Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, atentie, vin spre Primaverii!!!
Casiana, sa stii ca eu o data imi fac vant pe autostrada, eu stau in Militari, practic la capatul autostrazii; si vorba ta, ce inseamna 100km? O nimica toata! Mai ales ca n-am vizitat inca Mall-ul din Pitesti. Hahaha, stii cum vorbeam noi cand eram mici, intindeam o sfoara si cu capace de inghetata la capete ca receptoare, ce zici, bagam una pe autostrada?
Medy, eu nu stiu cu ce m-am imbracat ieri... Dar acum ma simt in siguranta!
Ruxandra, nu ma uiti cu cd-ul, da?
Aaaa, si spune-mi, pe unde esti pe la ora 5? Ca vin eu si te iau si te duc si te aduc.
Nu vrea nimeni dvd-ul copiilor? Eu tot il aduc, na, vi-l dau cu forta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, mai vinde-ne trucuri!
Sac, fi-mea doarme singurica in camera!
Aaaa, da' stii ceva de spalatul pe dinti, ca nu mai vrea mandra mea, inghite pasta si cu asta basta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, vin si eu, plec de acum ca-mi ia ceva timp!

Ioana, eu m-am gandit ce sa fac cu agresivii pe care-i intalnesc, nici eu n-am citit , in primul rand nu-l mai mint pe Dinu: ca n-a vrut, bla,bla, ii spun ca n-a vrut cand chiar e ceva din greseala, in al doilea rand m-am hotarat sa iau atitudine cand se intampla ceva, asta ca sa nu se simta singur, am ales sa-i spun copilului respectiv: "nu e frumos ce faci, te rog sa ai grija!", foarte ferm, nu se poate supara vreun parinte pe mine, ca doar nu tip si nu jignesc, dar nu pot sa raman pasiva cand vine unul la vreo 4 ani si zdrang cu o jucarie in capul lui Dinu, care a ramas tablou. Dupa aia se uita la mine si nu stia ce sa considere. cum sa-i spun ca n-a vrut ala, ii spun ca a procedat foarte urat si bla, bla. cam asa ceva.
Copilul ala la vreo 4 ani a lovit multi copii, era sus pe topogan si lovea in jur, si mari si mici, mama lui il tot certa si-si cerea scuze in dreapta si-n stanga dar nu l-a luat de-o aripa sa-l duca de acolo. Mai am unul chiar in gasca de copii de afara, la fel, se apropie si habar nu ai ce are in cap, loveste cu zambetul pe buze, Dinu e in garda cand e ala afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, e normal sa inghita pasta la varsta asta, nu ca n-ar exista si exceptii, eu il spal doar o data pe zi cu fluor, cat un bob de mazare, in rest cu nenedent care nu are fluor. Ideea e sa nu inghita prea mult fluor, nu prea multa pasta. Deci e OK.

Wow, cat am vorbit azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, eu vreau orice dvd ai de dat.
Antonia, eu cred ca numai bine ti-ai facut antrenamentul pentru intilnire. Pe mine m-a luat prin surprindere baiatul care a imbrincit-o pe miruna, nu ma asteptam. Oricum e aproape imposibil sa ne mai intilnim cu el; nu stiu in parc ce face bona in cazuri de-astea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

si eu fac "observatie" copilului in cazuri din astea...si folosesc cuvinte stiute de Milan, gen: "nu e bine"...nu prea am avut incidente, mai mult cu copii care vin si smulg jucarii...aici e complicat ca as vrea ca Milan sa dea jucarii, dar ii inteleg frustrarea daca vine cineva si i le ia...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Ioana,da e foarte tanara mireasa,21 ani.Dar frumoasa.

Miflorici,nu-mi mai face pofffttaaa ca mooor!!!
Vreau PAPANASI,dar si...placinta cu mere hmmmmm!
Kid,Ina,inca o data "CASA DE PIATRA",si distractie la maxim.
Kidule,spor la imachetat bagaje.Puiul tau mic ce face?Papa bine,doarme?Am citit foarte putin din urma,unde ai pus pozele ce bebe sa-l vad si eu.

Ruxandra,nici al meu nu face la olita,desi il las si eu fara pamp.special,ii arat olita,dar nu face nici pe jos si nici la olita.Se aseaza pe ea,dar nu face ninic,doar stimuleaza ca ar face,ceva de genul:mmmmm,si zice"mama,caca,caca",ma uit,si nimic.
Am avut si eu perioada cand stateam langa Miki sa adoarma,daca plecam incepeau plansetele.Asta in perioada cand dormea cu noi in cam.

Miflorico,SAC,nu numai Ana doarme singurica,si Miki la fel.
De cand l-am mutat la el in cam.,il pun in patut,ii dau laptele,si ies afara.Adoarme singur fara probleme.Numai noaptea se mai trezeste,si vrea ceai,in schimb nu am probleme.

Diplodocus,incearca afara in parc,cand vrea sa faca,poate asa merge,si invata.
Antonia,peste tot sant copii agresivi.Si aici sant destui,trebuie sa am grija de el,ca odata se trezeste cu un picior in gura sau cu un pumn in cap.

Cu spalatul pe dinti,Miki inghite si el,dar reusesc sa-l spal pana la uram.Eu am doua periute,cu una il spal eu,cu una cica se spala el.

Va las,sa terminat masina,si mai am destule de bagat.Dupa un concediu asa luuuuung,ateatea rufe de spalat.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
poze de la nunta
Poze din Ro si Turcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia mersi de sfat... o sa incerc desi de la un plecat de langa el la un revenit timpul nu-mi permite sa ma asez in pat. Incepe sa langa cand eu abia ajung la usa lui . Deci o astfel de noapte s-ar numi alba nu cu multe treziri :(.
Nici eu nu snt de acord cu lasatul sa planga, desi recunosc ca s-a ajuns la urlete cand pur si simplu am clacat si l-am lasat pe sot sa se ocupe. Nici nu suporta sa-l vada, urla direct cand aparea... nu stiu de ce... Usa n-o inchid niciodata la camera lui si nici la a mea (usile sunt una langa alta).
Ceea ce ma intriga cel mai mult e ca nu inteleg de ce face asa. Inainte de concediu dormea toata noaptea, in cel mai rau caz aparea langa mine pe la 5-6 dar il duceam la el fara probleme sau se dadea jos din pat si se culca in sufragerie fara sa vina la mine. In concediu am avut patutul pliant si nu s-a trezit deloc noaptea (dormea in aceiasi camera cu noi).
Nici nu stiu ce sa mai zic....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

IRINA- pai pina la urma o sa dormit toti 3 in pat si asa o sa va odihniti macar
ALEXUTA-zici de gradi...Sau e cresa? Ca eu sunt pierduta...aici nu-i ia la gradinita daca nu au macar 2 ani jumate

La noi e problema ca Luca nu are unde sa vada exemple de urinat la verticala Si daca incerc eu sa-i explic, acasa sau in parc, nu vrea, se uita ciudat la mine, da parca am innebunit, si-mi spune clar:olitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus heheheh... noi avem un pat de 1.40 ca n-am vrut sa ne ratacim intr-unul mai mare asa ca mai degraba i expediez pe ta-su in sufra ca si asa sforaie

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput