Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, ce sa facem, tacem si inghitim... in sec, ca daca ar fi sa pape Maria mea borcanele, as da faliment. Ii fac papeala gatita in casa.
Cam o lingura rasa de carne pe zi papa Maria, dar alternez cu ficatzel si galbenush.
Nu se vad pozicile.
Eu va spun: Noapte buna!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

Cristina, mama, ce-mi faci... lipsesc si eu 2-3 zile si tu deja dai pe aici doar vesti bomba.

FELICITAAAARI!!!!!

Iti doresc o sarcina perfecta si o stare postnatala lipsita de probleme.

Cumva parca te invidiez...cred ca e minunat sa retraiesti asemenea clipe deosebite, in care potzi urla din toti rarunchii: sunt insarcinata lume!!!! Eu cand am aflat vestea tot repetam cu voce tare astea 2 cuvinte (zile in sir chiar ) si tot nu realizam.

a, si pt ca de acum tb sa te menajezi putzin, daca te plictisesti cumva am pus cateva albume special pt tine ( si desigur pt cine mai pofteste)- ca data trecuta m-ai certat c-au fost prea putzine.

LA MULTI ANI si tuturor celor care-si serbeaza onomastica, Marii mari si mici!

In alta ordine de idei, si eu m-am mirat in Ro de preturile la borcanele - eu nu stiu fetelor cum mai rezistatzi cu asa scumpeala.
Apropos, intrebare, stie cineva ce cantitate de carne zilnica se recomanda pt bebelusii nostri la varsta asta?

Va doresc o seara faina si ma pun pe vizionat poze c-am ramas tare in urma.

Gety scuze, acum precis se vad. Noapte buna iti doresc!

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

La geam

La piscina

Basmalutza noua

Hrana sanatoasa

4 ochisori frumosi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Pufy nasol asa...eu nici in perioadele de glorie nu am avut asa...adica nu mi-au curs sanii...iar de scos nu am scos decat maxim 100 din amandoi dupa o ora de chin..in schimb bebe mereu era satul dupa tzitzi.
Xandrutza imi pare rau ca ai avut asa probleme..bine ca au trecut..
AndraPG mie mi-a venit la 2 luni jumate desi am alaptat exclusiv pana la 5 luni..acum mai alaptez..si am niste cicluri uracioase rau de tot,mai rau ca inainte,cantitati mari,multe zile...sincer ma lipseam si eu un an...poate daca starea ta de oboseala nu are ochisori mergi sa faci niste analize:o glicemie,un calciu,magneziu,o hemoleucograma,poate si un examen oftalmologic...si ia niste vitamine..asta ma repet daca nu e cu ochisori.

AZI BUBUL MEU A FACUT TREI PASI SINGUR!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

adina, pozele cu gemeni sunt pur si simplu delicioase

si fetelor, sunt grasa grasa grasa
sotul meu a slabit 7 kg....imi vine sa intru in pamant de draci
a mai venit si o prietena din state care era suuuper grasa si acum e slaba moarta, ca un fotomodel....iar m-am umplut de draci
vreau si eu talie de viespe

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Vai, cum stau eu si citesc pe forum in loc sa merg la culcare...

Raspund rapid si plec :D

Pufy, mi-am gasit o bona dar n-o s-o "folosesc" decat daca nu se acomodeaza Roxana nicicum la cresa; prima optiune era cresa oricum insa am vrut sa avem si un plan B.

Cat despre CM, nici mie nu mi-a venit din noiembrie 2005!!! Nu ma supar...

Noapte buna la toata lumea,

Adina, sunt superbi puisorii tai

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Adina niste bombonici baieteii tai...mama cum te descurci cu doi?eu mereu ma intreb cand vad gemeni pe strada...
te-ai scos cu geamurile ...nu trebuie sa le mai stergi
si ce piscinuta fainutza au ei!
Sa iti traiasca!!!!!
Hai ma Lilina ca nu esti grasa!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by lilina

si fetelor, sunt grasa grasa grasa

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Ma faci sa rad...auzi la ea...!!!!!
Fetelor nici sa nu o credeti...exagereaza va zic eu ca o vad mereu...mie mi se pare ca a slabit chiar i-am si spus dar nu vrea sa recunoasca...

Ia zi cum fu la beuta si la chef? Ai venit pe 7 carari acasa?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Am si uitat sa va multumesc pt urarile d ela multi ani pt papusica.... de la beutura mi se trage...

MULTUMIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM si le urez si eu tuturor celor care poarta numele /derivatele numelor Fecioarei Maria un sincer La multi ani!!!

Adina am ras teribil la pozele tale....Sunt adorabili. Cele la geam sunt suuuuper tari....Cum le faci fata celor 2 nazdravani? Noi ne vaicarim cu 1 bucurie dar tu cu 2 bucurii asa mici? Cred ca daca as fi o albinuta as zbura bazzz - bazzzzzzz o zi pe la tine sa te vad in actiune

Gety am luat de la Cora Huggies little swimmers. Sunt pachete de 12 bucati si costa cam 200-300 mii rol.

Eloise bine ai revenit. Hai baga pozeeeeeeeee

AndraPG nu stiu ce sa zic....si eu ma simt mai slabita...dar uite de azi iau Magneb6 ca ma ajuta...am luat si dupa nastere si m-a ajutat sa ma remonteze...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Lullababy (cum imi place mie sa te alint...stii tu...)iti trimit un si mersi

Beatrix pai atunci astept sa te conformezi.... Nu mi-ai spus de cresa...sau te confund oare...? Desi nu cred...il mai duci sau nu la cresa?

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Inca una si ma duc

Ramomar...ref la intarcat. Eu dupa inceperea diversificarii la 6 luni, am inlocuit treptat fiecare masa de san cu mancare...deoarece citisem ca asa se intampla si nu mai renunta usor la san....Am ajuns sa ii dau numai seara si spre dimineata. Acum, de 2 sapt i-am dat completare lapte praf si incet incet si-a impins masa de lapte pana la 8 jumate dimineata....Citisem ca daca ii dai in timpul zilei sa suga...alternativ cu mancarea sau dupa....risti sa se obisnuiasca mult prea tare, sa nu manance bine la pranz ...ca stie ca ii vine tzitzi pana la urma...si am evitat asta...

Laptele s-a dus treptat si fara probleme. Intentionez sa o alaptez pana la 1 an apoi ii voi elimina si masa de dimineata si ulterior masa de seara. Daca intrerupi brusc, risti sa ai pb la sani si sa iei pastile...Eu exclud din start pastilele...Sunt atatea femei in lumea asta si in trecut care au intarcat copiii fara ajutorul pastilelor...mai ales ca la unele femei...au si efectele acelea nedorite ....

Si inca ceva....ar fi bine sa nu mai pui gem sau altceva dulce pe sani...sa nu te trezesti cu vreo carie ...la dintucii ei. Incearca sa elimini treptat fiecare masa de san. o sa fie mai greu ca deja e mare dar ...asta e

Eu cand i-am introdus lapte praf la fel ma gandeam ca poate nu il va accepta....si o alaptam seara pana aproape adormea....si asa semi-adormita i-am dat bibele cu laptic...l-a acceptat fara pb...E drept ca ea nici nu este mofturoasa la mancare...dar oricum...putea sa nu ii placa....nu?

Pediatra mi-a recomandat Milumil 3 de la Milupa deoarece este deja mare si cunoaste gusturile. Humana si Nan ar avea un gust mai ciudat un pic si mi-a spus ca erau sanse mai mari sa nu il accepte.. Si uite ca a avut dreptate...i-a placut din prima. Bafta multa si ia-o incet si cu rabdare....nu te grabi...zic eu...las-o macar cu mesele de seara si noapte ...elimina-le intai pe cele de ziua...

Va pup ...ma duc la sotz ca ma cheama

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput