Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 11
miraklucker spune:
buna seara
Bianca, mai bine astepata, nu lua asa antibiotice. Probabil e un virus care-si face de cap, pe care antibioticul nu-l afecteaza. Iar daca e strepococ poti vedea la un exudat faringian, o antibiograma, nu vad rostul sa te intepi cu penicilia atatea zile numai dupa presupus. Iti doresc multa sanatate.
Dana, ma intrebai de fete......fetele fac si ele bine. Ale tale ce mai fac?? sunt sanatoase?
Selin a ajuns-o aprope pe Daria, tot mai multa lume ma intreaba daca sunt gemene, mai ales ca am boala sa le imbrac la fel, sau cel putin aprope la fel. I se increteste si ei parul tot mai mult, am mai tuns-o acum cateva zile, dar culoarea nu s-a schimbat, tot bruneta a ramas.....e mult mai inchisa decat ceilalti. Are inca numai 4 dinti.
Miercuri a fost sotul cu ea la control........cel de 1 an, pana la urma a trimis doctorul si dupa ceilalti doi, ca nu i-a mai vazut demult, ramasesera in urma cu vaccinurile.
Prin urmare fetele au primit fiecare cate doua vaccinuri, priorixul si MMR (bolile infectioase) si David cred ca numai un rapel la MMR. Are 10,2 kg, iar Daria 10,8Kg.
Selin e cumintica, destul de ascultatoare atunci cand vrea, in schimb Daria e tareeeee miorlaita, plange din orice, e f sensibila, chiar si cand vorbeste normal tot maraita e.
David a inceput gradinita, merge fara probleme, dar deja intreba el cand are liber. ma tot intreba daca si maine trebuie sa mearga, eu i-am spus asa cum merg eu la servici in fiecare zi merge si el la gradi. doar ca eu mai am si liber, asa ca vrea si el.
In sfarsit ne-am luat bilete la mare. Pe 2 saptembrie zburam in SArdinia. Pana la urma am apelat la agentie, ca m-am zapacit de tot cu internetul, trebuia sa le rezerv pe toate separat, hotel, avion, transfer,si sa se mai si potriveasca.
acum astept sa ma lamureasca sora-mea pe mess cum sa-mi reinstalez sunetul ca azi n-am avut ce face cu un coleg de-a lui Heinz si l-am sters cred din greseala....si binenteles ca ala n-a mai stiut sa-l puna la loc.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
Giova asa e varicela apare la fix 14 zile de la contact, dar e contagios numai cu vreo doua zile inaite de a erupe. Pana atunci nu, e perioada de incubatie. David a inceput marti, peste doua saptamani duminica seara Daria, luni dimineata Selin si eu. Pediatrul copiilor mei sunea ca e ca ceasul.
.......eu fac cursuri la distanta....incet incet ne pierdem rabdarea amandoua, vorbim pe limbi diferitepuhhhhhhhhhhh.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
Buna dimineata...ce bine e sa bei cafea la prima ora ca ieri cu exudatul..am baut-o la servici.
Mira, multumesc. Daria si Selin se apropie si la greutate nu numai la inaltime.Mi-a venit sa rad explicatiile tale date lui David...cam asha i-am spus si eu Sandrei...cand mergea la camin..ca fiecare are serviciul lui, eu la servici ea la camin.
Concediu placut in caz ca nu mai intri pe la noi.
Eu sunt singura acasa, parca nu ma mai doare asha tare gatul si nu o sa iau penicilina inca. Sa vedem rezultatul exudatului.
Copii si Nelu au plecat la tzara la bunica-sa la scos de cartofi. Eu am ramas acasa ca oricum nu ma simt bine si oricum nu e pt mine munca asta. Pe Dani l-a dus sa il mai scoata la aer, sa zburde liber pe acolo.
Deseara avem program de concert, sunt zilele cetatii la noi si vine Sistem , Heaven ,Anna Lesko si altii si vreau sa ii vad
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mira, daca mai intri pe aici si nu ai rezolvat problema cu sunetul...du-te in mesenger---preferences---alert& sounds si acolo trebuie sa iti fie bifata optiunea:enable alert sounds.
La mine e debifata, nu imi place ca mess-ul sa mearga cu sunet. La mine se inroseste jos in bara cand imi scrie cineva. Sufiecient.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Bianca, ei, de unde atita Leonardo ..... as fi vrut eu. Noi ne-am plimbarit ieri pe la pediatru ca a facut Sabina temperatura 39 cu ceva joi spre vineri. Are caninii de jos foarte inflamati si rosu in git. Si stiu si de unde vine rosu asta in git. I-am dat cu o seara inainte brinza cu smintina de la frigider uitind ca e rece pt. ea. Si i-a mai dat si Sorin o bucata de pepene rosu tot de la frigider.
Ne-a dat Amoxicilina 5 zile. Vad ca deocamdata n-a mai facut febra. Si mi-a zis sa nu-i mai dau Nurofen pt. febra pt. ca taie pofta de mincare si cum ea si asa nu prea maninca.... cica sa-i pun supozitoare cu paracetamol ca-s mai bune.
Giova, si Sabina e cu Nu toata ziua, numai ca ea nu vrea sa zica ci da din cap ca nu, nu papa, nu doarme, nu se joaca. Daca insa o intreb "mergem afara" da din cap ca da. E asa haioasa.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Of Irina... frigiderul asta...numai belele aduce.
Si eu l-am imbolnavit pe Dani odata cu ceva dat din frigider care a stat un pic afara dar nu destul.
De atunci m-am invatzat minte. Cand uit sa ii scot din frigi bag la cuptorul cu microunde sa se incalzeasca putin. Orice fel de aliment si lebenitza si rosie ..orice.
Sanatate multa la Sabinutza.
Si Dani e cu NU dar cand nu mai vrea mancare sau nu vrea sa dea pusi (80 % din cazuri nu vrea). Si uneori zice "niu" si da din cap in semn de negatie, alteori da din cap si zice din gura un fel "mmm" adica NU spus din gat.
El niciodata nu mai vrea mancare daca il intreb dar daca ii mai bag in gura mai mananca.
Voua va merge dropul? Eu mi-am bagat windows si nu stiu de ce nu merge..imi deschide pagina si imi spune jos error on this page si nu vad nici o poza..
Si ieri am pus poze si nu le pot vedea...
Biancas spune:
Am pus la foc o ciorba de perisoare ca Nelu are pofta . Rar cere sa ii fac ceva de mancare...se multumeste deobicei cu ce ii fac.
Intr-un timp ma innebunea seara cu cartofi prajiti...in fiecare seara cartofi prajiti cu salam prajit sau cu ochi sau cu carne..sau simpli dar cartofi pai sa fie
Am cumparat ieri o cutie de la Dr Otker cu Profiterol...sa vedem cum imi iasa ca nu am facut niciodata. Era si Tiramisu dar ala o sa il iau data viitoare.
Voi ce mai gatiti?
Maine daca e vreme frumoasa mergem la gratar sau la strand.
cosmi1975 spune:
neata si de la noi...azi ne am trezit mai tarziu iar eu sper ac mai dorm o tura dupa masa ca mergem la nunta diserara dar deocamdata sunt cu trupa acasa ca abia pe la 2 vine amma as i ia ca are tb cu ..sapatul pt a monta tevile
ma duc la nunta in pipera ....cel mai tare cartier din romanica....sa ma simt si io VIP
MIRA ..drumosi copii, iti urez super vacanta
MARAKI ai scapat .....de data astasi ziceai ceva de menopauza????pai tu esti de menopauza asa gagica de gagica????
GIOVA , pai ia o rochie as te scapi de grija....cand e nunta ca am uitat???
BIANCA sanatate, eu am facut o ciorba de pui si o tocanita de legume.E inalta SANDRA habar n am ce inaltime are BIANCA ...stiu doar greutatea, adr m ai facut curioasa si ma duc acum s o masor
ALIIIIIIIIIIII unde esti??????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Neatza!!!
Mi-a baut lapticul si a mancat si cu noi micul dejun. asta e Marco al meu.
Aici ploua, cred ca de azi noapte, asa ca iar avem un weekend minunat.
vom merge in mall mai tarziu si sa vad daca e frizerul sa-l tunda si pe marcolino.
Mira mersi, bine ca m-ai lamurit. acum ma apuc pe socotit. probl. e ca poate nu i-a acum, poate i-a de la alt copil, care face cam peste 2 sapt. si eu ce naiba fac nu pot sa nu-l duc la turci, cand eu am ales totul in functie de copil. nu-l mai duc la gradi si gata, n-am ce face.
astept sa vedem ce zice si pediatra de la gradi luni.
Ma bucur ca mergeti in concediu si mai ales in Sardinia. mama ce frumos e acolo, in poze si reviste am vazut. Zicea un italian ca cel mai frumos loc pt. el e Sardegnia.
celor 3 prospeti vaccinati si sa nu faca reactii nasoale.
Irina imi pare rau ca Sabinutza e pe antibiotic si cu rosu in gat. printesa sa scape cat mai repede.
fug sa-mi schimb kk-ul, mai revin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
deci....masurarea a decurs cam asa....BIANCA 1, 38 SI 30 KG
stefan .....91 SI 12 400 cam asa ca i am amsurat cu ruleta
GIOVA si al meu a facu kk ...nu poti sa stai in toata casa cum pute cand face
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975