Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanae spune:
Felicitari David pt. primii pasi!
La noi a fost asa - copacel 21.05,primii pasi pe 9.06 si a inceput sa mearga singura pe distante mai lungi 20.07. Eu nu prea le am cu anuntatul,sper sa nu va suparati..Nici la statul in fundulet sau alte chestii,acum mi-a reamintit Mirabela.
Alina,Gonghy si Gety concediu placut.
Adina am vazut pozele -SUPER - mai ales cele la geam.
MamiLili spune:
Sunt absolut indragostita de Bucuriile gemene.
Gety, nu cred c-au schimbat mobila la Central anul trecut, dar oricum conditiile sunt bune. Micul dejun mi s-a parut cam sarac in comparatie cu anii precedenti. Si vezi ca au camere si cu vedere spre parcare, iar ca sa-ti dea una cu vedere la mare trebuie sa dai "buna ziua" la receptie...
Referitor la kg, noi avem cantar electronic cu memorie, iar anul trecut, spre finalul sarcinii, ma confunda cu sotul si-mi afisa datele lui (kg, grasime, masa musculara). (Nu stiu daca m-am facut inteleasa)
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cata14
Fetelor da' inalte mai sunteti!! Eu am 1.61 (58 de kg) si cred ca m-as uita ca piticul la voi.
Eu am 1,63. De kg nu comentez...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
lili ai inceput munca cumva, cred ca mi-a scapat asta, cu cine sta Mathiasu'?[/font=Comic Sans MS][/purple]
Partial da. Mathiasu' vine cu mine si ma ajuta. O sa pun un filmulet edificator daca doriti. Si eu, copil fiind, tot in farmacie am crescut. Lasa c-o sa va povestesc cand voi avea un pic de timp liber cum am fugit de-acasa la 2 ani jumate, in directia farmacie.[/b]
MamiLili spune:
Felicitari Bucuriilor mergatoare di la Ieshi: David si Stefan, precum si Rebecai.
Felicitari pentru dintuc, Gabriel!
roxanae spune:
La multi ani! pt. primul anisor Andrei de Ro-Ana.
Sa fi fericit si sa aduci multa bucurie alor tai alaturi de fratiorul/surioara ta.Felicitari.
MamiLili spune:
Alexutza, uite aici subiect deschis de mine legat de suptul degetului. Sper sa-ti fie de folos. Noi am reusit sa scapam de acest obicei in 10 zile.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by Mirabelac
lili ai inceput munca cumva, cred ca mi-a scapat asta, cu cine sta Mathiasu'?
Partial da. Mathiasu' vine cu mine si ma ajuta. O sa pun un filmulet edificator daca doriti. Si eu, copil fiind, tot in farmacie am crescut. Lasa c-o sa va povestesc cand voi avea un pic de timp liber cum am fugit de-acasa la 2 ani jumate, in directia farmacie.
Vrem, vrem![/font=Comic Sans MS][/b][/purple]
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
roxanae spune:
Lili la mine Diana a crescut in farmacie.Am luat-o cu mine de la 2 ani pana la 4.Cand nu era ma intrebau clientii de ea- o cautau mereu cu privirea cand intrau.Nu lipsea de obicei din peisaj.
Odata s-a dus la casa, si si-a umplut buzunarele.Bunica incerca sa-i dea maruntis,dar ea nuuuuuuuuu.Cand a fost intrebata de ce ii prefera pe cei de hartie - a zis ca ii duce acasa la tati.... ca sa aiba si el, ca acolo sunt destui. "Familista convinsa."Intotdeauna pe papusile ei le "serveste" cu paracetamol si diclofenac.
alinamoro spune:
Fetelor, multumim pentru urari, sper sa avem un concediu placut si mai ales copii cuminti.
Ne "auzim" peste 10 zile.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze