*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow..ce vesti bune!!!

Saddie avand in vedere ca ai dat de aceasta persoana, mi se pare corect sa te lasam pe tine sa porti dicutia cu el in numele nostru. Unu ptr ca stii foarte bine franceza si doi..ptr ca mi se pare aiurea sa dam toate mailuri, sa bombardam omul.

Propunere:

1. lista cu numarul de client
2. propunerea unui alt curier, asa cum au zis si fetele, suntem de acord sa platim mai mult pe transport, dar sa fim sigure ca ajunge coletul

Crezi ca poti face asta?

Daca da..spune-ne cum te putem ajuta

Si inca o data..miliarde de si multumiri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Jasmine, in dim.zilei in care ne-au taiat accesul(la ora 14!!), m-am apucat sa le trmit primul meu mail sa-i intreb despre comenzi si am avut ac.inspiratie sa le dau datele complete....cu asta am ramas!!!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Nushu - am primit extrasul

Madau - asa ma gandeam si eu sa trimit lista cu:

- numele si nr. client
- gasirea unei alte modalitati de livrare, curier etc.

Ce fac cu mail-ul catre aia de le EU, mai astept sa vedem ce rezolvam cu astia sau tot il trimit?

Haaaa! astazi e zi de mailuri frate!!! Am primit raspuns si de la aia de la DGCCRF care zic ca au supus reclamatia mea atentiei agentiei regionale care va incepe invetigatia in dosarul meu :))))

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

wow, am noutati de la ING:
Stimata doamna Stoian,

Conform regulilor internationale VISA, initierea refuzului de plata pentru aceste tranzactii depinde de raspunsul comerciantului la incercarea de rezolvare pe cale amiabila. Daca dupa contactarea comerciantului nu primiti raspuns sau comerciantul nu va transmite faptul ca veti primi banii inapoi in contul de card exista posibilitatea ca ING sa poate initia procedura de disputa si incerca recuperarea sumelor contestate.

Urmare a raspunsului primit de la comerciant prin care acesta va informeaza ca este la curent cu situatia creata si ca va va rambursa banii nu se poate initia un refuz de plata.

Multumesc,

Chargeback Officer

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

De rambursat nu se pune problema,ci ca or sa se ia o gramada de comisione pe spinarea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deci e clara treaba ca faza cu chargeback nu va merge pentru niciuna din noi...indiferent de banca...eu va zic astia intentioneaza sa ne trimita cecuri...daca nu cumva sunt pe drum

trebe sa mergem pe pista data de saddie sa vedem poate rezolvam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ma tot strofoc sa gasesc date despre Atlasib curier care aduce colete din strainatate.
Poate ar fii o varianta.....inca o data scriu nu stiu tarifele.
Asa cum stim cu totii cam toate firmele de curierat percep o taxa mai mare pt primul kg si apoi o taxa mai mica pt fiecare kilogram in plus.
daca ar accepta sa livreze cu un curier poate ar trebuii sa ne unum cumva si sa facem comenzi mai multe persoane impreuna (poate in functie de oras sau zona) ...asa se imparte taxa de transport.

La cine trimit nr client si data comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Abia acum am intrat, aseara am fost plecati si nu citisem nimic din ce ati zis voi. Asa ca raspund fara sa citesc tot, sunt la pag 12 acum, ca sa stiti de ce nu am zis nimic.
Pe mine nu m-ar deranja deloc sa ma bag DACA nu eram atat de toanta incat sa sterg toata corespondenta, sau aproape toata. De aia nici nu-i raspunsesem lui saddie ieri la mail pt ca saraca mi-a cerut mailul de confirmare a comenzii care nu il gasesc, e de groaza ce s-o fi petrecut nu stiu dar nu-l mai am (la comanda avertizata ca la cea de pe 28 il am). Datele bancii tb sa le fac rost ca sunt pe contul sotului meu. Pe langa ca nu am confirmarea comanezii nu am nici discutiile purtate cu Sabine pe vremuri, cand mi-au disparut coletele. Am astfel de discutii pastrate dar pe alt cont, care acum nu e implicat deloc in ecuatie.
Apoi, mi-e teama ca daca ne luam la bani marunti o sa bata la ochi faptul ca am dat comanda pe alt nume (al Andreeip) si mi-e sa nu para ciudat.
Ma duc acum sa citesc tot si vorbim de acasa. Pt mine e ultima zi aici la serviciu si de luni nu cred ca voi putea misca in front, pe net sigur nu o sa intru decat noaptea de acasa si inca nu stiu ce program (real) voi avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Buna fetelor. Am citit tot ce ati scris voi pana acum si dak e ok, pun aici si comenzile mele, toate pe care le-am trimis si din care nu am primit nici una :(. Ideea e ca dupa ce le-am trimis cateva mail-uri, nici macar oferte de pe site nu mai primesc, desi celelalte persoane pe care le cunosc, inca mai primesc.Eu nu am primit nici un mail in care sa ma anunte k nu mai livreaza in Ro, nici k mi-au fost anulate comenzile...nu-mi raspund nimic.Comenzile mele sunt:
27/07/2007 - 34,48 Euros
30/07/2007 - 73,29 Euros
01/08/2007 - 98,40 Euros
08/08/2007 - 243,46 Euros,
iar codul meu de client este : 536167404
Eu inca visez la colete...nu de alta, dar nu am apucat sa primesc nici macar unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Acestea sunt si datele mele:

- n°20071906217194 - 06/07/2007
- n°20072005863018 - 19/07/2007
- n°20072085253231 - 27/07/2007

Nr client: 532497450

Sarumana

Mergi la inceput