Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, da, se aliniau nu gluma! Eu nu am trimis poze nu de alta dar mi-ar induce o stare de insecuritate sa ma vad pe aici tot timpul, cred ca am vazut prea multe filme americane. Dar la o intalnire n-as zice nu in alte conditii, despre asta n-am vazut filme.
Hai, va pup, ma pregatesc de o noapte lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Iuuhuu, am avut inima stransa ca m-a rugat Ruxandra sa ii spun de intalnire si i-am zis ca nu e azi (eu citisem doar de dimineata) dar ca ii dau de veste daca e totusi azi si...nu am mai avut timp sa intru. Bine ca s-a stabilit pentru maine, poate ajunge si ea.
La mine nici o sansa, maine seara sunt cu finalizatul bagajelor, un rand pentru la munte, la nunta si un rand pentru luna de miere care incepe luni f f de dimineata.
Asa ca nici saptamana viitoare nu pot veni, dar sigur recuperez eu asta toamna. Va urez sa va simtiti super la intalneala (stiu ca o veti face), sa papati tot si sa fie bine!!!

Eu am un pic emotii, desi nu e ca si cum imi las parintii si devin femeie ca doar maritata sunt, singurul lucru care imi lipseste este poza in rochia de mireasa cocotata undeva la vedere (aaah, si verigheta ca nici d-astea nu am purtat pana acum, am zis sa o lasam pentru biserica). Asa ca repar chestiile astea si mai ales mai trag un chef pe cinste. Imi place rochia, a iesit pe gustul meu (si dupa indicatiile mele, Zina Dumitrescu scrie pe mine...sau Botezatu).

Country Girl, aka Ina are si ea nunta sambata asta, sper ca nu s-au mai schimbat planurile. De Inaa din Spania cu Noelia nu mai stiu nimic, cred ca s-a maritat deja. Piumnii stransi pentru Country Girl!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am urmarit cu sufletul la gura evolutia stabilirii intilnirii/lor
Fiindca veni vorba, daca va mobilizati cindva fetelor la CLUJ pentru o "intilneala" ma treceti si pe mine pe listutza

Sa-l laud putin pe Luca...fara sa fac presiuni extraordinare asupra lui sau eu eforturi deosebite, ma anunta cind vrea sa faca la olitza..E chiar super...Ii pun Pampers cind doarme, dar la amiaza e aproape uscat...Sper sa scapam pina plecam in vacanta...
Aaaa, o chestie, MAMICI DE BAIETI...Luca face DOAR la olitza...cum sa-l invat sa faca pipi din pozitie verticala ?CA momentan nu vrea nici cum, si astfel afara nu pot sa-l pun...Vedeti ce dilema mare am eu la ora asta?

KID- spor la impachetat bagajele, si abia astept pozele de simbata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai frate ce v-ati dat drumul la vorba!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Ba stiu: in primul rand si-n primul rand banuind ca cc Kid si Ina nu vor mai intra pe forum le doresc din tot sufletul
CASA DE PIATRA, TOATE BUCURIILE DIN LUME, NOROC SI MULTI BANI!!!
Kid, lasa draga emotiile, distractie maxima sa fie!
Tonnia, Ioana, !!! Tonnia, ce zici de saptamana viitoare? Vii? Te las pe tine s-alegi locatia si ziua si ora. Recunosc ca vreau sa te vad, tu scrii asa sugubat, trebuie sa fii simpatica tare!
Medy! Esti politist? Si m-ai vazut cum conduc?
Si eu vreau sa ne-ntalnim, trebuie, e scris in stele.
Diplo, chesti cu pipi la verticala s-ar putea rezolva prin puterea exemplului; adica sa vada alti baietei care fac asa si sa vrea sa incerce si el; zic si eu.
Ank, m-am uitat si eu la poze, fff frumoase!!! Ce preferi la desert, clatite umplute sau placinta cu mere sau cu visine sau papanasi?
Deea, bine c-au trecut problemele...ce face Alex, i-a mai trecut, ai fost la doctor?
Casiana, ce tare e Alexia!!! Bravo! Ai scapat de-o grija!
Ruxandra, please, pentru mine, CD-ul cu cantecele!
Cine vrea dvd-ul copiilor? Maine e super oferta!
Wow, deci maine vom fi multe!!!
Hmm, e cam tarziu, la ora asta voi dormiti cu sarg...si eu aberez pe aici...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Mifloricico, vezi de unde atata vigilenta ! O sa-ti povestesc eu cum sta treba ........
Abia astept sa ne vedem. Sigur a ramas azi la ora 18,00 in Mall Vitan.
Kid, sa ai parte de o nunta ca in povesti !
Casa de piatra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello fetelor. Am fost ieri la dr, Alex are urticarie, dar cica ori e de la giardia ( ii fac azi coproparazitar) ori e de la insecte (adevarul e ca i-a aparut dupa 1 zi de stat la socrela care are o catelusa, curata, dar deh, mai ia vreun purice de pe afara). Si cica la alergia asta la "saliva de insecte" e de ajuns sa-l piste o data pe manuta, si se umple de bube pe toata mana.
Ne-a dat Claritine si o solutie mentolata pt corp, dar e circ cand il dau cu aia, ca e ft mentolata si ai senzatia ca ingheti (daca asa am simtit eu la mana, da el saracul pt tot corpul..). Si urla, si urla, da nu am ce-i face. Nepotelul e mai bine, a inceput sa miste toate degetelele, apuca cu ele, e ok acum.
Urez si eu casa de piatra celor 2 viitoare mirese, si intalneala placuta fetelor care se intalnesc azi.
Va pup si ne mai auzim.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Medy, sa nu-mi iei carnetul...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Cu intarziere La Multi Ani tuturor Mariilor, sa fie sanatoase si frumoase!

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ank_miki frumoase poze! Hihi am vazut ca apar si eu la prieteni si tare mi-a picat bine . Cu ocazia asta am vazut si filmuletele lui Vladut de anul trecut.

Tonnia ne trimiti o poza pe mail si o stergi dupa cateva ore . Glumesc... Daca te simti mai bine fara poze publice foarte bine, e dreptul tau. Poate reusim sa ne intalnim vreodata !

deeapui sanatate multa lui Alex.

Medy bine ca ai zis, nici eu nu mai vin cu masina diseara .

Kid si Ina casa de piatra si o nunta ca-n povesti!

Diplodocus si eu cred ca merge cu puterea exemplului. Pe Vladut l-am invatat instant ca pe el il distra f tare sa faca din picioare ca baietii mari .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

bai, am murit de ras cand am citit de Medy cum a reperat-o pe Mifloricica in intersectie, adica din ce pozitie . Hai spune, Medy, conduce ca una care locuieste in militari si trebuie sa ajunga dimineata la timp la serviciu?

Eu as fi venit cu masina, nu mi-e frica , dar i-am promis sotului ca i-o las azi, asa ca explicati-mi cum ajung cu transportul in comun, ca numai cu masina am mers in zona aia pana acum. Metrou exista?

Am citit in diagonala, chiar ca ati scris nu gluma. Kid, habar nu am avut, la multi ani pt. ieri! Sunt sigura ca o sa ai o nunta frumoasa si niste poze superbe.

La multi ani si celorlalte Marii!

Antonia, imi pare rau de noptile alea cah. Mie mi s-a stricat copilul pe la 4 luni si abia de vreo luna s-a reparat. De fapt s-a reparat dupa ce i-a iesit si ultimul canin.

Bai, voi ma omorati cu intalnire la mall, am interdictie la sfaramat bani si voi ma chemati acolo? O sa fie greu ...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput