Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutza_26 spune:
Am revenit....sa uram si noi:
LA MULTI ANI!!!!sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei de 15, sa cresteti mari si cuminti!!!!
LA MULTI ANI!!! tuturor celor care-si serbeaza onomastica, sa va dea Dzeu tot ce va doriti si sa fiti voiosi toata viata!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alinamoro spune:
Eloise, bine ai revenit, asteptam pozeee!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Andra bine ai revenit!Ce rau imi pare ca nu erati cu masina sa ne vizitati si pe noi.....Vrem istorisir si poze!!!!
Cata imi pare atat de rau.Acum am citit putin din urma si am vazut ca ai pierdut sarcina.Sanatate multa si sa vina bb cat mai repede si sa fie totul bine de data asta!
Ramo spor la intarcat!Eu dupa cat lapte am cred ca as putea alapta pana la 2 ani sigur...........pe la 1 an si 2 luni imi planuisem sa-l intarc.....sper sa reusesc pana atunci sa-l obisnuiesc cu alt lapte decat al meu.....
Mi-e tare groaza de intarcat....parca vad ca iarasi trebuie sa iau ceva pentru oprirea lactatiei(data trecuta am luat bromcriptin si mi-a fost un rau.........acum dc va fi cazul cred ca incerc cu dostinex....)
Floricel cum stai cu bonele???
Iarasi trage goanga aia mare de mine(ca pitix doarme).....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CristinaGoji spune:
Mirabelac - metoda folosita - prezervativ, dar am facut o data, imediat dupa menstruatie, fara, act sexual intrerupt. Cred ca de acolo ni se trage, desi chiar nu ma gandeam ca ar putea aparea ceva in urma acelei singure dati.
Multumesc Tanima si Eloise!
Alipiticot, Pufy - voi ati incercat cumva sa-i implicati pe fratiorii mai mari in activitatile legate de bebe mic? Eu habar n-am ce as putea face in acest sens. Clar ca la ecograf n-am de ce sa-l duc, ca nu intelege nimic, sa-i zic ca vine bebe, iar degeaba, dupa ce apare - iar nu stiu ce as putea face...Ce sfaturi mi-ati putea da?
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 14 si 15!
Tanima, Eloise
Felicitari, Ianis, pentru primul anisor!
Pupici tuturor Mariutelor, dar mai ales Maria Cornelia, Maria Diana, Patricia Maria, Bianca Maria, Maya Maria, Roxana Maria, Ana Maria, Luciana Maria!
La multi ani Martha78!
Cristina, felicitari si sarcina usoara! Va doresc multa sanatate, iar tu sa ai grija de burtica
Fetelor care va pregatiti de concediu, va doresc sa aveti vreme buna si distractie placuta!
Am vazut pozicile anuntate, sunt foarte frumoase! La fel si filmuletele!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Alexutza, Gabriel al tau e cretisor ca Narci a mea
Reby, umblareatzo!
Pufy, eu tot dostinex am luat. Ma simt bine...
poze cu noi
lullabay spune:
Am revenit si noi de afara doar eu ca Stefan isi continua plimbarea cu bunicul..acum dupa fanfare a venit o trupa de muzicieni din Camerun si au plecat sa ii audieze..
Bine ai aterizat Andra sper ca a fost ok zborul,te asteptam cu multe poze....
Pufy eu nu stiu cat laptic mai am ca nu par sanii plini ,dar bebe suge, cu spor deci pp. ca mai am...desi am zile cand il alaptez de 2 ori,alte dati de 5-6 ori..eu una nu cred ca o sa am nevoie de pastile..dar daca spatiezi alaptatul pana ajungi sa ii dai odata in 24 de ore?nu scapi fara pastici?
Tanima pupici pe nasucul lui Rares!!
Cata si eu zic sa astepti o luna, zic ca e suficient,sa astepti putin sa se refaca mucoasa uterina dupa care incearca din nou.
Florina si Stefan a baut 2 bibe cam 120 ml de laptic dupa care pauza...nu a mai vrut deloc.. ia bibe si il arunca cat colo..l-am combinat si cu ceai de care ii place..nik.
Alina mama ce drum lung..dar dac ai ajutoare o s afie o.k.
Ramo spor la intarcat ,sper sa reusesti usor si sa ne dai si noua reteta...la mine cred ca o sa fie greu de tot ca acum cum vin de la munca hop pe mine si baga mana sub bluza si trage de tzitzi sa iasa.Si Stefan a papat si lapte cu orez si cu taitei si i-a placut dar in sticla nu e bun...
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
anangel_lexi spune:
Multumim tuturor pentru urari! Xandrutza, multumesc pt. sms si pufy, multumesc pentru mesajul de pe mess
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
AndraPG spune:
Buna ziua si de la noi!
In primul rind, felicitari Cristinei pentru sarcina, sa fii sanatoasa si sa ajungi cit mai repede si mai usor la termen.
Sephora, credeam ca sint singura care alapteaza cu 1 singur sin.
Ti-am vazut pozele si nici vorba de burtica, arati foarte bine.
Nici eu nu ma grabesc cu cm dar vroiam sa fiu sigura ca nu e vreo dereglare sau vreo problema.
Itzy, eu dupa ce am nascut, am avut lohiile normale, iar de atunci, nici urma de cm, si bebita face cit de curind 10 luni. Carina a inceput diversificarea de la 5 luni si de la sin papa destul de rar dar cm-ul nu se arata la "orizont", nu ca m-as grabi sa-l am din nou dar mai vroiam opinii in sensul asta.
In rest, am si eu o intrebare, cine se mai simte zilele astea slabita si fara nici-un chef?!
Eu am de citeva zile dureri de cap, mai ales in ceafa, ma dor ochii, am ceva frisoane, mi se sparg vinisoare de singe in ochi si as dormi non stop, ma simt ametita, nu ma pot concentra si trebuie sa trag de mine sa pot sa fac ceva? ce naiba o fii cu mine, se mai confrunta cineva cu asa ceva?
cred ca o sa dau o fuga pe la doctor!
xandrutza_76 spune:
Lullabay, eu ma gandeam ca scap de pastile, desi dupa ce am intarcat-o pe cea mare, la 3 ani dupa, mai aveam lapte in sani, de am ajuns la doctor, asa dureri aveam... de data asta, am luat pastile, pentru ca imediat ce am incetat sa o alaptez pe Narci am avut frisoane, iar sanii mi s-au umflat si ma dureau.
Lexi,
Andra, multa sanatate!
poze cu noi