Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
cata14 spune:
Roxanae, si eu ma gandesc sa astept cateva luni. Cred ca e mai sanatos. Doar ca imi facusem planul sa stau cu amandoi acasa...
Fetelor da' inalte mai sunteti!! Eu am 1.61 (58 de kg) si cred ca m-as uita ca piticul la voi.
cata14 spune:
Noi n-avem probleme cu intarcatul ca s-a intarcat singur la 6 luni dupa ce am inceput eu munca.
cata14 spune:
Pufy,multumesc ptr gandul tau bun. Sunt destul de darmata ... dar incerc sa-mi revin si sa ma re-asez pe directie.
Apropo, fetelor, voi ce le mai dati ptr dureri de dinti ca piticul meu m-a capiat cu dintii lui, noapte de noapte am de treaba. Are 6 acum.
CristinaGoji spune:
Neatza mamici!
Poftiti la !
Adina - multumesc! Acuma ma pun pe vizionat poze!
Gety - cu olita la varste mici e asa cum ai zis si tu, ca si cu dresajul. Adica i se formeaza copilului un reflex sa faca atunci cand este pus pe olita, dar nu este corect. Ordinea corecta ar trebui sa fie - se umple vezica - pus la olita - facut pipi - , in cazul formarii reflexului ordinea e - pus la olita - se umple vezica - facut pipi. Se recomanda inceperea acomodarii cu olita in jurul varstei de 1 an si jumatate, ca pana la 2 ani, cand copilul este pregatit din punct de vedere psihic si fiziologic sa-si controleze sfincterele. Acuma depinde ce scop urmaresc parintii. Daca scopul e sa stea copilul la olita atunci cand face pip/kaka se procedeaza ca si in cazul dresajului, daca scopul e sa se ceara la olita atunci cand vrea sa faca pip/kaka se va mai astepta cu olita.
Alina Morostes, Gonghy - drum bun si vacanta placuta!
Gety - voi cand plecati?
Floricel - mie cresa mi se pare o varianta mai buna decat bona, in cazul in care nu cunosti destul de bine bona. Ati rezolvat cu cresa pana la urma?
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
CristinaGoji spune:
CATA - din pacate nu stiu nimic eficient pentru dintisori. Si pe noi ne chnuie
Poze
aproape major
GETY spune:
Cata14, eu i-am mai masat gingiutzele cu anestezina cu glicerina sau alt produs este Calgel si o data sau de doua ori daca am vazut ca-si roade manutzele cu disperare si ddadea sa planga, i-am dat Panadol.
Eu ce sa mai zic ca am 1,6 m ?
Cristina, plecam pe 22 noaptea. Sunt cu un ochi si pe site-ul cu vremea care ma disperaaaaa, ca se schimba prognoza de la o zi la alta: ba ploua, ba se face senin si tot asa.
Itzy si noi n-avem magazin Cora in Iasi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!
Am intrat repede ca ne pregatim de plimbare...ma duc sa testez piata pt cresa..eventual inscriere pt la anul...sper sa si rezolv ceva nu sa bat drumurile degeaba!
Noi mai avem un dintisor - al 6lea care a iesit fara probleme doar cateva maraieli, dar speram sa fie bine de-acuma...
Gety - da, noi (adik sotul )este mai inalt 1,95, iar eu piticanie - 1,60...sper sa semene cu sotul tinand cont ca este baiat!!!. Cat despre jucaii - pun vreo 10 jucarele din alea de baie in apa, dar mult mai buna si distractiva este jucarica proprie din dotare
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei de 16, sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Felicitari pentru dintzuc, Alexutza! Amu sunteti dotati si voi!
Poze
aproape major
Mirabelac spune:
Gety eu m-am dereglat rau odata de la pilule, desi luam ceva scump si bun, in sarcina am luat o farmacie de hormoni... deci ma feresc la maxim de ele, am incredere in prezervativ deocamdata.
lili ai inceput munca cumva, cred ca mi-a scapat asta, cu cine sta Mathiasu'?
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.