Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am intrat doar sa urez "La multi ani" sarbatoritilor de astazi
plec si eu la mama, ca e Maria, la fel si matusa mea si soacra si niste prietene....deci voi bea ceva azi, dar abia diseara, ca sunt cu

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna dimineata!
Itzy-Bitzy,multumesc.

gonghy,concediu placut si te cred ca te doare ca dai bani mai multi cand se putea si fara,dar asta e ,meriti si tu!zilele acestea am eu de facut cumparaturi.....
Alina concediu placut si voua.

lilina,distractie placuta!
Cristina si eu am baut cafea in prima sarcina ca lucram si ture de noapte ,mai ales in primele 5 luni si fata nu afost nici mai agitata ca altii si slava domnului fara probleme majore.Asa am citit si eu ca o cafea nu face rau....acum cine stie sigur???

Si eu sunt de acord cu pufy in privinta olitei,eu abia dupa un an am cumparat-o,luni bune nici nu s-a atins de ea,apoi nu a vrut sa faca in ea,era pe post de jucarie...scria pe ea...la 2 ani singurica intr-o zi a vrut la oala si de atunci a facut pis numai la oala,am pus pampers numai la nani,acum de 3 saptamani tot singurica a spus ca nu mai vrea sa l pun,am avut cateva accidente noaptea,dar de 5 zile nici un pipi prin somn,o trezesc eu sau se trezeste ea...f,f usor am scapat de pampers. la bb nici macar nu l-am pus pe oala,el daca o vede pe raisa dupa aia se duce si vrea sa o ia...trebuie sa fiu pe faza ca altfel se "spala cu pipi"...pana acum e bine,dar tinand cont ca raisa se mai duce si singurica la pipi cand nu are chilotei...ma astept curand la o pozna
Va las ca zi am pierdut nu stiu cum timpul si deja trebuie sa ies afara,sper ca nu ne alunga ploaia.Noi stam afara peste 4 ore pe zi 2,dimineata si 2 seara...
o zi excelenta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Plecam si noi sa mai facem niste cumparaturi.
Nu stiu cate borcanele cu legume si carnitza sa iau? Cate unul pe zi, adica 7, sau sa mai am inca vreo 2-3, in caz ca papa mai mult?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

LA MULTI ANISHORI IANIS!

LA MULTI ANI MARTA78! Mai treci pe la noi!

Multumim mult pt. aprecierile piticului, sunteti niste dragute.

Am vazut poze frumoase cu Reby, Gabriel, Pufishorii si cu papusica, avem copii mari si frumosi mai fetelor.

Lilina cat am stat acasa cu piticu' 8 luni de zile n-am slabit 1 gram, de cand m-am intors la serviciu am slabit 8 kg, de la 71 la 63, mai am 3 kg de dat jos. Insa la mine dintotdeauna stresul a fost cea mai buna cura de slabire, ceea ce nu-i de recomandat.

Cristina cu sarcina asta sigur o sa faci pofte pe aici pt. bb2 sau 3, dupa caz. Mie sincer mi-ai facut deja, insa nu e cazul. Am o chestie care-mi sta pe creer , sper ca nu te superi daca te intreb, ce fel de metoda anti ati folosit? Mie deja mi-e frica sa mai prestez sa nu se intample ceva, nu de alta dar medical nu se poate inca. Merci!

Si noi mai asteptam cu olita, nu ca nu mi-as dori ci din comoditate cred, ar fi prea mult pt. taxu sa-l invete si asta, cred ca dupa 1 an. D face kk imediat dupa ce se trezeste dar in patut la el in picioare, la munte nu a vrut sa faca vreo 2 zile pt. ca nu luasem patutul cu noi.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Pufy, multumesc ptr postarea cu olita. Eu nu prea stiu multe la capitolul asta si ma gandeam sa incep de pe la 1 an ... dar nu vreau sa-l stresez.

In rest, ce sa va spun, ne mai ies niste dinti si suntem de-a dreptul urlatori noaptea ceea ce ma face sa umblu ca o somnabula pe la munca (noroc ca ma lasa astia in boii mei).
Problema mea la ora actuala este ca am 2 servicii si cred ca in curand va trebui sa renunt la unu' dintre ele ptr ca am creierii varza la cata treaba e de facut. Ei ma lasa sa lucrez de acasa dar e asa de mult de lucru ca nu-mi ajunge timpul. Na ca m-am plans si eu.

Despre cealalta suparare a mea (cea cu pierderea de sarcina) voi stiti cum ar fi bine? Sa incerc iar din prima luna sau ar trebui sa mai astept? Cred ca sunt casm nerabdatoare.

Va pup si va doresc o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Itzy merci- abia dupa o saptamana,pana atunci... astept.

Despre greutate ce sa va zic si eu am scapat de kg.In timpul sarcinii am luat 25 de kg ,cred ca de la atata stat in pat,ultimele in ritm galopant spre sfarsit.Dupa nastere nu am slabit primele 6 luni decat 10 acul se intepenise la 73kg.
Acum am 58 kg ( inaltime 1,73cm).Cum am reusit nu stiu.Cred ca reteta este pitica - daca vreti o imprumut.

Mirabelac super tare David.La fel si Rebe, daca nu suntem acasa nu face.Dar la 1/2h de sosit acasa raspandeste un miros inconfundabil in jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Neatza.
Buna cafea(desi nu prea beau cafea,decat la servici si una din cea slaba si cu lapte)
Eu in concediul asta al meu imi fac de cap ma culc la unu jumate si dimineata sunt varza.
Itzy multumim de re-primire,am vazut si eu filmulete cu papusica ..merge super bine,a si mi-a placut apartamentul vostru.
Alina drum bun in Italia..cat timp faceti cu masina?va opriti si pe drum pe undeva?
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Lilina petrecere placuta si LA MULTI ANI! mamicii tale.

Cata eu zic sa mai astepti 2-3 luni pana te refaci putin macar.Dar este o parere strict personala.Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Alipiticot dar continuarea...?ai inceput sa povestesti cand ai aflat de sarcina Cristinei si ne-ai lasat in suspans...sau m-am zapacit eu si nu am vazut ca nici de postarea Marthei nu imi aduc aminte...

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Unde e postarea Martei ca nici eu nu am vazut-o?

Rebecca a urlat noaptea trecuta de m-a zapacit.Cred ca ne pregatim de dintuc nr2.Dar urlete nu gluma de m-a facut un pachet de nervi.Pana la urma a adormit la mine in brate.Daca o puneam in patut lua foc.

Mergi la inceput