LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria trusa o primi cadou de la un preten de ziua lui. mocheta cu noddy...bravo, de unde?? (nu-mi zice ca tot in italia )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, bunica de matei! roberta, sa`ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea muuulti ani de`acu incolo
ashe.... multumesc pentru urari, vi le intorc inmiit ca tare`mi mai sunteti dragi friptanele`s pregatite, tortu` e taiat, pentru voi toate sampanie

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Brava Carmen !!! Sa bem atunci
Rox - de la Diego am luat covorasele

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Saru' mana de urari, i le transit mamei mele cand se intoarce de la shopping

Carmen, arunca aici o bucata de tort, ca m-am saturat de Digesta....

Sa va povestesc ceva- duminica seara, Matei se uita la "Veronica se intoarce", eu tot trebaluiam prin casa, cand treceam pe langa dormitor, il tot gaseam cu telecomanda in mana schimband postul. Eu, crezand ca schimba din greseala, dadeam inapoi pe Veronica, el iar schimba dupa cateva minute. la un moment dat, il vad cu ochii plini de lacrimi:"Mami, mi-e tare frica de motan". Am crezut ca pic jos cand am realizat ca de fapt de asta schimba el postul.
Aseara l-am luat de la mama si am mers cam o ora la plimbare pe jos- el era Tom Degetel si aduna pietre, le arunca apoi in urma sa gaseasca drumul inapoi spre bunica si oprea oamenii pe strada:"Tu stii cine sunt eu? Sunt Tom Degetel!". Si apoi a inceput sa cante (de la Veronica):" Eu sunt motanuil Dilila..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ief cinci....bey, ati gatit sampania?;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Si io tot pe ef faiv ...
Mey, mi-am luat azi dimineata doo ghivece de flori ... sunt nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce e aia diego?
carmen io-st la munca....care sampanie??

edit: Daria ce daca ti-ai mai luat doua ghivece? foarte frumos.
Robi pupici lui Matei...e tare cu schimbatul canalelor

Mergi la inceput

Rox - Diego e depozitul de mochete , covoare, accesorii pt amenajari de interior, sigur au si in Constanta. Caut acum pe net si-ti arat !
http://www.diego-romania.ro/
aici achizitiile noastre http://www.diego-romania.ro/roman.pdf Village-ul cu Noddy si Poof in vacation, astea si le-a ales caprita mea le vezi la pag 81
Vreau sa va zic ca e o placere sa intri la ei, in primul rand ca intri si esti servit cu cafea si sunt niste tipi asa amabili si faini, moamaaa

Rox - acu` un an aveam un ghiveci de flori in casa ... acum am 20 Ne oxigenam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La multi ani! Sarbatoritilor!! Inclusiv mamei care-si cumpara electrocasnice!!! Jos cu aspenterul si restul de medicamente!! abia astept sa ma vad si eu la 70 de ani, doamne ce cucoana tare o sa fiu si cum o sa le mananc eu sufletul la toti!!

kim deci va repatriati? In Bucuresti? Aveti posturi in spital sau macar promisiuni? Ca daca nu, e naspa, n-ai unde sa profesezi, la particular patronul te jupoaie, pacientul plateste super tarife, dar medicul primeste o laie. Ma scuzati. Doar sa ai o specialitate sa-ti permiti sa faci tu ceva pe cont propriu, dar si asa, pana aduni clientela trebuie sa ai rezerve.

Despre venit decent... pai noi avem cheltuieli de vreo 1400 euro pe luna, intr-o luna "normala" in care nu nasc, nu ma duc la n-spe controale la doctor, nu-mi zugravesc apartamentul, nu-mi refac garderoba, nu-mi duc masina la service, nu serbez ziua copilului sau pe-a mea... e drept ca in astia 1400, am 250 gradi, 100 menajera, 140 rata si vreo 100 benzina, intretinerea e variabila de la 50 la 150 euro functie de anotimp (stau in apartament de 2 camere, dar la o casa pe pamant te costa factura de intretinere de la 150 la 250 euro) si restul pe mancare si alte consumabile se duce. Mai trebuie sa mentionez telefoanele, internetul, cablul, ma rog aici as putea sa mai renunt la ele, ca telefoane am deja prea multe. O pereche de incaltari pentru Victor nu o gasesc sub 35 de euro, iar pentru sotul meu e cca 100 de euro, fara sa fie de fitze. Si in ultimul an nu prea am iesit la restaurant, iar anul asta am "sarit" si vacanta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata!!!

La multi Ani tuturor Mariilor!!!

Daria, de azi-dimineata ma uit la florile si prajiturile tale. De fapt, am inceput cu pozele cu Giulia de la petrecere. Inutil sa-ti mai spun si eu cat e de FRUMOASA fetita ta! E o domnisoara atat de scumpa, cum rar am mai vazut! Asa. Si acum spune-mi si mie cum se face kekul ala cu sunca si masline, pls!!!

Roxanaz, pai ma stresez chiar daca stiu cum e d-na dr. pentru ca imi taie elanul de fiecare data si ma face sa ma gandesc ca cine stie ce are copilul...Super misto trusa aia de culori. Se face gentutza si o poti lua cu tine?

Roberta, la Multi Ani mamei tale! E tare, bravo ei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput