Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Azi mi-a dat fii-mea trezirea de la 7.30 si acum a adormit la loc. Din ce-am vazut de dimineata, asteptam vreo 4 dinti si am impresia ca se lasa si cu febra

La multi ani Bucuriilor de 15!
La multi ani, Marta78! Mai vino sa ne povestesti de tine si Darius!

La multi ani tuturor Mariilor, in special Bucuriilor noastre Sophie Marie Teodora (credo), Lisa Maria (OanaCn), Bianca Maria (Vauva), Julia Maria (fusca), Patricia Maria (Ramomar), Alexia Maria (Ralu), Alexia Maria (Mi-Ka), Luciana Maria (AncaMT), Maya Maria (Gonghy), Roxana Maria (floricel79), Maria (leliutza), Ana-Maria (Itzy-Bitzy), Maria Diana (GETY), Teodora Maria (acd2you), Ana-Maria(Meme1)si Maja Maria (dana210773)
Stiu ca in general se sarbatoreste Sf. Maria mica (pe 8 sept.) dar daca noi am primit felicitari, am zis sa felicitam si noi la randul nostru

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, nu esti grasa deloc, eu am 170 cm si 72 kg. Ce mai ai de zis?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Ce laptic beau copii vostri sau in ce combinatii ?ca incet.incet facem un an si trebuie sa il intarc si el nu vrea lapte altul decat de la mine si fara lapte nu pot sa il las,mananca branza si iaurt dar nu-i suficient..poate imi dati cateva ponturi pt lapte.[/font=Century Gothic][/navy]

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Roxana, eu cu chiu cu vai am reusit sa-i dau ieri al doilea biberon de Humana 2, dupa multe incercari cu lapte de la Nestle (am uitat cum ii zice) si Milupa. Ea nu vroia nici biberon, nici alt lapte si nici nu am fortat-o, mai incercam din cand in cand si intr-o zi cand s-o culc de amiaza am reusit. SUcces!

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neata fetele!
Nu stiu ce a avut bubulina azi noapte dar atata sa fatzait... de m-a scos din nervi.
Cu mucii tot nu am scapat,face niste baloaneeee la nas...
Acum e sotzul la dus dar cand vine in camera ii dau vestea cu aspiratorul

quote:
lullabay
Mamica lui Stefan

Gonghy spor la facut bagaje..mai dar o sa fie amuzant sa carati aspiratorul dupa voi...:))nu mai bine incerci sa tragi tu ?nu e asa eficient dar macar nu carati si aspiratorul dupa voi..

Llullabay cum sa scot eu mucii?? Ca nu inteleg?

Fetilii merci de urarile de conced' -ici si voi sa fiti cuminti si sa aud numai de bine cand ma intorc.

Gety mie mi-a adus vecina 12 borcane de papa din Germany,cu doar 1 euro/borcan. Sunt asa de bucuroasa,aici la noi 1 borcanel e la 65-80 de mii lei vechi.
Eu zic ca imi ajung atatea borcane,poate ca vor fi zile cand nici nu va manca borcanel si va papa cu noi la restaurant.
Sper sa ii revina pofta de mancare de la aerul ala.
Nu mai ai mult si plecati si voi,ne vedem la Mamaia. Va

Cristina ma bucur sa aud ca te-ai hotarat sa pastrezi sarcina . La cum ma cunosc eu pe mine daca mi se intampla asa ceva nu cred ca mai aveam curajul asa de repede,sa mai fac un prichindel

Alinutza pai hai la Cimisoara sa "SHOPINGUIESTI"
Daca facem un efort si ne ridicam pe varfuri ne si vedem

Martha78 multa sanatate,bucurii si fericire-n viata!!

Merg acum la dentist apoi iar o iau cu umblatura ca zapauca prin oras dupa ultimele cumparaturi. Nu stiu de ce ma las eu pe ultimele zile dar asta este

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Vaaiii fetelor ma fac de rusine si doar stiam ca azi este Marie.

TUTUROR MARIILOR,SA FITI SANATOASE SI SA VA DEA DOMNUL NUMAI IMPLINIRI SI FERICIRE!!!

LA MULTI ANI SI PUIUTULUI MEU PE CARE O CHEAMA SI MARIA!!
Te iubeste mami si tati mult,mult de tot si te adora noastra mica si draga!!

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza bucurii!

Sophie Marie Theodora, Lisa Maria, Bianca Maria, Julia Maria, Patricia Maria, Alexia Maria, Alexia-Maria, Luciana-Maria, Maya-Maria, Maria Cornelia, Roxana Maria, Maria, Ana Maria, Maria Diana, Maruca Ioana, Teodora Maria, Ana-Maria, Maja Maria si tuturor celor ce isi serbeaza azi onomastica, La multi ani!

de asemenea, David Gabriel, Albert Iustin, Avram Tudor,Ana-Maria, Rares, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Martha78, La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si numai de impliniri pe toate planurile sa ai parte!

wow, ce te sarbatoriti avem azi! inseamna ca se lasa cu chef mare la bucurii!

o zi minunata!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Roxanae hai ca te-am zapacit si pe tine..nu cred ca Martha a postat ,au felicitat-o fetele de ziua ei...cred...La multi ani Martha!!!
Florina multumesc de raspuns o sa incercam si noi cu Humana,am incercat Milupa si Nutriben si Nestle ,parca..desi sincer as fi preferat sa trecem direct pe lapte de vaca,dar daca nu vrea,nu vrea...nici nu am mai incercat de vreo sapt..mai stau ca ar mai fi o luna pana cand sa incep sa il intarc..
Al meu nu stiu ce a avut aseara dar a fost tare cuminte a dormit neintors de la 11 la 7,30 dimineata fara nici o pauza de masa..cred ca din cauza ca mancat aseara o banana jumate
Acum ma gndeam ca daca yahoo photos se inchide nu ar trebui sa mutam toate pozele bucuriilor de pe prima pagina pe webshots sau flickr sau ce alte variante or mai fi??
Gonghy adica sa aspiri tu cu gura...noi am incercat asa cand era bebe mic si se speria rau de aspirator dar eficienta e mica...sau poate daca mergi la hotel poti sa vb cu femeia de servici sa imprumuti aspiratorul de la ele..desi daca te apuci sa aspiri bebeul pe la 1 noaptea o sa zica astia ca face hotelul exces de zel in privinta curateniei.
La multi ani pt toate Mariile si Marinii!!!!

Stefan Andrei

Mergi la inceput

quote:
lullabay
Mamica lui Stefan

Gonghy adica sa aspiri tu cu gura...noi am incercat asa cand era bebe mic si se speria rau de aspirator dar eficienta e mica...sau poate daca mergi la hotel poti sa vb cu femeia de servici sa imprumuti aspiratorul de la ele..desi daca te apuci sa aspiri bebeul pe la 1 noaptea o sa zica astia ca face hotelul exces de zel in privinta curateniei.

Llullabay cu gura ??
Am mai auzit eu ceva de genul,daca i-as scoate cu gura as tot din mine. Eu sunt tare gretzoasa la chestii dinastea cateodata imi vine sa vars si cand face Maya,kk mai urat mirositor.
Cat despre aspirator mi-a placut partea cu excesul de zel nu am incotro,e musai.
Oricum te mult si apasat.

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ei in cazul asta Gonghy nu pot decat sa iti doresc sa ai un aspirator mic, mic de tot in dotare si un sot intelegator!

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata,

LA MULTI ANI TUTUROR BUCURIILOR CARE POARTA NUMELE SFINTEI MARIA! Sa aiba parte de mult noroc in viata si fericire!

La multi Ani Martha78! multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce-ti doresti tu!

La multi ani si pentru bucuriile care azi isi mai adauga o luna la buchetul vietii!

itzy, esti o draguta ca de obicei Da, cam asa e,si anul trecut am ratat concediul de la mare desi aveam biletele rezervate. Eii asta e . Iar la shopping ma prezint destul de des ori cu cardul ori atentez la banii de la "ciorap"si tare bine e, dar pentru putin timp,caci apoi tot imi vine dorul de duca

AlinaMorostes, Ghongy, Gety, Roxanae si toate fetele care va pregatiti bagajele va doresc un concediu minunat,cu copii cuminti si timp frumos

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput