Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 4
26octombrie spune:
beeey, ia luati seama! pai ce, cum plec nitel, cum iar incepeti sa umpleti paginile? pai e frumos?! si cu varsta.. .iar, urat. ca sa nu mai iegziste (sau sa "nu se mai iegziste") discutii despre varsta, va mai zic odata: io-s a mai baba d'acilea. gata cu varsta. io am 23, voi aveti mai putin si gata.
oana.iat, da, aveam bona. cu toate astea, am sezut noi pe ganduri si ne-am spus ca la cresa e mai bine pen'ca:
tot ce se intampla in jur e mult mai educativ decat ce ii poate oferi o bona, oricare ar fi aceea;
e inconjurata de personal competent si calificat, intr-un spatiu special pentru copii. fiica-mea deja nu mai poate vedea un scaun, fie el si de bar, fara sa ajunga in varful lui. deja voi sta mai linistita stiind-o in curtea gradinitei decat pe strazi cu bona;
programul e, in mod clar, mai bine stabilit decat acasa. acasa o tinem tot intr-un chiul, de la diverse, somn, masa, alea alea...
sistemul imunitar creste mare si frumos;
socializeaza infinit mai mult, invata de la inceputul vietii sa ia si sa dea castane. si jucarii. e mai bine asa
cam astea ar fi beneficiile importante, ce o privesc pe fiica-mea.
apoi, in ceea ce ne priveste si n-au contat in luarea deciziei, insa ne bucuram si de astea:
cresa e mult mai putin invaziva decat bona. poate eu vreau sa imi trantesc pantofii portocalii in mijlocul sufrageriei si sa ma astepte acolo pana ma hotarasc sa-i mut. poate nu, da daca vreau, vreau sa stiu ca pot! get the picture?
in ultimul rand, diferenta la buget e semnificativa, iar banii acestia tot catre bunastarea fizica si intelectuala a Horei s-ar duce.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
wapi,
noi nu snackuim, doar mesele si laptele (continuam cu trei biberoane pe zi). dar uite aici niscaiva idei:
-swaitzer. taiat betisoare si dat la purtator;
-ardei grasi, aceeasi prezentare;
-morcovi cruzi/fierti (cel mai bine e sa fie al dente) telina idem;
-la cofetariile Ana, scumpe si destul de proaste if you ask me, au ceva fabulos: se cheama SCANDURELE, costa 90 de bani si sunt niste painici tari, din faina integrala, nedospita. apai roade castoru' la ele de n-ai treaba, noi mai luam pe drum, cand nu stim ora de intoarcere si multe ape ne-au trecut...
dragelor, o alta sugestie culinara bine primita la noi:
branza de vaci cu miere si scortisoara. moooaamaaaa! atat va zic!
HORA E CHEALA. am cumparat, in final, masina de tuns si e ne mai po me ni ta! deja am inceput sa ne amortizam costurili. iar fiica-mea, dupa ce cu teama am initiat procesul, inconjurand-o de jucarii, ei bine, a fost intr-atat de incantata de ce i se intampla incat a stat cu ochii inchisi si nici jucarii nu i-au trebuit. buna treaba cu tunsu'asta, o s-o facem mai des.
arata ca un bec. dar e cel mai frumos bec din lume!! imi place rau!
Virgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
mai bine nu citeam ce scrii de Luana, asa imi vine sa ma duc in dormitor si sa-mi trezesc odorul, sa ma uit lung la dansa si sa o mustru nitel. pai hora nu face aproape nica din toate astea! stiu, nici n-am stat atat cu dansa, da totusi! Iti admir tenacitatea si rabdarea, jos palaria! si eu mi-am propus multe, insa n-am reusit sa ma tin de toate promisiunile educationale pe care le-am facut..
uite-asa, poate ma mai mobilizez, uneori sunt intr-atat de obosita incat stau langa ea si ma uit, nici sa vorbesc nu ma simt in stare. stiu, rushinica..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
si asa, ca sa va pregatim pentru "odiseea becului la cresa (..de bece, of course!)", hai sa va aratam si cum eram pana mai deunazi:
http://picasaweb.google.com/horalucia/BusteniIulie2007?authkey=-5gh8kPx6o8
http://picasaweb.google.com/horalucia/FrumoaseSiNimicMaiMult?authkey=vWKRDGlg2YQ
enjoy, ca si io am enjoiat mare parte din pozele din livada. nu zic ce si cum, ca mai am sa fac upgrade nitel. da atata va zic: "ciresele rules!" ce vrajeli o sa se-nfiripe p'aici intr-o vreme viitoare, n-o s-avem aer.....
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
adriana spune:
Luana, tare frumoase poz(n)ele Horei
.. Mi-a placut ce mare e ea, si ce exploratoare
.. Si taticu ei, ce desavarsit o "slujeste", cred ca e un tatic no.1..! ![]()
Noi am avut o tragedie in familie, un prieten bun a murit.. cancer la plamani.. fumator inrait de 30 de ani.. Ne-a socat plecare lui atat de rapida.. Nici n-am apucat bine sa realizam ce reprezinta boala lui si s-a dus.. Aproape ca nu mai suport gandul, amintirile care le avem cu el..
.. L-am rugat de atatea ori sa se lase de fumat.. dar i se parea ca e un mic, mic viciu.. A ramas in urma lui mama-sa de 76 de ani.. singura... se duce la cimitir pentru sotul ei si pentru singurul copil.. ce poate fi mai trist? Oare merita aceasta mica placere sa provoace atata durere celor ramasi..?
..
In rest, cu copiii, ma intreba cineva cum e.. e frumos, nu am regrete, vise neimplinite.. pur si simplu ma bucur de copii. Cornelia s-a mai implinit si ea, a inceput sa manance mai bine, bea mult lapte(am trecut-o pe lapte de vaca), dar mai si suge noaptea... incerc s-o-ntarc...
Revin...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adriana spune:
Asa... ce sa mai zic? Imi pare rau de virgi ca nu mai scrie aici.. sincer nu prea inteleg de ce atata suparare.. poate au fost dedesubturi.. As vrea sa revina![]()
Inaioana ce mai face? Nu mai stie nimeni de ea nimic? Ce-o mai face Serghei?![]()
Amiss ce mai face gargarita ta?
Diana_R, cum mai e Timeea, sanatoasa, grasa si frumoasa?![]()
Sa mai zic de mica mea... incerc s-o obisnuiesc la olita, dar nu prea-si da seama ce si cum.. A invatat insa ce-i caca
..
E o haioasa si jumatate, cu okii numai pe astia mari.. ii imita, a invatat sa incruciseze bratele si sa faca tz tz
, nu stiu de unde, sa nu ma banuiti..
Mare amatoare de calculatoare, le pliciuieste oriunde le gaseste, si are de unde..
Vorbeste ca un radio, toata ziua spune ceva dar noi suntem grei de cap si nu prea reusim sa intelegem..
Am facut intr-o zi greseala sa-i arat un na-na, se balacea cu mana in WC si i-am aratat na-na-ul.. si de atunci ma bate tot timpul.. cica nu stiu si-s prea mici.. acuma incerc s-o dezvat cu uitarea.. Cum nu-i dau voie sa faca ceva, vine si ma bate
, e atat de haioasa.. o iubesc de nu mai pot
Am fost cu ea la plaja si ii e frica de nisip, n-am mai auzit de asa ceva, e de groaza, daca o pun pe nisip urla ca din gura de sarpe.. de valuri nici nu mai zic..
.. Stau cu ea lipita de mine, calare in capul meu.. de groaza apei, hehe...
Ok, cam atat de la noi.. asteptam vesti de la fetele absente ![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Lya spune:
Adriana,imi pare rau pt prietenul vostru.Aviz fumatorilor!!
Luana,am vizionat toate pozele,ce mare si frumoasa e Hora........de cate ori vad poze cu ea imi amintesc ce spuneai la inceput si-mi vine sa-ti dau bataitza.Am bagat la cutiuta ideile de gustarica.....mai veniti cu idei......si apropo,ce branza dulce folositi???Si poze cu beculetul,nici una??
Mai ce pitici mancaciosi??300 gr iaurt??Al meu daca manca 150 sunt superfericita(doar odata a mancat atata).cam 100 ml incape in stomacelul lui.
LYLY809 spune:
Salutare,
Noi suntem la Valcea si am pus manuta pe un laptop, \va scriem repede-repede...
Sambata trecuta nu au venit decat Miti si Vivi la intalnire ( cu o frumusete de fetita pe nume Ingrid-pe care cred ca o cunosteti).
Alec se cere zilnic la olita pentru kk, fapt de care sunt foarte mandra, pentru ca eu nu l-am stresat deloc cu kestiunea![]()
Incepand de ieri spune "apte" cand vrea lapte. Ne-am plimbat prin Rm. Valcea in lung si-n lat, am cutreierat toate magazinele de tricotaje si ne-am luat lucruri masura 86 pentru ca avem si noi, slava Domnului, 80 cm si speram sa ne mai inaltam inca.
Intrucat nu prea am timp la dispozitie ii raspund doar Lyei, ca mi-au picat okii pe intrebarea ei, eu ii dau branza dietetica Agrolact cand gasesc, daca nu, Fagaras sau Milli, desi Milli este cam fada.
Pupam ciresimea si va dorim toate cele bune!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Si iaurtel mancam doua pe zi marca Campina, plus 2-3 Danonino, dar am redus portia la un iaurt Campina pe zi deoarece cred ca iaurtul ii provoca lui Alec aciditate la stomac si avea tot timpul un miros care ii venea din stomac. Acum e mai bine. Fructele nu i le mai dau simple ci cu branzica in fiecare zi din acelasi motiv. La cele doua gustari si la masa principala mananca cam 250 gr. mancare, o fi mult, o fi putin? Trebuie sa ma mai uit prin Capraru.
Pa!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CamiM spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
CamiM, deci tu esti Mariutza??
Ia de aicisi
!!!
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Oana multumesc frumos.. dam si noi inapoi multe
si
dulce pentru Paul cu ochi frumosi si mamica lui draguta.Cami &
Sofia www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Salutare livada!!!

Florypop la multi ani!! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi si o zi superba!!

Adi concediu placut si cat mai multe ore de somn!!!![]()
Doroti multumim frumos pentru vestile de la Virgi si ma alatur si eu celor care asteapta cu drag revenirea in livada a fetelor care nu ne-au mai vizitat de multisor.Pleeease come back ....![]()
Wapi si Sofia papa mult, de cate ori ne vede pe noi ca mancam ceva da fuga si ea si se mataie doar-doar primeste si ea, plus ca la masa mananca bine de fiecare data. Nu stiu cum sunt in Romania dar aici sunt tot felul de biscuitei si pufuleti pentru gustari pentru copii, si multe sunt cu continut foarte mic de zahar. Sofiei ii mai plac de pilda mult caisele dar cele foarte coapte si bananele bineinteles. Drum bun si distractie placuta la tara.
Luana excelente pozele!!
Ce faina ii Hora matale..
si eu care credeam ca Sofia e inalta.. hihi!! acum daca tot ne-ai povestit asteptam si pozici cu beculet.![]()
Adriana imi pare rau pentru prietenul vostru..
..asta e un moment in care ma bucur sincer ca am resuit sa ne lasam de fumat.
Mai da detalii despre cum merge cu intarcatul.. stam si noi la coada la "procedura" asta dar inca nu am curaj.. stiu ca o sa urmeze niste nopti cu zbierete...
Cum povestesti tu de Cornelia asa si Sofia daca e suparata pe noi vine si ne altoieste .. zau daca pricep de unde a prins figura asta.. acum am inceput sa ii spun "nice" cand loveste si sa o mangai eu inapoi si cand zic "nice" incepe si ea sa mangaie.. sper sa inlocuim "palmele" cu mangaieri.
Lacra distractie placuta in plimbare si
d-lui Razacila. cand va adunati acasa mai vrem si noi poze..![]()
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme