Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelutat spune:
Da Lavi asta ma opreste si pe mine; gandul ca voi gasi ceva mai rau, ceea ce e foarte probabil dupa ce vad pe piata bonelor. eu ma gandeam sa il dau la gradi la 4 ani, dar deja incep sa ma razgandesc, si astept toamana viitoare....
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Da,mai,io n-am vazut urma de PET pe NICAIERI.Era pe lacul ala din Austria ori pe Sena curatenieee.Bai,da ce naspa m-am simtit.Am zis ca gasesc si io un PET macar sa ma simt ca acasa.Neee...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ioana_77 spune:
AM intrat sa urez si eu La multi Ani sarbatoritelor / tzilor zilei!
La noi in zona se serbeaza pe 8 septembrie, dar vorba alor mei, mai bine tinem amandoua zilele![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
27+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
madau spune:
Neata
In primul rand la multi ati tuturor celor care se aniverseaza azi!!!!!
In al doilea rand..ca sa fiu in trend cu colectia, ca vad ca toata lumea e cam intoarsa azi, iar am avut o noapte de cosmar, Miruna a facut iar febra
, ieri toata ziua n-a vrut sa ia antibioticul, l-a scuipat, si asta s-a vazut, a revenit febra, acum dimineata i l-am pus in iaurt si l-a luat. Si ca sa fie tacamul complet...Marius e si el racit rau, a facut febra 40, toata noaptea a avut frisoane, ameteli, tot tacamul. Iar mie imi vine sa ma duuuuccc pe campii

Leea ma bucur ca te-ai simtit bine, o sa ma uit si eu la poze imediat ce am timp.
Ma duc pana la posta sa pun niste plicuri, sper sa nu lesin pe acolo de somn![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
leea unde statusi in Austria, in ce statiune?
mihaelutat 
si iar
cu bonele astea.
madau aoleu, multa sanatate lui Marius si Mirunei! Nasol moment pentru tine, dar o sa te descurci tu, stim noi!
Tu cum te mai simti?
madau spune:
Lavi mersi de intrebare...io-s mai binisor, in sensul ca nu mai fac asa des atacurile de panica, insa tot nu-s "in apele mele", ma simt obosita, inca nu mi-a trecut de tot frica de a iesi din casa
, mai am reminiscente, dar cum sa nu fiu obosita cand tot la 3 nopti am cate una nasoala
. Prea s-au adunat toate, da' trag speranta ca or veni si vremuri mai bune
. Ma enerveaza toata situatia asta, ca io-s extrem de optimista de fel, si acu' parca numai ma plang, si ma deprima si mai rau treaba asta.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
multumesc pt raspunsurile la poll.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Io n-am calc . ,inca nu l-a reparat tati ,s-a busit windows-ul ,ata ete ,mi-a ramas doar sa ma bat cu nepotii pe calc . sintem din nou in vizita la ei ..
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Io n-am calc . ,inca nu l-a reparat tati ,s-a busit windows-ul ,ata ete ,mi-a ramas doar sa ma bat cu nepotii pe calc . sintem din nou in vizita la ei ..
Copilu' meu e super bine ,si-a revenit complet ,a inceput sa pape ,deci e totul bine doar ca azi merem la echo de testicol siam mari emotii ,sper sa mai fi coborat ,luni ne vede si-un chirurg care v-a decide ce e de facut ,...cica-i usor sa fii mama de baieti ,e pe dracu'!
Mada ,sanatate multa ,sa va faceti bine toti trei cat mai repede!
Leea ,super poze ,ma bucur ca te-ai distrat
Anda ,mie mi-a spus ca-i pot da Nestle Junior pina la 3 ani si chiar daca nu mi-ar fi spus asta eu asa faceram ,ii merge bine cu el ,nu stau sa umblu cu laptele lichid dupa mine ,sa ma gindesc daca-i bun sau nu ,daca are vreun virus ,cum s-a intimplat anul trecut ,de-au luat copii Rothavirus din lactatele La Dorna si Dannone
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
stefanalex spune:
MARII, MARIOARE, MARIANE SI MARIANI, LA MULTI ANI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA PLINA DE FERICIRE!
Sunt necajita tare. Alex nu mananca decat lapte pt ca are gura plina de afte.
Daca stiti un remediu, va rog sa-mi spuneti si mie.