Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Ce incalceala...
Vreti s-o lasam pe saptamana viitoare?
Nu ne-am dat seama ca e sarbatoare si ne-am incurcat.
Medy? Tu ce zici?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Mama ce intalnire de nivel inalt,inclusiv sotii intra-n actiune...Eu votez sa ne intalnim cand vreti voi...la Cluj
.
Multumesc pentru urari(si eu sunt si Maria) si urez la randul meu fetitele si baieteii,mamicile si taticile!La multi ani!
Ii urez lui Kid si Inei nunti asa cum si-au visat.Si-i urez si Inei,mama lui Noa(nu stiu daca a avut sau nu loc evenimentul).
E fain la voi ca peste ani nu veti fi nevoite sa raspundeti la intrebarea clasica a copiilor,in momentul vizionarii pozelor de la nunta parintilor,"da eu unde am fost?"Ale voastre printese vor fi prezente.Asteptam cu nerabdare poze cu miresele si miresicile noastre.
medica spune:
Mifloricico, eu m-as fi intalnit chiar si numai cu tine
, oricum ma pregatisem in sensul asta (sa cunosc in sfarsit marea gasca).
Deci, AMANARE ?
alexuta2005 spune:
La multi ani pentru toate Mariile si Marioarele din piticodrom fie fetite sau mamici si de ce nu bunici!
Multa sanatate si fericire ca restul vine de la sine!

b_irina_c spune:
Diana desi eu prin Cluj trec expeditiv, sunt de acord cu propunerea ta
. Prin septembrie vin (teoretic
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Ce de Marii sub acoperire
.
Diana, la multi ani si petrecere frumoasa azi!
Sotul Ramonei
.
Da, incurcatura cu sarbatoarea asta
. Zina si Medy, daca se hotaraste aminarea intilnirii mari pe saptamina viitoare, va invit miine la Mall la Vitan la 18:30 la o intilnire mica
(vine si vecina Irina). Mie mi-e foarte greu sa ajung la taco ala, pentru ca voi fi cu carutul si nu voi avea masina, deci va trebui sa conving un taximetrist sa ma ia; asa la Mallul meu ajung in 3 minute mers lejer
. Ce ziceti?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Gata, eu zic ca-i ok asa; Amanam intalnirea mare pentru saptamana viitoare si maine facem una mica; Ok?
Maine eu vin la Mall, Medy, vii? Vom fi cel putin 4.![]()
Asa ca fetele care pot veni maine, s-a schimbat locatia, din Don Taco s-a facut Mall.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
medica spune:
Ioana75, sa sti ca nu este o idee rea, mai ales ca stau aproape.
S-a facut, mine la ora 18,30 la Mall Vitan.
Rezervarea de la Don Taco am anulat-o.
Mifloricico, hai si tu !
Ioana75 spune:
Medy
.
Ce ma bucur ca veniti
. Deci ne vedem sus la mall, la etajul cu chestii de mincat; sigur gasim locuri; eu am nr de telefon de la Irina si Zina; Medy, ne recunosti din poze?![]()
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei