*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
Ce liniste la subiect!
Monica, nu te grabi, ai rabdare, trebuie sa apara fetele azi. Nu lasam treaba asta asa, in aer. 
sadie, super
! Asteptam sa vedem ce rezolva cei din conducere. Poate ar trebui sa le propunem metode alternative de livrare-alt curier adica- eu una, sunt de acord sa platesc cativa euro in plus si sa am garantia ca acesta ajunge. Voi ce parere aveti?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
nushulica spune:
quote:.
Originally posted by tania-z
Wow!!!
Suntem tratati ca oameni, in sfarsit!!
Tania33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
asa e...dar eu zic ca problema pana acum a fost ca nu am stiut noi unde sa ne adresam
saddie bravo
macar bine ca ai dat de mailul astuia si poate ne primim si noi banii inapoi...intregice ma bucura pe mine in mailul asta este faptul ca a zis ca renunta provizoriu(sper)

edit: da claudia si eu sunt de acord cu plata unui curier...si cred ca toate suntem
Giova spune:
In sf. o veste ca lumea, suntem tratati frumos si nu ca animalele.
Saddie ai primit mail-urile mele?
da-mi si mie adresa acestui director, sa vad cine imi traduce si mie un mail sa-i trimit.
ar trebui sa facem o lista cu toate pagubitele si sa le-o dam, ca sa nu omita pe nimeni.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Jasmine spune:
Saddie,bravo!Ai gasit persoana potrivita careia trebuie sa-i adresam plangerea noastra,ca asa...cu Sabine si Christine...iesim la pensie si nu rezolvam nimic.
Sunt sigura ca se poate scrie si in engleza.
Ne dai si noua adresa de mail?
Eu vreau sa-i scriu ca sa subliniez ideea ca noi suntem clienti seriosi si ne dorim mult ca LR sa reia livrarile catre RO.Si ca ma astept ca o asemenea firma sa gaseasca o solutie potrivita,bla-bla-bla...
saddie spune:
Giova - am primit email-urile de la tine, ma ocup azi de toata lumea
Mie nu mi-a raspuns tot tipul caruia ii trimisesem ci o tipa de la dept. International Market. Eu propun ca daca tot a raspuns asa civilizat, sa ii trimitem o lista, cu numele si nr. de client al tuturora si sa o rugam sa verifice pentru toti.
Eu le-am spus in primul mail ca nu sunt un caz singular si ca mai multe cunostinte de-ale mele sunt in aceeasi situatie, deci cred ca e mai bine sa facem lista cu persoanele cu probleme in loc sa ii bombardam cu mail-uri. Asa, ei pot verifica in sistem si au acolo toate datele voastre.
Sper sa nu supar pe nimeni cu faptul ca nu fac adresa asta publica dar asa mi se pare civilizat. Am depasit totusi nivelul de Sabine, Christine, etc....
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
gama spune:
Buna, sunt si eu prezenta, citesc.......
frumos raspuns, elegant, iar treaba cu provizoriu cred ca se va prelungi f f mult!!!Si Alte piete???
Si eu ma gandeam ca una din noi care e cunoscatoare de franceza scris sa le propuna o lista cu comenzile de aici neonorate, dar eu tare i-as intreba , oare nu le era simplu sa inchida conturile si din acel mom sa nu mai poti comanda dar comenzile in curs sa fie onorate???????Decat sa ne injuram unii pe altii ptr.recuperarea banilor si platile comisioanelor???
si Matei(2.aug2004)
acina spune:
In sfarsit un raspuns civilizat .
Saddie eu personal sunt de acord cu lista de care vorbesti, nu cred ca rezolvam ceva daca suntem agresive.Poate ar fi mai bine sa nu trimiti inca actele pe care le-ai primit de la fete.Sa le dam ragaz celor de la LR sa vada cum sta treaba cu noi.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Catusha spune:
Saddie,
Felicitari, mi se pare primul pas inainte spre rezolvarea problemei LR. Eu iti dau dreptate, cred ca acum cea mai buna solutie este sa se faca o lista cu clientii / comenzile neonorate, si sa fie trimisa de catre tine, nu sa ii bombardam acum fiecare cu mesaje.
Daca te hotarasti sa faci aceasta scrisoare in numele mai multor fete, poate ma ai si pe mine in vedere. Situatia mea este:
N° de client à la Redoute: 534156685
1. Commande du 17/07/2007
2. Commande du 01/08/2007
3. Commande du 02/08/2007
N° de client à la Redoute: 481979072
1. Commande du 17/07/2007
2. Commande du 17/07/2007
3. Commande du 24/07/2007
4. Commande du 26/07/2007
5. Commande du 01/08/2007
6. Commande du 01/08/2007
7. Commande du 01/08/2007
Giova spune:
si eu sunt de acord cu lista.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claujro spune:
saddie, iti trimit pe mail, numele, nr client si data. Suma cred ca nu e relevanta.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

33+ &