Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Martha!!!!!!!!
Lullabay oricat as incerca sa ii dau rar nu se poate(la alaptat ma refer) fiindca am prea mult lapte....si acum ca mananca 2 maxim 3 mese pe 24 de ore(de regula, fiindca in situatii speciale mananca si mai des.....de ex dc suntem undeva si nu am ce sa-i dau sa pape ii dau o masa de san si se satura fara probleme) cand incepe sa suga daca cumva scapa sanul din gura curge laptele singur din san.....asa era si la Alesio.....si cand l-am intarcat pe Alesio(treptat!) am avut niste dureri ingrozitoare de sani, s-au angorjat....a fost groaznic!Sper sa fie mai usor de data asta!
AndraPG oare starea ta n-o fi de la un motiv cu ochisori?Oricum mai bine mergi la medic! si sanatate maxima!
Tanima bubita lui Rares si sa-i treaca repede!
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic.....tare greu imi revin dupa concediul asta ....tot la mare mi-e gandul....
Noapte somnoroasa!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
beatrix spune:
Critina, felicitari! sarcina usoara si fara gretzuri daca se poate!
Itzy-bitzy, poze noi n-am mai pus inca dar o sa anunt eu!
ca ai intrebat de noi!
Andra, bine ai revenit!
...si bucuriilor care pleaca zilele urmatoare in vacantza le doresc vreme frumoasa, sa nu aiba niic un fel de probleme si totul sa fie minunat!
noapte buna bucurii!
Beatrix si Eric
GETY spune:
Mamici, ce mult ati scris!
Eu am Bumbishoara in premergator, dupa ce o culc, vin sa va citesc pe indelete.
Am vazut pozici dimineata cu Reby cea frumusica, cu Gabriel cel inaltutz (Alexutza, si voi sunteti asa mai inalti?) si filmuletzele cu Ana Maria cu "Ferma animalelor". Dupa ce am vazut carticica ccc cantatoare, m-am dus si eu la Librarie, dar nu mai avea cu animalutze de curte, ci cu dinozauri. Pe care nu stiu daca o sa ii priceapa Maria.
MamiLili, vom sta la hotel Central, un pic mai incolo de Rex.
Revin.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Pufy, eu tot dostinex am luat. Ma simt bine...
Adica nu? Sau cum? Ce se ascunde in spatele "..."?[/b]
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
E fain la Central, Gety. Am stat acolo in 2002 si anul trecut.
AndraPG, nici eu n-am avut nici un CM de la nastere, copilu' are 10 luni fara 2 zile, e diversificat de la 5 luni si acum il alaptez doar seara la culcare si noaptea cand se trezeste. Am fost la dr si-a zis ca-i ok, unora nu le vine CM pe toata perioada de alaptare pe cand altora le vine dupa 2-3 luni. Eu una ma bucur de clipele astea, ca nu-i duc dorul CM-ului.
Andra, bine ai revenit in Romanica noastra. Abia astept sa vad cateva din cele 150 de poze.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
GETY spune:
Pufy, eu rar o prind sa o vad pe Maria ca se screme sa o asez pe olitza. Cel putin in ultimul timp... Ma mai gandeam ca asezatul asta pe olitza este ca un fel de dresaj, sau repetitia este mama invataturii.
Sephora, pe 27 suntem la mare, poate o sa iesim in balcon sa vedem ce-ai scris tu acolo.
Alina, pauza anuntata, dar cand te intorci, te asteptam cu poze. Mai este doar o zi. Am sa mai cumpar si eu inca vreo 3 borcanele, atunci. Eu le cumpar de aici, ca acolo-s preturi bomba. De ex. suc Hipp, care aici il gasim cam cu 60.000, acolo costa 90.000.
Itzy, asta ma gandeam si eu, sa-i dea DD Cristinei o fetitza la fel de frumoasa ca Bucuriile noastre. Poti sa-mi scrii de unde ai cumparat Little Swimmers? Eu, scutece Huggies am vazut la Selgros, dar ma gandesc poate nu au tipul asta de chilotel.
Mirabelac, pentru perioada alaptarii, exista contraceptiv injectabil special pentru asta. Numai ca-ti deregleaza CM intr-o veselie. Asta pentru ca nu contine un anumit hormon, care, prin alaptare ar ajunge la bebeu si i-ar face rau. Eu am facut 3 injectii, iar acum, cu autointarcarea Mariei, am trecut pe pilule, sa nu ma trezesc cu CM la mare.
Cata14, asa stiam si eu, dar consulta si un dr., ca dupa o pierdere de sarcina se face o pauza, sa se refaca organismul.
Anangel, sa-i iasa Mariei tale dintisorii pe rand si fara febra.
Nici noi nu am sarbatorit-o pe Maria azi, ci atunci la inceputul lui septembrie. Asa e la noi in Moldova.
Gonghy, ieftin ai scapat. Eu am gasit cu 65.000 lei si am testat piata inainte. Mai ieftin nu este. Cu facutul bagajelor chiar m-ai pus pe ganduri, l-am anuntat pe sotz ca eu ma apuc de luni.
Alexutza, Pufy, sa inteleg ca nu mai puneti jucarele in apa pentru baitza baietzeilor?
AndraPG si eu zic la fel, fa-ti un test de sarcina sa fii linistita. Sau poate e o stare de oboseala trecatoare, care trece cu niste vitamine.
GETY spune:
MamiLili, nu stiam de ce intrebi. Stiam ca tu pleci mai mult peste granitza, mai ales ca aveti masina.
Am inteles de pe site-ul lor ca au schimabt mobilierul anul trecut.
Eu am fost acolo la un curs de perfectionare in 2005. Anul trecut trebuia sa merg tot la un curs, dar la Comandor. Dar nu m-a lasat lumea, nici dr. mea, din cauza drumului cu trenul, poate-ti mai aduci aminte.
GETY spune:
MamiLili, mie-mi place ca este cu fatza la mare, avea mancare buna in 2005 si este in partea linistita a statiunii. Mancare avem de 1050000 rol pe zi amandoi (pranz+cina). Nu mai stiu preturile acum.
GETY spune:
Andra, bine ati revenit in tzara. Te asteptam cu noutati.