Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

CamiM, am mai spus despre intarcare, eu nu stiu decat cea facuta pe o perioada lunga de timp.. Adica nu am un termene, am inceput sa-i raresc tzatza cam de 2 luni, cum vedeam ca vrea sa suga, pac un biberon... il accepta dupa oarecare bazaiala.. Acum sunt la faza cand suge doar noaptea... si doar spre linistire... Nici sanii nu mi-s tensionati, pur si simplu trecem la alta perioada
Voiam sa va intreb: copiii vostri au noaptea perioade in care se trezesc si stau si se joaca? A mea fata se scoala ori pe la 1, ori pe la 3 si vreo ora sau 2 se joaca pe tacute, se uita la manute, ma calareste, mai citeste-o carte.. activitate... in timp ce mie imi pica okii in gura.... ziua nu doarme mult cca 3 ore adunate..

In fine, Lya, nici a mea nu poate manca un iaurt de 150 g , darmite unul de 300... sunt socata, cred ca e in urma cu mancatul, de fapt... Sau poate cei alaptati au stomacelul mai mic?..nu stiu ce sa zic..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adriana merci pentru raspuns! si scuze ca nu mi-am amintit ce ai mai scris despre subiectul asta.Tot cam asa am inceput si noi adica am redus si acum suntem la faza in care ziua nu prea mai suge deloc, decat uneori cand trebuie sa faca nani, dar seara nu se culca fara tzitzi si noaptea se trezeste si nu am ce face... asta nu prea stiu scum sa o rezolvam...

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adriana, lya, cami, saru-mana de rabdare si aprecieri!

uff, mie INCA imi mai e dor dor dor de alaptat!!!!!
da, in mod clar si hotarat (nu fac afirmatii definitive cu usurinta!), alaptatul a fost cea mai frumoasa traire de pana acum si cred ca si de acum incolo. nasterea, tinutul in brate prima data?.. hmm, nu se compara.
MI-E DOOOOR DE ALAPTAT

...si, pe de alta parte, ma bucur ca nu-s in pielea voastra, voi de-abia de-acum o sa simtiti durerea acestei pierderi (sau nu, cine stie, n-o fi la fel la toti!)
bafta cu intarcatul!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Vai, Luana, ce dor mi-e de munte!!!!!
Tare faine pozele - ce sec suna!! - ma bucur ca nu-s singura care umblu cu pruncu' dupa mine - la cabana, in concediu, what ever ma distreaza cand sunt intrebata "de ce nu-l lasi la cineva" pai de aia l-am facut, sa-l las?? mai ales ca si eu si sotzu' am fost "burlaci" mai mult decat suficient

Ce lungana ai - da' ce sa mai zic si eu, ca toata lumea zice zic numai ca astept sa vad si eu beculetzu
Pana una-alta eu nu m-am indurat sa fac baiat din pruncu' meu, e tot cu carliontzii la purtator si ma intreaba toata lumea "cat timp are fetitza?" asa-mi trebuie ca nu-l tund

Si, din nou, Luana, spui ce zic si eu, tare mi-e dor de alaptat, da', aia face toti banii - adica glezne ingrosate, 10kile in plus, cearcane, pete pe fata (ca n-am cascat okii sa ma protejez de soare) s.a.m.d.
Alaptatul si clipele astea cand vine la mine si cuibareste in bratele mele, inchide ochii si zambeste astea anuleaza si lasa loc si pentru prostioarele urmatoare

Ma innebuneste cu un singur lucru - acuma nu mai accepta mancare de la altcineva, vrea sa manance numai singur, si, de, am incercat si eu sa-i dau linguritza, etc, da' ma dispera pe unde poate proiecta iaurtul/ciorba/si altele!!!! Ca bucatelele de mancare gen cubulete, ok, le adunam, da' cu restu'... si a mai descoperit ceva, ia mancarea, o face pasta omogena intre palme si isi aplica rezultatul pe fata si in cap - pe par durere...

revin cu completari... ca deja e destul sa va obosesc

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Inca ceva Luana, foarte-foarte-foarte de acord cu cresa - faza nasoala pt mine e ca nu stiu nici o cresa dezirabila pe aici, prin Tg Mures

Am vazut la fiul unei prietene - l-a dus la 11 luni, in conditii super - o persoana la vreo 4 bebei - si copilul dupa ceva vreme se culca singurel - asta in conditiile in care pana la 11 luni l-a adormit in timpul zilei numai in masina
Socializarea e foarte mult - insa numai daca educatoarea are un nr rezonabil de copii tare greu de gasit.

Am implinit un an

Mergi la inceput

Inca una si ma duc.... (ei, chiar mi-e dor de-o bere.... da' de cand cu sarcina si alaptat am devenit ceva de groaza, dupa un pahar sunt asa de high ca nu-i cazu' sa ma vada nimeni.... am pierdut antrenamentu')

Lacra super faza cu olitza i-am zis la Paul, sa vedem daca o sa-i pese

Paul nu-i neaparat papacios - ca nu mananca intre mese, doar fructe intre mic dejun si pranz, eventual la 5-6 dc nu vrea mancare, fructe si atunci are cina pe la 7 - insa asa papa el mesele, cam 300 - uneori mai mult - sau cel putin asa papa inainte de faza asta cu mancat-singurel.

la toate cireshele si la copacei, asa ma bucur sa citesc la fiecare cum cresc puiutzii parca iarasi infloreste livada

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

oana, !!
m-ai uns pe sufletel, le zici bine!
pentru bere am eu solutia: trebuie sa te antrenezi nitel! daca vrei, ma ofer pe post de antrenor, tu nu trebuie decat sa iti iei cupkilu la purtator si sa vii incoace. si cu sotul, sa se antreneze si ei!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luanaaa foarte frumoase poze! Imi era dor de Hora.Ce mare e !!
Ia spune matale aici cate kg ai slabit cu Super Dieta? Ca de aratat arati super bine.Eu una marturisesc ca am abandonat dupa 1 luna jumate.....intentionez sa ma apuc din nou....sper sa reusesc pana la capat de data asta.

Adriana imi pare rau de pierderea voastra.Chiar ieri a murit tatal unei prietene, a facut infarct in baie, la dus.Avea 62 de ani.Suntem foarte marcati si noi.

Lacri sedere placuta pe-acolo si la tot mai multe progrese!!! Ardeiul nu se sinchiseste inca sa zica mai nimic, ce sa mai vorbim de olita....no chance.Dar pana nu reusim sa comunicam cat de cat, nici nu incerc cu olita ca nu are saracul cum sa-mi spuna de problema.

Ne mai auzim si maine ca acu e tarziu deja.Noapte buna.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Luana, avand in vedere si pe Alec, mai marele imasului, plus ca ar mai fi si alte cireshe de cunoscut pe=acolo, ar fi tare faina o evadare la capitala - cu tot cu antrenament la berici .
Da' nu prea am tupeu sa fac planuri - sotzul meu a lipsit cam 2 luni de la munca, asa ca vedem noi, o sa fie brusc si dintr-o data

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Iata ca mai dau si eu un semn de viata. Am ramas in urma cu scrisul. La citit am recuperat pe parcurs. Profit de ocazie ca doarme fiica-mea sa scriu cateva randuri.

In primul rand LA MULTI ANI ILDIQO si FLORYPOP!! Sa fiti iubite si fericite alaturi de familie si de cei dragi!!

LA MULTI ANI de Sf. MARIE sarbatoritilor!!

FELICITARI MONICUTZA!! Sa va traiasca printesica! Imi imaginez cat de greu iti este acum cu 2 copilasi! Suntem alaturi de tine!

LUANA, bine ai revenit... Mi-ai inseninat ziua!! Imi lipseau mesajele tale pline de farmec. Pupam si pe Hora cea inalta! Am admirat pozele de la munte. Chiar nu imi mai aduceam aminte cum arata wrap-ul asezat pentru spate.

Virgi, te rugam si pe tine sa revii alaturi de noi... Si poate ne "dai niste ponturi" despre cum "lucrezi" cu Luana... ca ai invatat-o atatea chestii.

Apropo de asta, voi ati inceput sa le desenati sau sa le dati sa mazgaleasca hartii?? Ma intereseaza daca sunt ceva unelte de scris non-toxice. A mea inca baga in gura tot ce prinde. Si daca nu ii fac pe plac o mai apuca crizele. De vorbit stie cateva cuvinte, si repeta dupa mine alte cateva, dar fara a le tine minte. Cel mai mult ma incanta ca a invatat sa "dea pup". Ma saruta pe obraz, dupa care incepe sa rada.

Am inceput sa-i dau completare la san, lapte praf Nestle cu Bifidus, pentru copii de peste 1 an. Inca nu vreau sa o trec pe laptele de vaca, caci am eu senzatia ca cel praf este mai complet pentru varsta ei. Deh, fiecare cum simte. Nu am intarcat-o. Mai suge dimineata (cam vreo 140 ml), si seara un pic, dupa ce papa biberonul (asta mai mult ca s-o adorm). Multi mi-au spus ca daca ii dau lapte praf, de ce sa nu opresc alaptarea. Dar parca nu ma lasa inima.

Mai nou avem iesite si 2 maselute de sus. Nici nu am realizat ca i-au iesit. O spalam intr-o zi pe dintisori si am vazut ca parca jos era gingia mai alba, si atunci am "cautat-o". A luat si in greutate. La 14 luni avea 9940gr. In general nu este prea mofturoasa la mancare. In schimb am realizat sa nu ii prea plac dulciurile. Am facut ba chec, ba prajitura cu fructe, cu mai putin zahar, dar nu se da in vant dupa ele. Fructe papa dar mai ales daca sunt moi (pere, piersici, pepene). Apropo eu i-am dat pepene galben de pe la 1 an. Am citit insa de curand ca pepenele galben si cel rosu nu sunt recomandati inainte de 2 ani. Totusi noua dr. ne-a dat voie. Ah si nu-i place mamaliga, pastele cu branzica. Trebuie sa caut prin subiectul acela cu meniuri la diverse varste sa ma mai inspir ca am cam intrat in pana de idei. Voi ce le dati la masa de dimineata de papa?

Altfel, am terminat si cu tata cu operatia de hernie de disc. Bineinteles ca s-a nimerit sa fie programat la operatie dupa ce a plecat sotul. Asa ca am avut de alergat pe la spital. Acum incepem sa ne reintram in ritmul normal de viata (adica doar noi doua, ca Tati e plecat prin Cairo).

Cam astea ar fi noutatile de la noi. Sper sa reusesc sa tin randul la scris, caci aveam mai multe raspunsuri de dat.

am livada cea frumoasa.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput