Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - da suntem noi dotati, dar partea rea e ca el adoarme cu degetul in gura pt ca suzeta nu a vrut niciodata, si deja si-a facut super rana la degetul mare, are urme serioase de dintisorii, cu sange si coaja!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor scurt si cuprinzator.
Dat raport la sotz de aspirator - nu a spus nimic mare mirare.
Mai am treaba azi de o sa mor.
sarbatoritilor de 16
Am plecat,va pup si imi va fi dor de voi.

--ici.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by lilina

adina, pozele cu gemeni sunt pur si simplu delicioase

si fetelor, sunt grasa grasa grasa
sotul meu a slabit 7 kg....imi vine sa intru in pamant de draci
a mai venit si o prietena din state care era suuuper grasa si acum e slaba moarta, ca un fotomodel....iar m-am umplut de draci
vreau si eu talie de viespe

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

ce m-am mai distrat eu citind mesajul tau
nu te supara pe mine, dar chiar m-am distrat
mai ales ca am o ciocolata maare in fata
si atat de mult mananc in ultima vreme...
si trebe sa ma-ntorc la job...
si hainele de dinainte nu-mi intra pe mine...
si altele nu vreau sa-mi iau ca tot sper sa mai slabesc...
si uite-asa ma distrez io copios mai luand o "tabla" de ciocolata...
si nici macar nu incerc sa ma abtin pt ca stiu ca nu pot...
eu de fumat m-am putut lasa dar de mancat BA!!!
nu ca as fi eu o grasa, da nici talie de viespe nu mai am. punct.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina felicitari pentru sarcina Esti curajoasa, dar intr-un fel e mai bine ca e diferenta asa mica, pentru ca nu o sa intervina gelozia intre fratiori. cel mare va fi prea mic sa constientizeze acest lucru. La noi e 3 ani diferenta dar se simte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mamici de BUCURII mergarete: cam cat merg ai vostri ca al meu merge non-stop, traverseaza sufrageria care e mareeee si toata ziua numai asta face, seara iesim de la 6 la 8 la iarba verde pe o patura si merge in continuu, e fain ca e multa iarba si nu se loveste, il lasam sa-si faca de cap, insa ajungem in casa verzi cu totul, sper sa iasa la spalat.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Mamici de BUCURII mergarete: cam cat merg ai vostri ca al meu merge non-stop, traverseaza sufrageria care e mareeee si toata ziua numai asta face, seara iesim de la 6 la 8 la iarba verde pe o patura si merge in continuu, e fain ca e multa iarba si nu se loveste, il lasam sa-si faca de cap, insa ajungem in casa verzi cu totul, sper sa iasa la spalat.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Adik singur singurel???? sau tinut de manute...ca asa tinut de manute facem mai toata ziua ....in premergator nu-i mai place pt ca nu poate intra peste tot, si ma tine pe mine tot timpul cu el sa vada el tot, sa atinga ce-i pica la mana si tot asa...afara are momente cand mai sta in carut dar are momente in care se enerveaza si vrea pe jos!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daaa! De pe 13 iulie a inceput cu primii 3 pasi si de atunci persevereaza. Sa nu-ti imaginezi insa ca nu ia trantaiuri de pamant, vai de pampersul lui! In general cade in fund si daca nu-l ridic eu o ia cu viteza de-a busilea.

Apropo de asta, m-am uitat in listuta si am vazut ca nu sunt trecute nici Bucuriile care stau copacel, nu mai zic de cele care merg, mi-a scapat mie ceva? Nu stiu parola sa ma apuc de treaba... daca benevoieste cineva sa ne treaca si pe noi: copacel: 9 luni jumate, primii pasi: 9 luni si 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mai stam si azi in Bucuresti, ieri nu s-a anuntat nimeni la intalnirea cu noi, asa ca mai fac o strigare: AZI, ORA 19, CISMIGIU, intrarea dinspre Mc Donalds. Nu cred ca mai intru pe forum pana atunci asa ca mai comunicam si prin sms.

Nu am timp sa recuperez nimic din urma cat sunt aici departe de casa, maine dupa ce ajungem si ne aranjam incerc sa pun niste poze si sa vad ce s-a mai intamplat.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari, Davidutzu pentru pasi!!!

LA MULTI ANI ANDREI!!! Deja esti baiat mare!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Wow Davidutzu bravooooo- ce baiat mare are mami!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput