LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

NORICO- e posibil sa fim in Mamaia de pe 24 sau 25- totul depinde e al meu sot care ma tine in sah pana plecam... Oricum 80% mergem! Tu ai numarul meu, eu il am pe al tau, poate puneam de o inatalneala cu strumfii pe faleza...

IOANA- La Multi Ani Mariei, sa fie sanatoasa, eu sunt Mariana printre altele dar tinem pe 8 septembrie. Oricum, e bine ca am primit niste minute cadou de la furnizorul de telefonie mobila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

La multi ani tuturor Mariutelor si Marinilor si din partea noastra si nu in ultimul rand la multi ani Mariutei mele.

Nora--- unde in Saturn ca poate dau si eu pe acolo....
tare rau faza cu tratamentul cosmetic

Mitzu -- ma bucur ca v-a fost bine cu cei mici in concediu... detaliaza despre pensiune.... daca ai si un nr. de tel. poate bagi un PM....

mamagiuliei frumoasa printesa a crescut si e sic in rochita ei alba.... si zici ca deja va serbara-ti..... noi abia maine....Giulia e in aceeasi zi cu Edi dar vad ca voi ati devansat.... si apropo sar si eu si ma alatur grupului care spune ca-i super tortul....... si ca sa nu te simti singura si eu am dat in febra achizitionarii de ghivece.... poate facem schimb de impresii

carmenp-- La multi ani! cu fericire si sanatate ca-i mai buna decat toate!

Andries..sanatate multa si sa ne spui cum e bebe la ecografie si felicitari pentru hemoglobina in parametri normali , sarcina usoara in continuare...

speel Felicitari pt evolutia lui Ric succes la alergaturi si sarituri o sa aiba el timp sa recupereze.... am vazut si poze cu cei 2 fratiori care se iubesc mult...

Diana ....sa-ti traiasca papusica...e o dulcica Ianca abia astept pozele cu alba ca zapada....

AndreeaP E superba rochia si iti sta foarte bine... mi-ar place si mie dar la kilo-tonele mele nu-i permit decat in vis asa ceva... sa o porti cu placere....

Kim-- cum spunea si Nora care bine a zis in privinta banilor nu te mai stresa din nainte ca te descurci tu loco... eu am supravietuit si sub 1000 de euro asa ca se poate....ro e tara tuturor posibilitatilor ..... cu nervi sa stai bine ca in rest nu se moare decat de canicula sau de inghet.. AMR 6 luni si cate zile???

Despre noi cu marimea la picior suntem in dubi caci 25 e mic iar 26 e mare si nu prea reusesc sa il incalt....

Pentru maine avem comandat un tort masinuta abia astept sa-i vad reactia caci e innebunit dupa masini are 2 saci de masini pe unde calci prin casa e o masina, iar cadou de ziua lui a vrut o masina pe care a vazut-o acum o luna si a tinut minte ca i-am promis ca o iau de ziua lui asa ca am luat masina Barbie cu papusi in ea si e super incantat, si inca un set de 3 piese locomotiva, elicopter si masinuta....

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va multumesc pt toate informatiile...ati fost niste dragute! Incerc sa nu va mai stresez..dar nu promit! Este mai greu sa te intorci de la bine la mai putin bine...decit invers...Provizii fac..asa cum ati spus...ca eu 35 de euro pe pantofi pt copil si 100 pt sot..nu as avea de unde sa dau :)))

La multi ani Carmen!!! Sa-ti pastrezi mereu acelasi simt al umorului!!
La multi ani mami de Robi!!!! Tare faza cu Danila...Si apropo de asta..azi noapte Luca la 5.20...vine plingind...mami..a periat robotu! Binenteles ca era acelasi detector de fum...ca-mi vine sa-l scot dar nu pot!
Adela ..pina la urma...daca a fost mai bine decit va asteptati...asta conteaza!!!
Roxana vazut iepurasul suedez..colorator:)))Am si eu citeva poze facute acum 2 zile..le pun miine..
Biluta ..La multi ani si Mariei tale!!! La mine la Bucuresti ..se serbeaza ambele:)))Ce mai face Edi?
Gabi cum a fost prima zi???
Andries..sanatate...o sa fie cu siguranta bine!!! Noi avem post in spital...urmatorii 3 ani ..pt ca sintem medici rezidenti...deci despre acesti 3 ani este vorba..sa supravietuim..dupa..mai vedem ..poate plecam ca medici in Europa..never say never..
Daria vreau pozee!
Irina..tu pe unde umbli?? Nu ne-ai zis cum a fost la cort!
Ioana ce scurta ai fost azi? Nu ai avut chef de noi? Ce mai face sotiorul?
Noricel..te-am lasat la urma...he,he...citeam mesajul tau si nu se mai termina..zi drept ai luat notite?:)) Si acum cit dispari..ca sa stiu? Sanatate multa mamei tale...nu-i nika grav...Raresu..trebuie sa fie un dulce!!! Da semn cind apari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani carmen si tot ce-ti doresti sa se implineasca! eu tot sper sa ne cunoastem si sa bem un cinzano impreuna. hic!
mey, asa m-ati mai complimentat ca ma vad un fotomodel acu, hehehe, eu-s fericita ca-s mai slaba decat eram inainte de sarcina desi mi-am cam pierdut sperantele sa ajung vreodat' la greutatea preamerica. hehehe, poate daca ma reapuc de fumat (ce zici carmen)
daria, tare bine arata reteta aia, uite acum o printez
eu abia astept we, vineri baietii mei isi fac de cap si se duc la parcul de distractii, sambata e festivalul baloaneleor de la care ati mai vazut voi poze anul trecut, iar duminica ziua prietenului lui philip. sunetm singurei azi si maine dar ne descurcam noi.
de luni va merge numai la grupa mare, gata cu tranzitia, desi stiu ca tanjeste la vechea lui camera, dimineata ma tragea de mana sa mergem acolo si ce-o mai imbratisa pe educatoare...
gata, va pupic cu drag

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Seara buna si de pe aici!

nici ca puteam sa-mi aleg moment mai bun de bagat coada pe aici:) vad ca sarbatorile se tin lant. o zic si eu intr-o ordine aleatorie...nu dati, bine?

Pasarika de la iesiiiii, sa traiesti o mie de ani si sa fii sanatoasa si voioasa!! LMA!

sunt multe Marii pe forum aici si mamici si copilasi LMA si voua care sarbatoriti. care nu, va prind la toamna:)

ieri am ratat-o pe Ianca! Diana sa-ti traiasca printesa. recunosc ca n-am citit din urma, dar acusi ma duc dupa pozele de la petrecere..le-ai pus, da??

maine:) Giulia de Daria, Stefan de Eli (pe unde sunteti dragilor??) si nu in ultimul rand Edi de Mihaela...

acum io:D am facut una bucata de copil paket si l-am trimis in vacanta sa respir cica si eu. am sa va pun poze imediat, ca am fost si pe la mare si la munte, am umblat ce sa spun?

Luca e din ce in ce mai nazdravan, turuie ca o moara stricata vrute si nevrute, nu intotdeauna corect, dar persevereaza si asta ma bucura.

o intrebare pt mamici: am una problema cu el: imi fuge de langa mine. am patit-o pe plaja, in parc in diverse locuri. am incercat sa-i expic ca e posibil sa-l pierd asa, dar replica lui a fost "mama vine intotdeauna". asta i-am tot repetat-o de cand cu gradinita, dar acum sunt depasita de situatie. voi ati patit asa ceva? cum ati rezolvat-o? l-am lasat de cateva ori sa planga (il supravegheam de departe si i-am spus ca daca mai pleaca de langa mine e posibil sa nu stiu unde sa-l caut, dar a fost invatatura de minte pentru ziua respectiva. a doua zi o ia de la capat...)

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah am facut poze cu noul "look" al camerei Giuliei. Nu e tocmai o camera de printesa, coloristic vorbind, ba parca e de baiat ... Inca nu mi-a venit nicio idee stralucita sa o fac mai roz

O seara placuta tuturor, schimbului 3 o zi frumoasaaaa !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Carmen! sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii! Si multumim pentru sampanie si :))

La Multi si lui mami de Roberta!

Olivia, ce bine seamana lista ta curenta de cheltuieli cu a noastra... deh, trebuie sa platim tributul ca traim unde traim.. si mult succes cu plecatul in Ro, asa cum ziceam mai de mult si noi ne gandim, face socoteli peste socoteli, dar nu ma aventurez sa fixez un termen inca... oricum, vrem sa ne lasam si o varianta de intoarcere, ca deh, s-a mai intamplat si la altii si nu se stie niciodata...

Despre noi, suntem ok, desi nu ne da binele afara din casa.. Bianca insa nu a mai racit deloc probabil si din cauza anotimpului calduros, ii place la noua gradinita, dar vine rupta ca nu au program obligatoriu de dormit, asa ca de multe ori adoarme seara pe canapeaua din sufragerie si se trezeste pe la 8, deci va dati seama ce show e noaptea la noi...

Cam atat, sper sa mai scriu curand. Va pup pe toate si La Multi Ani Mariilor!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ..face bine la moral..sa mai aud ca si altii cocheteaza cu ideea...nu de alta adar am senzatia ca-s privita ca o "anormala"...hi,hih,iPt voi ar fi mai usor..in Ro in domeniul economic..sint salarii mai mari..nu stai ca dr cu mana intinsa..si buzunarul deschis...bleah...
Ma bucur ca va este bine la gradi...Si de la 8 ce faceti? S atreci mai des pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani giulik, edi si stefan, sa cresteti destepti si sanatosi. pupici mamicilor
daria, mie imi place camera si ce daca e mult abastru, e musai ca aceasta culoare sa apartina sexului masculin??? nu cred...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
giiizz ce somn imi e. nici nu stiu de ce ca la 10.30 eram in pat.
Vivia astept sa vaz pozele. eu tot iti zic ca va fi bine....si asa va fi!
Anca pupici si tie si Biei...oare de ce nu ii culca la gradi? sunt si copii mai mari?
Daria camera e frumoasa si nici eu nu vad de ce sa fie roz. eu una sunt impotriva unei singure culori si mai ales "definitorie".
Nora, Roberta, sper sa ne vedem week end-ul viitor la mare!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput