Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Antonia, zi conditiile in care vrei sa ne intilnim si ma prezint imediat.
deea, sper sa-i treaca repede urticaria lui Alex.
Ioana, felicitari pentru olita! La noi mai dureaza, Miruna ne anunta doar in anumite zile, alese random.
kid, petrecere frumoasa in luna de miere!
Ruxandra, in fatza la mall ajung autobuzele 123 si 124. Metrou poti lua pina la Dristor, si de acolo tramvaiul 19 pina in fatza la mall, sau tramvaiul 27 pina in spate la mall.

Eu vorbesc cu Miruna zilnic la telefon - adica eu vorbesc si ea tace. Mai zice cite un 'bine', 'da'. Si cica se poarta cu ai mei ca la armata, cind ii striga trebuie sa se prezinte imediat la apel.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana (diplodocus), hai ca o sa intreb pe o prietena de-a mea avocat cum se poate afla. Si lui Matei ii place mult cu tramvaiul, aproape in fiecare zi mergem. Voi sunteti avansati, al meu nu face pipi nici la olita, darmite din picioare. Adica face din picioare, cand il las fara pampers, dar nu zice inainte.

Am uitat sa va zic, ieri am fost cu mandrul meu la dr. si din categoria grea cred ca se muta la categoria pana, are 12 kile, adica a luat 1.5 kile intr-un an. E cam putin, nu? La cat se agita nu ma mir, oricum acum mi se pare ca arata mai bine.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Mai Locca, sunt sigura ca Mifloricica fugea de la serviciu, ca era ora 16,30. Daca ma chinui un pic, va spun si cum era imbracata .
Trebuie sa vegheze cineva si la siguranta forumului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare!Salutare!
Ahh ce bun e gustul libertatiii!UHUHU!!
Acus eu il savurez.Am copilul la gradinita, inca nu merg la servici,ce mai trai pe vatrai!
De ieri tot fac shoping.Clar ma da barbatul afara din casa.Da nu pot domne sa ma abtin, mai ales cand vad reduceri de 70% de ex. cum erau la Leonardo.

Va intalniti in Mall Vitan?
Nu vreti voi sa vedeti si Mallul din Pitesti?Hai ca-i cel mai mare din provincie si nu e nici prea departe, ce-s 100 de km pentru voi?O nimica toata!Nu azi ca vad ca aveti agenda incarcata, da saptamana viitoare veniti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra mai poti lua metrou pana la Unirii si de acolo 123 sau 124, depinde din ce directie vii (adica de numarul de statii de la tine la Dristor vs nr de statii pana la Unirii ). Mama ce explicatie am bagat

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, Ina, casa de piatra!!! Nunti frumoase cum ati visat!

Mergi la inceput

Pai eu vreau ceva mai devreme, dar toate munciti de va sar capacele, si nu prea departe de mine ca sa nu fac mult pe drum, adica in Primaverii ar fi OK. Haha, glumeam! Din pacate... Si sa am 1 persoana de baza acasa care sa ramana cu un copil, si sa fi dormit mai bine ca sa am chef, de ex acum n-as iesi nici platita gras. Impuscati-ma, va rog!
Locca, eu credeam ca s-a rezolvat cu somnul de multa vreme, nu te-ai mai plans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

hehehe... La mine nici acum nu s-a reparat cu somnul. A avut o perioada buna in vara asta (de-mi venisera mie idei de bb2), dar de vreo saptamana e de groaza. Nu vrea sa doarma singur nici de ciuda, vrea sa stau langa el sa-l tin de mana. Cum ii dau drumul plange dupa mine (si am stat si jumatate de ora in fund pe scaunelul lui de pitic). Daca sunt mai ferma plansul se transforma in jale... si ce jale... "sa vina mamiiii" pe tonuri care-mi amintesc de inmormantarile cu bocitoare... Intr-o noapte mi-au batut vecinii in teava . Nici nu mai stiu ce sa fac. Il las sa doarma langa mine apoi il mut la el... in 2h se trezeste si o luam de la capat...
Orice sugestie e binevenita!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, deci s-ar putea sa-i revina obiceiul trezirii zici? Io ti-am mai zis de cateva ori, fotoliu pat intins langa patul copilului e solutia mea in noptile in care fimiu boceste dupa companie.

Antonia, nu m-am mai plans, imi asumasem soarta

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Aoleu, Irina, eu nu stiu cum mai functionezi la serviciu! E o emisiune buna, la o ora din asta pt casnice, un fel de super nany in varianta englezeasca, dar chiar buna, in fine, au fost cazuri de copii care nu dormeau decat in pat cu mama sau cu ea in camera, intr-o saptamana erau dezvatati cam dupa metoda asta: copilul era bagat in pat, mama ii spunea: noapte buna,ne vedem dimineata, il pupa si iesea, usa nu era inchisa, copilul plangea si/sau iesea din camera, fara nicio vorba, cel mult un pupic, era dus inapoi,pe jos, de mana si bagat in pat, invelit, iar iesea mama. daca doar plangea era si mai simplu, nu era lasat deloc sa planga, venea mama, il aseza, il mangaia, il invelea, iesea. primele 2 nopti erau aproape albe, cu 30 de treziri sau bagari in pat. Pe copii ii arata ce fac, pe intuneric. Cam din a 4-a noapte toti se linisteau, fara sa sufere, pt ca practic ei nu sunt lasati sa planga deloc singuri. Intr-o saptamana toate cazurile erau rezolvate. Precizare: unde era cazul se facea trecerea la pat de adult cu ocazia asta.
Eu as incerca asta, as incepe intr-o vineri ca sa nu fiu zombie a doua zi. Nu e o metoda traumatizanta. E diametral opusa metodei cu lasatul sa planga (pe care n-o agreez). Aici, la fiecare apel al copilului, mama era acolo.
Mi-am mai adus aminte de ceva: dupa ce incepea sa functioneze metoda, ii punea pe parinti sa-l culce alternativ, sa se implice si tatal, sa nu fie o dependenta de un singur parinte.

Mergi la inceput