Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
MamiLili spune:
Am vazut toate pozele postate de la ultimul meu mesaj. Deja nu mai avem bebelusi ci copilasi in toata regula.
Vroiam sa zic ceva dar m-a lasat memoria, revin.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
ramomar spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Ce laptic beau copii vostri sau in ce combinatii ?ca incet.incet facem un an si trebuie sa il intarc si el nu vrea lapte altul decat de la mine si fara lapte nu pot sa il las,mananca branza si iaurt dar nu-i suficient..poate imi dati cateva ponturi pt lapte.
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
a mea puiuta pe la 8 luni a acceptat Humana cu gust de babane si vanilie si bea chiar binisor, apoi nu a mai vrut sa puna gura pe el. De vreo luna ii dau laptic de vaca Milli cu biscuiti. Ii manaca tare bine, dar cand pun lapticul in sticluta nu trage o gura. O sa am niste nopti groaznice mia ales ca m-am hotarat ca weekendul asta o intarc definitiv. Aseara mi-am pus gem pe san si i-am dat sticluta cu lapte. S-a pus pe un plans cand a vazut ca e ceva pe tzitzi a ei si nu a pus gura nici pe san, dar nici pe biberon. Eu i-am dat in fiecare zi biberon cu lapte, dar tot nu il accepta. Incearca si tu poate reusesti cu Stefan. Multe mamici au resuit asa treptat, pana s-au obisnuit. sa reusesti fara multe plansete
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alinamoro spune:
Gonghy, sa ne scrii cum a reactionat sotul cand i-ai zis de aspirator.
Lullabay, ne oprim in Austria o zi si la plecare si la intoarcere. Nu stiu exact cat facem, pana unde mergem noi sunt 1100 km.
Gety, eu am luat 10 borcanele cu carnitza, daca mai trebuie sigur vom gasi si acolo, dar eu am vrut sa fiu bine aprovizionata.
Ramomar, succes cu biberonul! Daca reusesti sa-mi zici si mie secretul, de n-shpe mii de ori i-am oferit si eu biberon Adelinei si nu vrea, am aruncat la lapte...
Lexi, wow 4 dinti? Va doresc sa iasa fara probleme.
Adelina merge singurica tot mai mult si distante tot mai lungi, e tare scumpa cum se lasa in genunchi cand nu-i sigura pe ea.
Multumesc fetelor care mi-ati urat concediu placut.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Mirabelac spune:
Nu cred ca este vreo postare a marthei, eu am vazut ca este ziua ei si am zis daca ne citeste sa mai treaca pe la noi, probabil m-am exprimat eu gresit.
cata cand am pierdut eu prima sarcina dr mi-a zis sa astept 6 luni, era oprita in evolutie, pt avort spontan eu stiu de 2-3 luni. Cu moralul cum stai, deja te vad nerabdatoare s-o iei de la capat, bravo!
Eu stiu ca nu se sarbatoreste astazi Sf. Maria, cica se face pomenire pt. morti, pe 8 sept. e cu sarbatoreala, cel putin la Moldova asa este.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
floricel79 spune:
La multi ani Mariilor!!!
Cat despre biberon dupa alaptat, mie nici acum nu imi vine sa cred ca Roxi a papat doua biberoane de lapte; asa cuminte statea ea pe spate in patut si isi tinea sticluta singura si papa ca ma tot minunam uitandu-ma la ea...
Eu am avut o perioada cand i-am oferit biberon chiar de mai multe ori intr-o zi si ea se enerva f tare numai cand ma vedea ca ma apropiu cu bibele de ea; apoi am facut pauza chiar de saptamani si nu i l-am mai aratat deloc si acum de cateva zile i-am pus la amiaza laptic caldut Humana si i l-am dat cand era deja obosita tare inainte de somnul de amiaza si surpriza cat casa: l-a acceptat.
Ca sa nu mai zic ca am o punga intreaga de biberoane si tetine de diferite forme si dimensiuni, cu gauri mici, mari, in cruce si-n rascruce si o sa la dau pe toate ca am reusit cu cel mai ieftin biberon de 3 lei din Cora La fel am patit si cu suzetele, i-am cumparat din cauciuc natural, Chicco, alte minunatii si scumpeturi si nu a vrut niciuna pana am dat de una colorata rosu, galben si albastru sin Selgros de 1,4 lei :)) Se pare ca e foarte econoama fiica mea, nu stiu cu cine-o semana :))))
Eu vreau s-o mai alaptez seara si dimineata insa pe timul zilei i-as da un biberon cu lapte ca va trebui sa ma intorc la servici si as fi mai linistita sa stiu ca vrea laptic si din biberon.
VA pupam pe toate si sa aveti o zi buna
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
pufymic spune:
tuturor celor care poarta numele de Maria!!!!! cu multi -ici speciali de la pufisorii mei pentru Mariile-bucuriile noastre!!!!!!!!!
Ma duc sa-mi hranesc termitele ca deja fac urat de foame!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Mirabelac spune:
Ramo succes la intarcat, sa-mi dai si mie reteta ca urmeaza si al meu pitic sa devina independent .
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Am reveniiiit! Ieri la ora 23 am aterizat, acum suntem in Bucuresti, la cumnata mea. In excursie a fost minunat, Vladut s-a comportat exemplar, nu ne-a facut deloc probleme si a fost rabdator la plimbarile lungi. Singurul necaz a fost faptul ca am bushit aparatul foto... noroc ca apucasem sa facem vreo 150 de poze, altfel m-as fi intristat teribil.
N-am apucat sa citesc aproape deloc din urma dar am aflat vestea cea mare. Cristina, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si cu sanatate pentru tine si bebe!
Acum pt fetele din Bucuresti: pe la ora 18 vom fi la plimbare la Muzeul Satului, vine cineva? Intru mai incolo sa vad daca se anunta doritoare.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
alexutza_26 spune:
Salutare fetele!!!!
Acum am aoparut i noi in peisaj, am fost dis de dimineata la cumparaturti pt ca avem multi sarbatoriti in familie si era normal sa le luam cate ceva la fiecare!!!!Ne asteapta o dupa-amiaza plinaaaa!!!
In priml rand multumesc fetelor de aprecieri sunteti niste dragute, normal ca imi creste inima in mine cand vad ca si grasanu meu este apreciat
Pufy - da in poza aia se juca cu putzica, asta e jocul preferat la toate baitele!!!
Roxanae - daaaa, vad ca ati cam ramas in urma cu dimensiunile
Acum ma grabeasc sa-i dau papa la grasan..si revin repejor!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
tanima_i2002 spune:
Uau ce de ati mai scris!!!!!
Acum pe scurt: LA MULTI ANI MARIUCILOR SI MARIUCELOR!!!, LA LULTI ANI si celor nascuti intr-o zi de 15, printre care si puiul meu drag care m-a chinuit iarasi toata noaptea.
Pufy ai niste puiuti super, mie imi sunt tare dragi de fel dar mai ales ca imi aduc aminte de nepotelul meu care a plecat de 4 luni in Spania si de care imi este tare dor si care la telefon imi frange sufletul cand imi spune ca nu mai vine niciodata in Romania ca este frumos acolo. In ce priveste olita, acelasi inculpat (nepotul) nu a fost pus la oala pana la 1 an jumatate tocmai pe principiul ca este prea mic si apoi nu a vrut sa stea pe ea nici in ruptul capului ca o murdareste, abia pe la 3 ani a inceput cat de cat si apoi direct la WC. Acum parerile sunt impartite. Rares nu simte nicidecum ca este obligat, deja este un automatism la el: cum il pun pe oala cum se screme de un pisu sau un kk. Nu conteaza ce iese, important este ca nu sta degeaba acolo.
Uite ca am uitat ce mai vroiam sa spun.
Cristina felicitari ptr alegerea facuta. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos si cuminte si cu pasarica, macar daca tot a venit neanuntat sa fie si cu mare bucurie.
Despre mucisori si scosul lor cu aspiratorul ,desi se spune ca metoda este eficienta eu nu as incerca-o, noi scoatem cu pompita de cauciuc cea tip para romaneasca. Si cand sunt mai multicei in loc de ser fiziologic merge foarte bine lapticul lu' mami (aspta ptr cele care alapteaza).
Hai ca nu mai stiu ce vroiam sa mai spun si pierd timpul degeaba. Merg sa fac si eu papa la baiat si sa ma odihnesc oleaca daca mai am timp ca tot este sarbatoare, dar Rares nu stie asta si ma ia la alergat cum se trezeste.
Ieri afara am facut prima cazatura in nas si avem nasul julit. Il tineam de bluza sa mearga si ptr ca el isi tinea f bine echilibru i-am dat drumul si dupa 2*3 pasi a venit fix in nas. Asta este, mai avem de asteptat pana vom merge bine singuri, pana atunci nu ma mai entuziazmez eu sa il las singur pana nu va fi sigur pe piciaorele lui.
Gata fug acum.
Pupici.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007