Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, stiu ca tu iesi mai repede de la serviciu; daca vrei sa ne vedem mai devreme, de ex. de la ora 18, zi (ca eu sint in concediu si pot).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, fetelor! Sa fiti sanatoase si fericite!

Kid, cum stai cu pregatirile? Eu te urez mai incolo ca e abia miercuri.

Noi ne pregatim de gradinita, adica nu fac nimic doar ma stresez tare, parca-l trimit pe front. Mi se pare brusc mic de tot, cred ca pana in septembrie o sa il vad sugar. Habar nu am daca trebuie cumparat ceva pt gradinita.
Sa are niste nopti....mai tineti minte cum se stricau copiii pe la 6 luni? Ei bine, am parte de 10 treziri pe noapte in medie.
In rest, toate bune.

Distractie placuta celor care se intalnesc zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor am o veste mareeee!
Azi Alexia a mers la gradinita!!!
Va dati seama ce emotii am avut!

Sa va povestesc:ieri am mers la gradinita sa o vad si eu cum arata, daca tot m-am hotarat sa o inscriu acolo.Si ce credeti?Cum a intrat in gradinita Alexia a inceput sa rada si sa se joace cu copii, nebunie mare ce mai.Am vizitat gradinita si cand am vrut sa plec Alexia s-a pus pe urlat.Educatoarea a zis sa o las o ora si sa ma duc sa ma plimb un pic.Cand am venit abia am reusit sa o conving sa mearga.Asa ca am decis sa o ducem de azi daca tot ii place asa de mult.
Asa ca azi mi-am dus copilul la gradi.N-a avut nici o treaba cand am plecat,a fost cuminte si culmea a mancat tot.Adica 2 FELURI!!! Nu a mancat in viata ei asa.Daca nu-mi zicea o prietena, ca a vazut cum ii dadeau sa manance nu credeam.Ea venise mai devreme sa-si ia baiatul si atunci Alexia era la masa.
Ce mai azi sunt tare fericita!Sa vedem cum o fi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, felicitari pentru o prima zi de gradinita plina de succes. Sa fie la fel de fericita la gradi pina intra la scoala.
Antomia, bafta in prima zi de gradi. Fii barbata. Nu stiam ca se strica copiii la 6 luni; poate e de la dinti doar. La unele gradi trebuie sa duci pasta, periuta de dinti; plus haine de schimb de interior; cel mai bine dai un telefon si iti zice directoarea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

"LA MULTI ANI"tuturor mamicilor si copilasilor MARIA si MARIN.

Kidule,casa de piatra,cat mai multi bebeisi sa vi se indeplineasca visele!Sper sa ai o nunta frumoasa si sa te bucuri de ea.Sa ma scri si pe mine pe un pantof..poate te urmez .
Ina,sa inteleg ca ai si tu nunta?Si pt. tine aceleasi urari!
Asteptam poze sa va vedem miresicile frumoase.

Intalneala placuta si Pofta buna la fete.

Mai citesc putin pe aici,si ma duc in pat,cat doarme Miki.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Ioana75, iti dai seama ca pe Zina am recunoscut-o din zbor. Ma bazez pe instinctul meu de "fata mare" si pe flerul de functionar public cu statut special (politist)
Imi convine si ora 18,00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Casiana super prima zi de gradinita a Alexiei. La cat mai multe la fel de vesele!

Tonnia nasol cu trezirile :(.

Eu incerc sa o tai mai repede de la serviciu, dar nu promit ca ajung la 6. Asa ca aproape sigur eu ajung la 6.30.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Abia acum reusesc sa intru sa scriu si eu ca omul.
Mai fetelor, am avut 3 zile groaznice.
Eu de duminica stau la socrela, fiindca sotzul e plecat 1 sapt si nu are cine sa stea cu Alex, plus ca e aproape de serviciul meu. In fine, duminica seara eram la socrela, unde era si nepotul cu cumnatul meu. Bai, si o ia Gabi (nepotul) la fuga prin casa si intra cu mana prin geamul de la o usa si-si sectioneaza artera. Si dai fugi la urgenta, operatie etc etc. Si am dormit 2 ore, si luni si marti am avut la servici nebunie, am ajuns acasa seara la 10 , fiindca avem de depus niste cereri de finantare si ft multi colegi sunt in concediu. Si uite asa sunt zombie...Si ca sa nu fie lista prea goala, Alex mi-a facut o alergie, nu stiu ce i-a dat socrela, dar niciodata nu a fost asa rau, si ma duc acum cu el la 5 la dr. Am nenumarate facturi de platit si nu stiu cand ajung. HELP!!! Nu mai imi ajunge timpul !!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Alexia,felicitari pt gradinita.
Casiana,o sa se obisnuiasca din ce in ce mai bine.Asa e in prima zi.

Cu Miki,nu cred ca o sa am probleme.La nunta l-am trimis acasa cu Iuliana si Emre,si au mai fost vreo cativa copilasi din fam.Se juca frumos cu ei,nici in pat nu vroia sa mearga.Cu greu la urnit Iulia la dormit.
Dar eu aici in Austria,am o prietena buna care e educatoare,si am inceput sa ma duc pe la ea cu Miki sa vad cum se prezinta.Am iesit si afara,dar Miki al meu nici gand de mine.Deci eu am sperante bune.Vedem ce o fi cand il duc zilnic...

Ioano,am intrat intr-o stare proasta,ce mi-as mai misca si eu fundul langa voi la Mall.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput

Mai Deea da chiar zile de cosmar.E bine nepotul acum?
Sa ne spui ce are Alex,dupa ce vi de la dr.
Poti aranja cu banca,sa platesti facturile prin card.Mama mea asa face,nu o doare capul de nimic.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
pozuci_1
Pozuci_2

Mergi la inceput