*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinai spune:

Salutare fetele,

la recomandarea unei prietene care locuieste in Germania si care "shoppinguieshte" cu succes de ceva timp pe LR ... am dat si eu niscaiva comenzi ca deh ... cum sa poti rezista unei asemenea "ispite"! Vazand ca a trecut deja aproape o luna am inceput sa "sap" nitel pe net si uite asa am dat de voi!! Am cam 'intzepent" cand am citit ce se intampla de fapt ... bineinteles ca eu n-am stiut nik, nu am primit nici un mail de la ei, nu ma mai pot loga pe site, primesc in continuare mail-uri cu oferte si tot "tacamul"!!! Ieri le-am trimis si eu primul mail pe site, am primit un nr. de inregistrare, dar raspuns "ioc"!!
Chiar mi se pare nesimtire, sincer nu ma asteptam la asa ceva din partea unei firme mari .... bashca dintr-o tara care se pretinde a fi civilizata!!

Astea sunt comenzile mele:

- 21.07: 123.19 EUR (ING)
- 26.07: 80.22 EUR (BCR)
- 01.08: 74.20 EUR (BCR)

Ma alatur si eu demersurilor voastre si va multumesc ca rezistati "eroic" aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

saddie, multumesc si in numele meu!!!
Pentru eventuala lista:
n° de client à la Redoute: 529516770
commande :
n° 1990688016 /18th july 2007 ; Montant total de la commande : 96,94 Euros

n° 2080766486/27th July 2007; Montant total de la commande : 58,80 Euros

cat despre initiativa Pro-ului, eu cred ca tr.sa participe un grup de pers, eu una nu as fi bine informata (ptr ca nu stiu de coletele pierdute si nici de bani returnati vreodata sau si mai mult de vreun colet retrimis de 2,3 ori cum spunea Claudia!)Intr-o maniera eleganta i se poate cere un ragaz reporterului...E doar o parare , nu ma injurati!!!!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

gama,de unde ai luat nr de comanda?Il aveai salvat?

eu nu ceream adresa aia de mail ca sa fiu agresiva.Am si spus ca vreau sa scriu despre dorinta noastra ca LR gaseasca o solutie pt a putea sa reia livrarile spre RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cred ca e de ajuns o persoana sa vorbeasca in numele tuturor,deocamdata.Cand om vedea cum evolueaza lucrurile,ne reorientam.Ce ziceti?Si prea multa agresivitate cred c-ar strica in momentul de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetelor am si eu o intrebare ... am citit mai de mult ca a fost cineva pe valea Simonului la pensiunea "La Andrei" ... nu mai stiu cine si chiar vreau ceva pareri
multumesc

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Saddie,ce adresa?Cardul e facut la BRD Dorobanti,Bucuresti.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

saddie datele mele le ai deja ma bagi si pe mine in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by canda_h

Fetelor am si eu o intrebare ... am citit mai de mult ca a fost cineva pe valea Simonului la pensiunea "La Andrei" ... nu mai stiu cine si chiar vreau ceva pareri
multumesc

Angi de motanel (5.02.2006)

Eu. Dai o bere?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

nushu - da, la tine am si la fel pt. celelal te fete care mi-au trimis mailuri

andreap - adresa bancii, de ex la mine e BRD Agentia Piata Romana, Bd. Magheru nr. 35

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by saddie

nushu - da, la tine am si la fel pt. celelal te fete care mi-au trimis mailuri

andreap - adresa bancii, de ex la mine e BRD Agentia Piata Romana, Bd. Magheru nr. 35

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

ai primit si mailul cu extrasul?

Mergi la inceput