Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi fiecare cu forumistii lui . Lasa ca va fi bine la interviu ai sa vezi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, deja rezultatul la sumarul de urina confirma ca e infectie urinara. Leucocitele sunt vreo 500, bacterii prezente, nitrati la fel Deci e nasol! De unde sa mai fi luat si beleaua asta?

Lavi bafta la interviu!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli...e recoltata cum trebuie? Adica spalat, sters cu rivanol, etc? Ca e cam greu de recoltat la astia mici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by pumba
-ina -e o faza trecatoare chestia cu dezbracu ,mai nasol ar fi sa dezbrace in magazine ,dar pana una alta , dai ignore, s-a prins pustoaica ca nu-ti place si acum e o joaca pt ea.

Pumba as ignora-o fara probleme ca ar fi mult mai simplu, da' rebela se dezbraca in gradina iar pe aici a cam batut vantul zilele trecute si ma durea sufletul cind o vedeam ca stranuta si are piciorusele inchetate. Era in culmea fericirii, e-adevarat, dar cine sta noaptea cu febra si stare de disconfort?

Xandruta sa stapiniti sanatosi masina si sa va tina cit mai mult!

CristinaNconcediu placut!

Alina ai reusit sa gasesti alta cresa?

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

inuta atenta ca de obicei. multumesc si te pup!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!

Feli ce ati facut fetelor, cum ati reusit sa va capatuiti cu infectia asta? Aveti grija de voi!

Lavi bafta la interviu, sunt convinsa ca o sa fie bine.

Ina mortala Rachelita parca o vad cum apare cand iti e lumea mai draga in poponetul gol!

Madau sanatate pacientilor tai si ai grija sa nu cazi si tu pe front.
Intrebai parca daca Amalia poate dormi in zgomot, in general da, nu are treaba insa camerele lor de dormit, la cresa, sunt in partea cealalta deci nu se aude chiar asa de tare.

Leea super stilul tau tragi comic! Ma bucur ca ti-ai terminat cu bine aventura.

Despre cresa:

Ca ma intrebati daca am gasit alta (Ina ) trebe sa va spun ca daca prima data am asteptat 6 luni acuma ma astept sa fie mai naspa intrucat peste nici o luna incep scolile deci locurile eliberate de noii scolarei s-au distribuit ca painea calda acum hat N luni... O sa ii mai pisez la telefon, dar sunt cam pesimista.

Marti cica facem greva in fata cresei, noi parintii - io o iau si pe miss cu mine ca nu am unde sa o las - si cica o sa vina si presa si televiziunea...

Pana una alta in prezent situatia e calma, nu mai sunt masini in zona deci cred ca o duc si maine pe miss.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_alinus

Marti cica facem greva in fata cresei, noi parintii - io o iau si pe miss cu mine ca nu am unde sa o las - si cica o sa vina si presa si televiziunea...

daca se lasa cu greva si presa+ televiziune, poate pina la urma isi vor retrage tot arsenalul si vor lasa balta constructia cladirii.

I choose to make it so.

Mergi la inceput

Nu stiu daca reusesc sa ma intru pina maine, asa ca vreau sa ii urez Catalinei/Catutza :

Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

La multi ani o gradina de flori, multe imbratisari si pupicuri de la noi!

distractie placuta si multa !!!

I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ina, multumesc pentru gindurile bune (daca nu am facut-o deja). Si pupa poponeata goluta de cite ori ai ocazia. Eu asa as face, dar nu prea sta mitza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La fetite infectiile urinare sunt mai dese decat la baietei pentru ca uretra e in imediata vecinatate a anusului si uretra e mult mai scurta decat la baietei deci bacteriile ajung usor in vezica urinara. Cata vreme va folosi scutecul e predispusa la infectii, indiferent cat de des o schimbi. Un remediu foarte eficace pentru infectia urinara este sucul de macese .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput