Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
Tonnia spune:
Alexuta, mi se pare incredibil ce usor s-a adaptat la gradinita, de fapt nici macar adaptare n-o putem numi.
Dinu e cam mamos, intuiesc zile grele cu el. Si e si foarte selectiv cu partenerii de joaca, de ex ii evita pe toti care au in jur de 2 ani si 1/2, si m-am prins de ce, sunt multi agresivi la varsta asta, imprevizibili, odata vine unul, nu-i citesti nimic pe fata si zdrang una in cap, de ex.
Chiar, voi ati patit faze din astea? Si ce faceti?
Ioana,merci! Ghiozdan trebuie? De unde? Poate vin si eu in mall dar n-as avea cum decat cu Dinu. dar, de fapt, e prea tarziu.Pe la 19.30 e baia lui Sa, drumul etc. Si nici vlaga nu am.
alexuta2005 spune:
Multumim fetelor de urari!
Tonia Alexia e inebunita dupa copii dar mai maricei sau cam ca ea, nu mai mici.Se duce la ei le ofera tot ce are numai sa o bage in seama.Uneori zici ca nu a mai vazut copii in viata ei, asa de dornica de companie este.
Se intristeaza cand e singura si tot incearca sa se joace cu copii chiar daca acestia o ignora.De regula astia mai mari nici nu se uita la copiii mai mici.
Nu a evitat decat copii foarte mici.
Ioana acum ma tem ca nu o sa-i placa la scoala caci cu gradinita vad ca am rezolvat-o!
Deea cu timpul stau si eu prost de tot, deci nu te pot ajuta deloc.Sanatate multa lui Alex!
Anka pai daca vii si tu hai ca-mi misc si eu fundul pana la Bucuresti!
Ioana75 spune:
Casiana, e clar, Alexia vrea o fratioara.
Antonia, haha, tu nici in poze nu te-ai aratat, cred ca se aliniau planetele daca veneai la intilnire. Ghiozdan nu e musai, poti sa-i duci hainutele si intr-o sacosica (la Acorns ne dadeau ei niste saculeti din pinza pentru hainele de schimb). Nu stiu ce sa-ti raspund cu situatiile alea ... eu am vazut cum pe Miruna a imbrincit-o un baiat mai mare, a inceput sa plinga, am tinut-o in brate si i-am spus ca nu a vrut baiatul sa o loveasca. Adevarul e ca nu am citit despre situatii de genul asta. Daca afli cum trebuie sa procedam, sa-mi zici si mie te rog.
Deea, of, ce zile. Sanatate lui Alex si lui Gabi, si zile mai usoare la serviciu! E buna ideea ankai, si eu platesc toate facturile online (la unele imi ia comision, dar decit sa pierd vremea prin oras, prefer asa).
medy, vii in uniforma? Eu te-am vazut in poze mai demult, dar nu mai retin decit ca aratai foarte foarte bine. Hai la 18, pina ne gasim, pina ne hotarim la ce masa stam, se face si jumate si apare si Irina. Zina vine cind vrea ea, ca doar e organizatoarea.
ank, Casiana, o sa mincam o inghetata si pentru voi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kristinutza spune:
am intarziat la vot, dar vad ca s-a stabilit ok.
casiana, felicitari pt gradinareasa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
ank_miki spune:
Deea,vezi?Si Ioana face la fel.De ce sa alergi de colo,colo,cand ai putea sta linistita????
Aici la noi,tot plateste banca din contul nostru,nu am nici o grija...au nu am platit aia...au nu am timp pt.aia...si mai ales ca in Ro se alearga ca naiba sa platesti facturi.
Ioana,nuuuu inghetata.Am aici destula.Ceva specialitate de Ro,ca nu am mai mancat de vreo 5 ani.
Cand am fost acum in Ro,bunicuta mea a reusit sa-mi faca numai cozonac,si am mancat trei sferturi pe loc caldut.Mi-am adus aminte de copilarie,cand facea bunica bunatati de sarbatori.
O astept sa vina in vizita la mine...si atunci sa vezi ce bag in mine,mai ales cum gateste ea...(a fost bucatareasa in sat la nunti,botezuri,etc).
Casiana,as vrea eu sa vin,dar sant la 1100 km distanta de voi.Stai linistita pui,du-te pt.celelalte fete.
Am avut eu un gand,sa va scriu,sa facem o intalneala.Dar timpul nu mi-a cam permis,cu nunta verisoarei mele.
Poate la anul iese.
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2
ank_miki spune:
Hai ca pun pozele,sa vedeti si somitatile care au fost,dar cu multi nu am pozele,am copiat decat un dvd.Restul imi aduce verisoara-mea cand vine la mine in toamna.
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2
b_irina_c spune:
Bianca maine la Mall Vitan pe la 18-18.30 care cum ajunge.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
ank_miki spune:
Am pus pozele.
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
poze de la nunta
Poze din Ro si Tircia
Ioana75 spune:
ank, m-am uitat la pozele voastre, frumoase. Ce mireasa tinara. Voi incerca sa maninc ceva traditional la desert, desi cam sint setata pe inghetata.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei