Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 16
Ina869 spune:
Simina
nu prea sta
Xandra cred ca lipseste o paranteza la ticker-ul lui Vladutu' ,incearca si vezi
scuze ca scriu mesaje mici si scurte, asa cel putin stiu ca nu muncesc de pomana si apoi le pierd, mi s-a intimplat de citeva ori si mi-a parut rau. avantajul este ca nu-mi mai ies romane ![]()
editez: sa-i spun Pischilicei vacanta de neuitat si cit mai multe momente frumoase! La multi ani pentru ieri Mariei 
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
pischi2003 spune:
Salut
Am ajuns cu bine in Danemarca, cu avionul. Recunosc ca mie mi-a fost cel mai frica
. Alex adormise in bratele mele (inainte de decolare), iar mie mi-au cam amortit picioarele (poate de la greutatea fetei sau din cauza ca stateam incordata ca un arc, who knows?). Dar am aterizat cu bine(de 2 ori
), asta conteaza. Ne mai bucuram de sejur inca 7 zile.
Pana acum am vizitat un castel a unui print(partial putea fi vizitat, in alta aripa statea el) si imprejurimile. Am trecut peste un pod uriaass, de 18 km, construit peste Marea Nordului, care pleaca din Copenhaga spre una din insule. Pilonii podului sunt bine infipti in fundul marii. Cand sunt valuri f. mari, furtuni, pilonii podului se pot deplasa stanga/dreapta cu 27 m, fara sa fie afectat/distrus. In astfel de situatii podul se inchide, pentru siguranta calatorilor. Aaa, si costa multisor sa-l traversezi. A fost o munca uriasa sa fie construit, la fel si costurile au fost, dar si-a scos banii si inca o face.
Aici sunt pe zi cateva reprize de ploaie. Si vant dupa pofta inimii. Adica foarte bine, fata de ce e in tara.
Sper sa sunteti bine cu totii.
Feli si noi am avut infectie urinara, la noi a fost de leac Gentamicin (injectabil, sa fim siguri ca se asimileaza ceva). Una pe zi, 5 zile la rand. Sanatate multa si sa se repare Ilincutza.
Lavi, succes la interviu, te vei descurca, sunt sigura.
Ina, mi-o inchipui pe Rachel fara hainute, plina de energie si cu ochisorii fericiti. Alex nu se dezbraca, dar refuza sa stea la imbracat cand considera ca urmeaza baia sau cand o schimb si e f. cald. Sau dupa baie, cand eu incerc sa o imbrac alearga cat poate de tare inapoi la baie, poate mai prinde ceva.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
catutza spune:
INA , multumesc din suflet, esti prima cu urarile
Si eu i-ti doresc tie tot binele din lume ca esti o fata tare draguta 

Revin mai tarziu ca mai am putin de smotruit pe aici ca maine am musafiri.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
roxisialexia spune:
Fii-mea este batausa, cafteste toti copii in parc!![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
pischi, cris Nvacanta placuta!
gentamicin, este antibioticul care nu a modificat scaunul alexiei.
Xandra, sa va poarte sanatosi numai in locuri frumoase.Ce marca este?NU stiu daca te-am intrebat, ca de la un timp am inceput sa cam uit
, cum este valdut a scapat de bube?
catalina, eu ma incadrez la categoria schimbul trei si asa ca iti urez acu' sa ai o viata frumoasa, plina cu noroc fericire si impliniri.La multi ani!
ina daca nu ai reparat botonul si ai nevoie de semne mergi in word si le gasesti in insert simbol...se rezolva cu ctr.c-ctr.v
stefanalex cum merge tratamentul? IN cazul aftelor nu este indicat laptele, decat iaurt si branzica de vaci.
Sa ii faci si ceai cu o lingurita de bicarbnat si ii speli gurita.Sanatate multa.
Noki_Lara spune:
He he he..hai ca imi mai vine inima la loc...Roxi, fii-mea e crocodil-sef!!! Musca pe toti copiii care vor sa-i ia jucariile! ![]()
![]()
Inclusiv pe mine, cand se enerveaza ca vreau s-o iau din locul x - scari de 40 cm inaltime, malul lacului dupa jumatate de ora de pescuit, tobogane dupa 2 ore de dat si cate si mai cate...-
Asa ca Roxi, propun un ring de box
pentru ele. Sa vedem care e mai rea!![]()
Io-s plina de draci ca aia de la Ac nu m-au sunat si cica maine trebuia sa fie montat. La mine SI la mama.Deci sunt dublu-nervoasa.
Din cauza lor mi-am amanat si plecarea, dar daca totusi nu vin, poate plecam totusi maine, in loc de sambata dimineatza.

Catutza- iti urez si io-n avans - ca nu stiu cum sta Adila cu treaba la pc - La muuuulti ani, plini de bucurii, de veselie, sanatate si iubire!!!!

Pischi- sejur placut!![]()
Leea- ce faza! Chiar ca semn ceresc de la Doamne-doamne sa te bucuri de ce tzara minunata ai si ce concetateni de toata valoarea!![]()
Madau- ai deadline week-end-ul asta pentru vestea cea buna, ca deja mooor de curiozitate!![]()
![]()
Alinush- spor la greva si speram la o solutionare favorabila... Io perosnal nu vad de ce ar sista lucrarea, atata tip cat aprobarile sunt date ok. Dar poate aveti noroc si nu sunt. Doamne ajuta sa fie ca in Romanica!![]()
Lavi- bravooo! Well done! Mai ai un hop mic-mic si gaca...o sa-ti spunem...ups, cum o sa-ti spunem in loc de domna profesoara?![]()
Cu forumul e cam asa - acum 2 ani jumate merg io la o nunta si langa mine statea un tip prieten cu mirele. Il intreb de unde se cunosc si-mi zice ca de pe un forum de masini.
Io ma crucesc in mintea mea nevinovata de atunci, declar solemn - mental, evident, mirele dus cu pluta si-mi vad de nunta.
Ce nu stiam io la vremea aia e ca Titi deja se insurubase in burtica...ca de aici si pana la dependentza de Dc si membrii gastii noastre nu e decat un mic pas.
Gata..am fugit la nani!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
stefanalex spune:
roxisialexiaNu prea stam bine . Acum toata gura este plina, pe limba , pe buze, iar giingile s-au inflamat rau. Am uitat sa va spun .Alex are rosu in gat si face febra. MedicUL i-a prescris fromilid, iar aftele i-au aparut dupa prima doza . Oare sa aiba vreo lagatura?
Ce fel de bicarbonat,si cum sa-l spal pe Alex cand abia deschide gura sa-L dau cu glicerina?
roxisialexia spune:
noki pirania ta si cu doroftei a mea fac sigur echipa buna, n-ai vazut ca se pupa cand se vad
, serios acum mi-e groaza sa mai ies afara cu ea, deja ma evita mamicile ..oricat de aproape as fi de ea nu pot sa fiu pe faza tot timpul.Cum procedezi tu? sau ce ai mai citit despre asta ca e scandal monstru si pe jucarii si alte chestii din dotare.
tin pumnii sa va instalati maine si drum bun si calatorie placuta spre bistritza city.
stefanalex, asa a fost si alexia insa fara febra, nu a luat nici un fel de antibiotic pentru ca nu se da( alexia era arsa efectiv in cerul gurii-reproduc cuvintele dr.) i-am dat dimineata si seara cate un puf de tantum verde, si alternam solutia cu glicerina si anestezina cu ceai cu bicarbonat( mergi la farmacie si cere vor sti ce sa iti dea).Cumpara niste eprubete pentru exudat faringian si cu batul de la ele( inainte il inmoi in solutie) ii dai in gurita.Si cu ceaiul iti infasori degetul in tifon si la fel il badijonezi cu amestecul ala.Stiu ca este foarte complicat, eu la un moment dat ma declarasem invinsa dupa ce alexia imi vomita si am zis ca ma internez ca sa pot sa ii dau tratamentul insa a inceput sa fie mai bine si asta mi-a dat incredere.Pentru febra micutului mergi pe antitermice.Succes!
catutza spune:
Roxana si Noki , multumesc pentru urari, sunteti tare dragute
si va urez si eu voua toate cele bune!
Noki , drum bun maine la Bistrita! Va asteptam cu drag inapoi. Cat stati?
Roxana , si Bia face scandal daca vine alt copil si ii ia jucaria din mana, dar in rest e ok, adica mai ofera si ea jucarii. Eu zic ca e ceva de moment, ii va trece repede.
Te-am mai intrebat (scuze daca ai raspuns si nu am vazut ), unde pot vedea si proba incaltamintea? Preturi ceva? Pentru barbati aveti? Ca as vrea niste papuci pt Mihai (un 45-46
chiar)
Fug la culcare ca maine am o zi plina, va pup pe toate/toti
Lavi , succes la interviu, sunt sigura ca il vei lua 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
meems spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Cu forumul e cam asa - acum 2 ani jumate merg io la o nunta si langa mine statea un tip prieten cu mirele. Il intreb de unde se cunosc si-mi zice ca de pe un forum de masini.Io ma crucesc in mintea mea nevinovata de atunci, declar solemn - mental, evident, mirele dus cu pluta si-mi vad de nunta.
Ce nu stiam io la vremea aia e ca Titi deja se insurubase in burtica...ca de aici si pana la dependentza de Dc si membrii gastii noastre nu e decat un mic pas.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki, super!
si