Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Mai ce chestie...ma suna Nelu si mi-o da la telefon pe doctoritza Vintila..ma ia aia si imi explica ca daca am mai avut probleme cu gatul sigur e streptococ si ca ar fi bine sa iau 10 zile de Penicilina V injectabil in vena cu branula. Ca streptococii netratati duc la reumatism, la boli de inima si ca sunt prea tanara sa am asha probleme.Dupa aia trebuie sa iau Moldamin.
Nelu a spus ca fac cum vreau eu, el aduce branule acasa si penicilina si ma gandesc pana maine. De facut mi le face sora-mea sau el.
O sun pe doctoritza mea de familie si ii spun faza..si imi spune ca in ziua de azi streptocopii nu mai reactioneaza la Penicilina V si e pacat sa ma intep degeaba. Ca pana la venirea rezultatului sa iau nistatin, albastru de metil, septogal...
Stiu ca streptococii sunt a naibii de periculosi, si acum cativa ani cand am avut puroi in gat tot streptococ a fost.
Ce naiba sa fac?.
Maraki... zi rezultatul ca sunt curioasa,....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki..fain...daca asta iti doresti
Eu stiu ca testele de sarcina se fac din urina de dimineata care e mai concetrata mai ales daca intarzierea nu este asha mare.
Merg sa mancam ceva...Dani si-a baut laptele 250 ml si acum mergem sa completam cu ceva.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Ai vazut..prin telepatie ti.am scris de penicilina injectabila! Asa stiam si eu de teste ca se fac dimineata dar asta cica e pt orice ora.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki..probabil testele din ziua de azi sunt mai performante si le poti face la orice ora...eu cand mi-am facut testul de dimineata l-am facut pt ca asha stiam.
Era vb de penicilina G nu V care cica e mult mai buna dar nu am inteles eu bine.
Acuma nush...sa vedem ce visez la noapte oricum maine imi aduce "marfa"
L-am culcat si pe Dani la 21.30..s-a cerut singur la nani spunand "nani nani". Nu prea a mancat, i-am pus paine cu unt si sunca a luat doua muscaturi si nu i-a mai trebuit. I-am pus conopida cu maioneza si a mancat un sfert de felie si gata si aia...
Totusi parca a inceput sa manance mai bine dar a inceput sa faca si mofturi la mancare.
Eu o sa imi fac un galbenus frecat cu zahar inainte de culcare sa vedem efectul...
maraki spune:
Bianca, galbenus frecat cu zahar si pui lapte cald si-l bei. Eu asa stiu ca trebuie facut. Pune si o compresie la gat, apa + spirt.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki..cred ca merge si reteta aia...eu stiu doar zahar si ou dar am sa incerc si cu lapte. Dar cand ma culc sa nu mai beau nimic dupa.
Eu m-am apucat sa scanez pozele de cand avea Sandra intre 1.5 si 2 ani..
Si chiar ma gandesc la Ursu. Asha dinti marishori avea si Sandra cand era mica si avea si strungareatza, iar acum are o dantura superba.. Ursu zicea ca nu ii place strungareatza Raisei
Dani are dintii mici in comparatie de cum erau a lui Sandra.
O sa pun pozele mai am cateva de scanat.
In jurul varstei de 2 ani am tuns-o cleopatra si mie imi place cum ii statea.
Biancas spune:
Am pus cateva poze cu Sandra cand avea varsta lui Dani si pana la 2 ani. Mie nu mi se pare ca seamana...
Daca aveti chef..bagati un ochi ca sunt in drop.
Ce fain radea la poze...Dani baga capul in pamant sa nu ii fac poza
Azi are Dani 1 an si 7 luni...ce a trecu timpul deja...
Giova spune:
Maraki ma bucur ca e negativ. misto test ti-a luat Giorgios. ai grija cu capusele alea...parca nu demult vorbeai de ele.
Marco nu doarme, are o energie de speriat.
de 2 zile e tot cu NU in brate. mergem la nani? Nu; mananci? Nu; etc.
am fost putin in parc, la piata si acasa. Eram pe balcon si i-am zis:uite mami fetita!!! el a inceput: titza, titza si o striga de numa. o mai striga si pe vara-mea Tita, caci asa o cheama, dat pe asta :titza. prescurtat de la fetita.
am facut si un filmat, l-am bagat imbracat in cada si se uda cu dusul. Il pun dupa ce adoarme, caci sunt singura acasa.
Clau a iesit cu nasul lui marco la o berica.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Of ...incerc sa scot niste poze la imprimanta, imi setez marimea 10x15 cat are si poza si tot aiurea mi le scoate.
Deja am consumat 3 foi fatza verso daca am vazut ca nu merge
Mie nu imi merge dropul..am vrut sa vad ce poze am pus si nu imi deschide...
Giova spune:
Mi-a adormit si marco, eu am pus filmuletzul in (3).
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">