doarma pe la 2 la pranz, adica daca tot si-a scos un somn, macar sa doarma pe cel de dupa-amiaza...
Nu stiu cum sa fac...ca nu rezista treaza de la 6 dimineata pana la pranz...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. O sa ma uit mai cu atentie pe rafturi.

Adela o sa incerc sa pun cateva poze si cu domnisoara mea. Zilele urmatoare, ca si Tati ma bate la cap sa-i mai arat poze cu ghemotocul mic.

Miti, uite si fiica-mea a inceput sa mi se scoale la 6 dimineata , chiar daca o culc la 21.30 sau la 23. Ea care avea program de somn pana la 8. Ce viata si pe capul meu! Andrada nu mai are demult 2 reprize de somn. Doar una de dupa-amiaza. Dimineata nici nu prea are cand sa si-l mai faca ca suntem afara. Dar nici nu da semne de "oboseala". Inainte o adormeam langa mine in pat si simtindu-ma dormea si 3 ore. Mai nou insa nu ii convine asa. Prin urmare, o pun in patutul ei si pana adoarme mai dureaza vreo jumatate de ora. Si nu depaseste 2 ore cu somnul. Cam asta e programul nostru de somn.

Dar ar fi timpul sa ma duc si eu la nani!

Edit: Am uitat sa laud un beculetz ochios! . Vorba Adrianei are Hora niste ochi asa de expresivi...

Noapte buna!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

salutam..ne era dor de voi.nici acum nu stau ca nu pot.am avut nunti calatorii,cununii...si tronc ieri a picat netu

noi suntem bine ,va pupam pe toate.
noi cand intram se animeaza discutiile
glumim binentzeles dar dak voi va plangeti ca fug toate cand intrati,noi hai sa bagam contrariul
doroti!!! pe unde esti?nu am vazut postari de la tine
o zi buna si spor la treburi..

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ziua la cirese si vreascuri.
Eu in we nu am net, iar eri am avut o zi plina si n-am apucat sa intru. De citit am citit pe rupte.
Ce mi-o placut e ca mai apar vreascurile care de pe la odihna, care dupa, care in foc de serviciu, da ce nu mi-o placut ii BECU, Luana nu te supara pe mine dar mie nu-mi place in genere asa tunsoare nici la fete nici la baietei, cred ca din copilarie se trage, ca se tachinau copii unu pe altul cind erau cheluti, eu am plins o saptamina ca vroia mamica sa-mi faca asa frizura, deci daca ai de gind si in continuare sa-i mentii asa coafura sa stii ca te bat, mai ales ca fata-i blonda si cu cirlionti.In rest sa stii ca mi-a placut la nebunie pozele, vreau si eu, dar nu stiu cind.
Carmina bine ai revenit de la mare, inteleg ca a fost putin, dar ai grija si de burtica.
Roxana tu inca nu ai venit de la mare?
Lili ce bravo e Alec, se cere la olita, si copilu meu stie ce-i asta dar din principiu nu vrea sa se ceara.Sa va zic ce a facut ea simbata dimineata. Mamica a luat-o sa mai dorm eu putin, si ea la mine e obsedata de pampersu fetei, dar dimineata fata mea face kk si eu nu i-l scot, i-am zis si ei nu o data.Olita noastra-i dubla, are scaunel si in mijloc oala mica care se scoate, pai fiica-mea s-o gindit ea ca-i mai interesant scaunul fara oala, si a scos-o, s-a asezat si si-o facut treaba, o vazut ca miroase urit, si-o luat scaunelu si s-o mutat si o mai facut o leaca, si iar s-o mutat, in trei locuri o facut frumuseturi, mamica era in baie in timpul asta, cind o venit(asta o fost 10min) si-o pus miinile in cap.Deci concluzie: 1.Copilu stie ce se face cu oala; 2.Nu-i place scaunelu cu oala, il prefera fara; 3. ii e lene sa zica ca vrea la oala.
Dar sa stiti ca ea dupa ce face zice "pu" si iti arata, nu sta ea sa miroase si sa fie murdara.
Camelia nu stiu daca ti-am zis e frumos Ardeiu.

LA MULTI ANI FLORYPOP!!! SA FII SANATOASA, VOIASA SI SA AI DOAR BUCURII DE LA SOT SI CIRESICA.

Danutu pentru voi.Mi-o placut camera piticilor, e super faina.
Steluta bine ati revenit si sanatate tatalui tau.
AAA, despre dormit, noi i-am scos un somn si a ramas cu unu, ca cu doua seara ne privea cum dormim, acum adoarme inaintea noastra.Dimineata noi o trezim pe ea, deci am o somnoroasa.
Diana intra mai des si n-am inteles cum ai aparut fara poze???? Bataita.
Cami eu stiu ca-s datoare cu poveste, da nu-mi vine inspiratia, cind imi vine sa stii ca tie iti dedic istoria.
AAA, Luana as merge si eu la mare, cu sot si cireasa, dar tu deja stii ca nu se primeste anu ista.Si imi place iea Horei asa de tare!!!
Am inteles ca Adib e in concediu??Odihna placuta!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

'na ziua!

Suntem foarte pe fuga - am venit de la Alba Iulia (din casa socrilor, ca socrii sunt plecati in concediu), ne-am spalat, am dormit, acum ne pregatim sa plecam inspre Braila (la mama). Barbatul imi e in concediu de lunea trecuta.

Suntem bine: eu tot grasa, Ana tot nemancacioasa - respectiv, de trei saptamani e aproape in greva. S-a umplut de bube saptamana trecuta si nimeni nu stie ce are - nu-i nici o boala infecto-contagioasa, nu respecta nici macar criteriile pentru roseola, nu pare alergie la ceva aliment. Acuuum... ceva tot tre' sa fie (poate o Giardia?...), dar important e ca e vesela, cu chef de joaca si de plimbare. Am dus-o si la doctor , ne-a zis ca putem pleca la drum cu copilul cu bube (dupa ce copilul i-a scotocit doctorului prin sertare, cand nimeni nu era atent). Cand ne intoarcem, am de gand s-o ducem pe Anutza pentru ceva analize (hemoleucograma, ex urina, ex de scaun), sa vedem cum e. In rest... va povestesc eu data viitoare despre Ana mamii, care canta toata ziua si face glume si e rusinoasa. Am incercat sa sharuiesc poze, nu mi-a mers si nu mai am vreme, acum.

Eu va citesc cand pot, dar citesc tot si ma bucur. Am lipsit pentru ca nu-mi mai ajunge timpul - si nu-mi mai ajunge energia. N-am fost suparata pe nimeni de prin Livada, mi-e drag de voi! Parca-parca sunt mai bine, dar in urmatoarele 2 saptamani vom fi plecati, deci nu cred ca vom avea internet.

Acum plec, ca mai am de facut bagaje si imediat tre' sa "decolam".

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

pentru cine se nimereste prin Braila sau pe langa, intre 23 si 29 august (inclusiv), am trimis pe mailul comun de pe Yahoo nr meu de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ella iti doresc drum bun si odihna din plin. Te pupic .

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Camelia,am tot vrut sa spun si m-am luat cu altele.Ce ardeias scump si dragut ai tu acolo.Si ce blondut e!Ii sta mai bine asa decat cheliuta.Cum te mai descurci cu copilasii??

Referitor la olitza,wc,i-am tot explicat lui Erik cum sta treaba si a inteles ideea,am vazut ca incepe sa faca kk se uita la mine cu subinteles,stia ca nu in pampers se face......dar l-am pus pe olita si nu a facut nimik,dupa vreo 10 minute i-am pus pampersul si iar a inceput sa-si faca nevoile cele marisi iar l-am pus pe olita fara rezultat,inca odata s-a repetat si l-am lasat pe bietul baiat sa-si faca nevoile unde se simte el mai bine......asa ca amanam putin olita.
Sa vedeti ce scump e el cum imi aduce pampers sa-l schimb si nu mai poate de incantare,fugind se duce,dar nu-mi aduce numai unul,mai merge si-mi mai aduce tot cate unul pana cand se plictieste sau se termina pachetulmancal-ar mama pe el de baiat.
Si e un iubaret si jumatate,ne prinde cu manutele lui ne pupa si scoate un sunet dulce.

Mergi la inceput