LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Diana - sar`na.
Caut imediat reteta dp culinar. www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8306" target="_blank">aici reteta, e usoara si e buna; sa pui ingredientele care iti plac, din belsug :-)

Eu azi o tai pe la 3 ca italienii mei sunt in mare festa, tralalalala, ce fain :-)))

Edit; Andries - felicitari pt analizele bune ! Pupici lui Vic si burticii !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roberta04

Eu, crezand ca schimba din greseala, dadeam inapoi pe Veronica, el iar schimba dupa cateva minute. la un moment dat, il vad cu ochii plini de lacrimi:"Mami, mi-e tare frica de motan". Am crezut ca pic jos cand am realizat ca de fapt de asta schimba el postul.
Aseara l-am luat de la mama si am mers cam o ora la plimbare pe jos- el era Tom Degetel si aduna pietre, le arunca apoi in urma sa gaseasca drumul inapoi spre bunica si oprea oamenii pe strada:"Tu stii cine sunt eu? Sunt Tom Degetel!". Si apoi a inceput sa cante (de la Veronica):" Eu sunt motanuil Dilila..."

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Si lui Victor ii e frica de motanul danila. Noi ne uitam impreuna la Veronica, iar la scenele mai 'fierbinti' isi baga nasul in poala mea si incepe sa planga. Cu greu l-am convins sa se uitepana la capat sa vada ca Veronica va scapa de probleme. Suflet de copil.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria suna frumos diego asta dar e doar in ardeal. exclusivisti oameni ce misto de tine azi, hai ca mai sunt doar 2 ore.
Diana, da, e de fapt un geamantanas de placaj (imita lemnul). am vazut in oferta de la REel ceva asemanator, adica cu aceleasi culori, doar ca e sub forma de penar. cu winnie si cu barbie ori alta printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza la fete!!!

Cu intarziere LA MULTI ANI!! IANCA, ILINCA, STEFAN ...sa fiti sanatosi si voiosi si fericiti!!!

Asaaaaa...mergand pe principiul "nici o saptamana fara probleme"...m-am dus sambata,pe 4 august sa iau copiii de la tzara.Am venit duminica cu mama bolnava.Avea un lipom seboreic ce se infectase groaznic.Cred ca pe tren s-a imbolnavit si Rares de la AC...deci luni,la doctor.Mama internata in spital sa fie operata si Rares cu rosu in gat.Si ete asa a inceput balul...alearga intre spital si casa,copil bolnav,soacra la mine...cumparaturi,mancare...
Weewk-wndul care a trecut s-au mai linistit treburile.Iar de luni sunt in concediu.Dar ca sa nu fac un shoc de la asa trecere...de la munci la concediu,luni m-am molipsit de la Daria si am bagat mancare: bors,pilaf,tochitura,fripturica pt copii,ficatei,macaroane cu branza si doua feluri de placinta cu branza ...plus dezghetat frigiderul...Deci luni seara eram impuscata in ambele aripi.
L-am gasit pe Rares vorbind mai mult (daca era posibil) si mai bine. Stalceste cuvintele dar vorbeste de toate si trece deja la perle si face spectacol.E innebunit dupa trenuri si orice este tren...pana si hainele...si incarcatorul de telefon sunt tren...ceferist il facSi trenul merge la: Londra, Paris, Praga, Humor, Suceava, Pascani, Campulung, Constanta...(poate nu stiati)...faina combinatie de locatii
Vad ca iar ati intrat la masuratori topometrice Deci Rares are 1 m inaltime si 16.5 kg..si 26 la picior. Capatzana nu i-am mai masurat-o
Eu nu imi fac probleme cu gradinita.Este extrem de sociabil si e innebunit dupa copii,mai ales dpa fetite Le admira rochitele si diademele. Vorbeste cu toata lumea,rade si se joaca cu oricine.La tzara era cunoscut cale de 3 ulitze
Fata il invata tot felul de prostioare.Uitandu-se la 101 dalmatieni,a fost impresionat de Cruella de Ville...si acum cica vine si te sperie: ridica mainile in sus,ca un monstru cica...si cu voce ingrosata vine spre tine : "Cuelaaaaa...Cuelaaaaa...de Viiii" Cand a fost la control...fugarea copiii pe acolo strigand dupa ei "Cuela de Vii"...aia erau siderati...ca nu intelegeau nimic
Noi plecam la mare saptamana viitoare la Saturn si stam 10 zile.Si cum toata lumea e in concediu,il vom sarbatori in septembrie.

Carmen ...LA MULTI ANI!!...si la multi bani...si la multa sanatate ...si la multa distractiune...si la multa fericire siii... sa zic si la multe kg? ...ca tot mi-am intrat in mana (iar mi-o iau in freza).Deci baga sampanica si ceva tort...ca tu nu ai voie...stii tu...caloriile
La multi ani surorii tale!!!...sa aiba bebele dorit cat mai curand (mai dai de baut si atunci,da?)
Sa-ti traiasca 'hina'!!! (noroc ca-s din zona si mai pricep ce zici)

Diana ....sa-ti traiasca papusica...io m-am indragostit de Ianca...hmmmm...daca ti-o cer...mi-o dai de nora?Promit sa n-o stresezCat despre kg....stai linistita.Arata foarte bine.Si daca e sanatoasa si mananca diversificat,nu e problema.As zice sa n-o indopi cu chimicale aiurea.Al meu are 16.5 kg,dar daca te uiti la el mai ales din fatza,zici ca n-a mancat de la Craciun...are doua betze in loc de picioare.Doar sus la pulpa,dintr-o parte se vede ca are ceva carnita.El mananca mancare gatita si chiar in ultimul timp e mancacios.Are 5 mese pe zi+ lapele de la ora 6.Mananca de toate...mancare sa fie

Gabitzule...cum fu la gradinita?I-a placut lui Stefanut?Si eu cred ca va fi bine...poate asa va vorbi mai bine si mai repede...de dragul copiilor.Cat despre casa...daca ati reusit voi sa faceti asa castel...va veti descurca si mai depate.Multa bafta!!

Ioano...multa sanatate sotzului...ati depistat ce are?Cum e rezultatul la biopsie? Vazut gorodica frumusica si vorbareata...tare i-as musca falcutele....

Roberto...hahahahaha....as fi vrut sa-l aud pe Matei cum canta cu "Dalila".Tu ce mai faci???Cum te mai simti?cand veniti la mare?Dai si tu un semnal daca veniti? LA MULTI ANI!!! mamei tale...sa fie sanatoasa si voioasa mereu si sa se bucure de cadouri!!

Daria...na belea...ai mai gasit ceva....acum masori picioare Giulia e normala si e mai bine sa aiba nr mic la picior,decat sa poarte 42 la maturitate Frumoasa aniversare ai organizat si Giulik e ca o printesa...iar tortul arata super.Io nu fac asemenea finetzuri...ca daca nu e tren...degeaba.Faine de tot mochetele.Poze cu camera???

Andries..sanatate multa si sa ne spui cum bebe la eco...si hemoglobina...la mai mare Victor e veteran cu gradinita...nu mai ai griji...de acum ne tzii pumnii noua...la incepatori.
Al meu nu s-a speriat de Danila...se uita fascinat la film...dar...desigur...nu a avut rabdare sa se uite pana la capat...cum sa consume kerosenul ala stand pe pat??

Dana....tare frumosi baieti ai...iar tu esti fotomodel...mi-a placut tiuta de la ziua lui Ric...si coditele...dar tu oricum esti o frumusete.Si aveti si noroc cu asa gradinita...ehhh...la noi,poate nepotii sa prinda asa ceva.Felicitari pt Ric...evolueaza excelent!!

Roxanici...faina trusa de colorat...dar mai fain pictorul cu ochii ca cerul... Mai ai rabdare pana la concediu?Imi pare rau ca plecati in perioada aia...noi venim si voi plecati

AndreeaP...superba rochie ...si iti sta foarte bine!!Pupi e un scumpel dragalas...de cate ori vad poze cu el,ma gandesc la copilul din "Denis,pericol public"...au aceeasi tunsoare.

Olila-Vivia ,darling....nu-ti mai face probleme cu banii.Aveti si economii,aveti si familia alaturi...daca v-ati descurcat voi acolo,fara ajutor si printre straini...aici nu veti muri de foame...doar de nervi...ca in veci nu gasesti aici chestii faine cu 99 centiSi cum zicea cineva...fiecare se descurca cu cat are...chiar si sub 1000 euro.Ce face Luca?Ce mai zice?Ce gaini mai vaneaza?(misto tare faza cu gaina...io nu pot s-o uit).Poate vorbim diseara...tare mi-e dor de o parola...

Cristalino...tare ne-a fost dor de povestile tale...ce mai fac bazdacii?Tu cand revii acasa?Ca acasa esti mai activaLa multi ani!! intarziat pt Maria!!!

Apropo de Maria...stiu ca in unele zone se felicita,dar la noi,nu,ca cica e Adormirea Maicii Domnului.Sau cel putin asa sunt io invatata.In general eu felicit pe 8 septembrie!Dar pt ca in sud mai ales, se sarbatoreste acum,va zic si eu LA MULTI ANI!!!...la toate Mariile,sa aveti o zi frumoasa!!

Iar v-am rupt cu mesajul...trebuia sa va zic la inceput sa va luati pop-corn si tigari Deci ef-faiv-ul vostru n-a fost in zadar...loool

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noraaaaaaaaaa - uelcam bec ! Sanatate tuturor p`colo ! Concediu fain sa ai ! Poze, ceva cu cupiii recuperati de pe alte meleaguri :-)

Rox - uai, imi pare rau, nici nu m-am gandit ca sunt atat de prosti, acum m-am uitat si eu pe unde au magazine ... daaaar, daca vrei ... io ma ofer sa cumpar si sa-ti trimit
Oferta valabila pt oricare dintre fete !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Rox - uai, imi pare rau, nici nu m-am gandit ca sunt atat de prosti, acum m-am uitat si eu pe unde au magazine ... daaaar, daca vrei ... io ma ofer sa cumpar si sa-ti trimit
Oferta valabila pt oricare dintre fete !

uh mamma stai linistita...si asa nu-s io fan mochete sau covoare...ma gandeam doar la noddy ala. dar cand imi aduc aminte dupa aia de aspirat imi trece
Nora bine ati revenit, sanatate multa lui Rares si mamei tale! sincera sa fiu nu mai am rabdare pan la conced dar nici nu am ce face. cand plecati la saturn? ca eu de abia pe 28 plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI CARMEN,SA FI SANATOASA SI VOIOASA SI LA FEL DE ACTIVA PE FORUM SI LA 70 DE ANI!!!
Io-s din sud asa ca urez LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR MARI SI MICI!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dario...poze noi nu am...ca m-am lenevit.Multumim de urari!Sa speram ca avem vreme buna.

Roxa...pe 23 e prima zi la mare.Sa ajungem intai acolo,dar cred ca in we ajungem in C-ta...sa prindem lumea acasa,nu la job.Daca aveti timp....poate ne vedem.Mie mi-ar face mare placere.

Am uitat sa va zic...de o luna am scapat de pampersi si face pipi la wc...ca barbatii,din picioare ....si-o tine asa,tacticos...apoi si-o scutura si la sfarsit o tamponeaza cu hartie igienica Un tratament cosmetic ii mai lipseste

Ioano...asa stiam..ca in sud se sarbatoreste ziua numelui, acum pe 15...si in alte zone pe 8 sept...daca am gresit...asta e...sorry!

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua, cate un pupic si o floare pentru fiecare si multa sanatate!!

Noi ne-am intors ieri si am declarat de comun acord, ca se numeste concediu atunci cand pleci cu avionul la un all inclusiv, unde sa aiba altii grija de tine si sa nu te doara capul nici de drum, nici de masa, de nimic. Asa ca noi nu ne incadram...nu putem spune ca am avut concediu.

Ei, n-a fost chiar asa rau, de fapt a fost mai usor decat ne asteptam, si am avut si zile relaxante, dar si zile mai ghinioniste (ne pregateam cate o ora si cand sa plecam incepea ploaia, stat pe olita in parc ca deh, ne scapa caca si nu putem face altundeva, zile cu ploaie mocaneasca in care nu mai stiam cum sa tinem copiii in hotel, adormit seara greu ca se trezeau unul pe altul, si altele de felul asta).
In schimb va recomand hotelul Germisara din Geoagiu Bai, patru stele, luxos, nou nout, si in care exista un minunat spa. Cam acolo ne-am petrecut zilele ploioase. Au piscina interioara cu apa termala la 36 de grade, mica, pentru copii. Inclusiv Maruta s-a balacit pe acolo.

Si de asemenea va recomand daca aveti drum pensiunea Poarta Oilor (langa Miercurea Sibiului) un loc deosebit pentru familii cu copii (piscina exterioara, tobogan, leagane, trambulina din aceea pentru copii de sarit, sala de agrement pentru zilele ploiase, biciclete de inchiriat, masini cu pedale, camere cu chicineta).

Cam prin locurile astea ne-am petrecut noi. cel mai important e ca am spart ghiata si nu ni se mai pare atat de greu de plecat cu copiii. Asa ca o sa mai mergem.

Ma duc sa citesc din urma. va pup.

Mergi la inceput

Mitzule brava mama bine ati revenit!!!! sunt de acord cu prima ta afirmatie da uite ca se poate si cu cupii si nici nu e rau! multi pupici! asteptam ceva poze cand aveti timp.
Nora suntem in cta week end-ul ala asa ca ar fi super daca veniti prin constanta sa ne vedem.

Mergi la inceput