Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi ce naspa ca ai avut treaba, iar cu astia...doamne fereste, nu sunt normali. sa vezi si in Tm cate strazi/stradute sunt in reparatii.

am pus si ceva poze la semnatura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, varicela are 14 zile de incubatie de la contactul cu copilul bolnav. Acuma depinde mult in ce perioada a bolii a luat contact Marco. Io zic ca nu-i nimic.

Moni, eficienta, ca de obicei. Bravo voua, fete frumoase cu copii minunati!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery astea de la gradi au zis de 10 zile de la contactul copilului cu boala. pai baietelul a fost la gradi pana azi, cand l-a dus la dr. si a constat ca e varicela. deci...daca ar fi luat si el...pe sapt. viitoare art trebui sa-i apara.

am vb. cu Ana, pe marti/miercuri ne intalnim. Daca marco e cu bubite ea oricum vine cu Clara, caci ele au avut varicela.

am sunat si la tipa care m-a coafat ca mireasa, ce bine ca e libera. mai trebuie sa caut manichiurista aia buna din Alba si sa vb. cu tipa pt. machiaj. Vara-mea sa ma epileze, si am terminat. rochia trebuie sa o gasesc, inainte de toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

M-am trezit si eu...dar inca imi e somn...
Asa vreme faina e la noi dar degeaba ca nu sunt in stare de nimic.
Moni,vad ca va distrati...bravo voua.. In Harry Potter era unul pe care il chema Maloi .
Cosmi e tare de treaba sefa mea, o femeie de milioane.
A fost azi Sandra la cabinet ca i-a venit cupon dinala sa isi faca analizele. A masurat-o si are 1.45 deja .La ultima masuratoare a mea avea 1.42... Fata asta e tare inalta pt varsta ei cred ca va semana in partea lui Nelu. Eu am 1.58 deci imediat ma ajunge.
Acum e afara cu rolele...tare le mai iubeste si ii place sa se dea pe ele.
Dani e cu mine prin casa si cred ca se plictiseste dar eu nu sunt in stare sa ies afara.
Azi i-a dat maica-mea supa (i-a facut o supa de cartofi cu morcov calit) si nu a vrut sa manance. I-a dat tocanitza de pui, a mancat tot si apoi a incercat iar cu ciorba. Surpriza...ca a mancat-o toata. Dupa ce a terminat l-a intrebat" Dani...ai mancat, acum ce facem?"..si el a raspuns "nani"...
El a zis de doua ori ca il cheama Dani frumos si clar dar l-a auzit maica-mea si prietena mea. Sper sa il aud si eu cat de curand ca zice numai cand are chef cred

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Vaaai...am gasit o pietricica langa fotoliu, credeam ca a fost adusa de Dixi ( ramasa intre degete la labute ) O iau in mana, ma mai si joc cu ea in drum spre geam ( sa o arunc ) cand ma uit mai bine: era o capusa!!!! Am zis ca mooor!!! Trebuie sa.i fac un control lui Dixi ca cine stie...o mai avea....
Giova e totul aranjat doar ca lipseste rochia....te duci maine sa cauti?
Bianca si eu astept sa inceapa Angelo sa vorbeasca Azi la masa a spus " aide " si Giorgos nu ma crede A inceput sa se uite mai mult la Veronica, deja cunosc din cantece Sanatate multa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

mama ce test smecher mi.a luat sotul....nu e cu liniute, trebuie sa scrie schwanger sau nicht schwanger....e ultimul aparut la Clear Blue

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki si cand faci testul? Dimineata sau acum? Tin pumnii. Lasa mai ca isi vor da drumul la vorbit, or sa treaca peste propozitii si vor trece direct la fraze.
Eu nu mai pot de durere de gat vai nasol e...
Acum 2 sapt am imbolnavit tot familionul in afara de Dani, acum sper sa nu mai ia nimeni de la mine.
Am gasit prin casa o cutie de tetraciclina expirata in februarie si 8 bucati de amoxicilina valabila. Deja am luat prima pastila de amoxicilina ca nu pot sta pana marti in starea asta. Maine imi mai aduce Nelu, i-am zis sa imi faca o reteta la spital ca fara reteta nu iti da antibiotic la farmacie.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca acum ma duc sa-l fac! Era buna penicilina V pana maine,sigur ti-ar trece si cu injectii penicilina dar daca nu ai branula te doare de innebunesti! Hai ca merg sa fac ala.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

gata, astept rezultatul, e misto ca arata o clepsidra care se scurge i-am dat lui Giorgos testul

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

nicht!!!!!!!!!!!

intru sa fac baie pana vine Angelo de afara

Monica