LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 25
carmenp spune:
naseara!
dario, nici io nush ce sa`tz zic poate daca ne pregateai nitel era altceva;))... sa fie cum vrei tu adika bine
vazut gizmou
, si mie mie se pare schimbat da` care dintre cupii nu ie?! am pus si io citeva poze aici http://good-times.webshots.com/album/560447167EYVzRC
ioano, invatoarea daca nu are 120 de chile nu mai are niciunu`:D gindeste-te tu ce reactie o sa aiba cupilu` cind o videa-o avind in vedere ca educatoarea lui arata cam asa http://good-times.webshots.com/album/560447167EYVzRC?start=12 grea incercare;))
edit, vad ca nu mere cum trebe ultimu` linc pus, dna educatoare apare in ultima poza din albumul de august
kim222 spune:
Vazut pozele..cu tzucureii...te intrebasem si eu de Ionu'..de emotiile la purtator..mie mi-ai dat ignore
..Mey eu cind vad curtiile astea cu bolta din vita de vie...ma ia un dor..
carmenp spune:
olivia, scuzeee
, am uitat sa`ti raspund... ionu` nu realizeaza foarte mult ce-o sa fie, singurele intrebari legate de scoala dupa sedinta de saptamina trecuta au fost legate de cite stele are clasa
si ce colegi de la gradi sunt la el in clasa. cre` ca mai mari emotii am io
adevaru`i ca am si de ce, inca n-am gasit rezolvat situatia cu luatu` ionului de la scoala
kim222 spune:
Mey glumeam..nu trebuie sa-ti ceri scuze! Cite stele? Dar ce-i hotel?
After school nu exista? Eu am fost la asa ceva...pt prima luna...Cind m-a gasit cu hainele pe jos..si alte alea...mama a decis ca-i timpul sa ma descurc singurica si am primit..faimoasa cheie de git!
carmenp spune:
se vede treaba c`am inebunit cupilu` vara asta cu cautarile de stele;)) after school exista la alte scoli, la asta nu se stie inca, dupa 1 septembrie vine madam directoarea sa videm ce-o zice
sa stii ca aniversarile lui ionu` facute la gradi au fost cele mai reusite
kim222 spune:
Tare de tot faza cu stelele:)))))...chiar ca ati inebunit cupilul!
edit..merci de incurajare!
szivarvany spune:
Buna dimineata ! 
Unde sunteti tuoateee ?
Vazut pozicile, Carmen, ce frumoasa e Ilinca, da` ce fain ii sta cu freza asta
Tin pumnii pt Ionut, sa fie totul foarte bine, emotiile tale fiind doar din love-ul ce i-l porti 

Sunt prin zona ... ief faiv ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Neatzaaa !
Paici sint si io, abia acum am net ...
Daria, si io am ramas
cind am citit mesajul tau ... stiam din postarile tale ca te cam pregateai de varianta aceasta, dar cind ai spus "de miine", m-a cam luat asaaa, cu frig ! Apoi eu iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatoasa si eu una sint de acord cu tine, lumea nu se termina intr-un barbat !!
Si cel mai de acord sint cu faptul ca ai o fetita extraordinara ! 
Diana, pe cuvint ca al meu creier aflat intr-o stare avansata de oboseala nu realizeaza de ce sa scot pozele respective ! Mai am si de anul trecut tot in funduletzul gol, ca asa imi placea sa il tin pe Andrei (intii ii puneam slip si apoi pentru ca se uda de la apa, il dadeam jos). Nu ma supar defel, e parerea ta ! Pupici Iancai si sanatate multa, e mai bine ? 
Olivia, heheee, ochiul expertului format adevarat a observat, pozele sint facute cu aparatul lui Florin care e nou ! Io nu l-am luat pe al meu, si rau am facut, ca eram la mina barbatului meu, cind vroia facea el poze ... si de cele mai multe ori il uita la hotel !
Imi pare rau pentru prietenul vostru, poate e o ratacire de moment ... cine stie ce este in capul omului ? Cit despre socrela ... sint extrem de suparata ca mereu isi gaseste timp pentru deplasari de parastase si alte activitati dastea, dar sa vina sa isi vada nepotul o zi doo nu poate !? Si cind vine imi vorbeste despre celelalte nepoate, gemenele fie-sii de ma innebuneste ! Nu zic ca nu se joaca cu omumik, Andrei o iubeste, dar o vede asa de rar ... si sa ma deplasez eu la Tirgoviste ... asa-s eu, mai comoda !
La cap. filme iti recomand Fracture cu Anthony Hopkins, mie mi-a placut, un film politist bine facut. Am mai vazut Vacancy si Captivity, dar cam slabute, bune de umplut timpul de dupaamiaza, cind nu ai ce face ! First Snow abia acum am vazut ca apare (heheee, cetz spuneam io de DC++ ?? traiasca share-ul pe net !!!).
Carmen, pupici Ilincai
, ca tare e scumpa !!! Si-i urez bafta lui Ionutz, sint sigura ca o sa fie bine cu scoala !! 
Maria, am vazut pozicile de la mare, s-a distrat Luca de minune, nu ? 
O zi minunata va doresc ! Si eu tot paici sint ... rasfoiesc o revista, ca treaba nu prea estem !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
maaria spune:
Si eu sunt pe aici!
citit aproape tot, vazut si copil in pielea goala la mare
bronzat uniform, ptiu sa nu-l deochi, vazut si pe dna educatoare de ***** stele:))).
Daria, succes si nervi de otel ca de asta cred ca ai nevoie. sa fiti voi fetele sanatoase si o sa va descurcati. nu merita sacrificiul pt nimic in lume...ai viata inainte!
Cum se descurca Giulia cu rolele? ca ma batea si pe mine gandul sa fac o achizitie de genul asta...dar la cat e de impiedicat inca...zic sa mai astept. mai sunt copii de 3 ani pe role?
burticilor ce faceti? 
Am pus si pozele de la aniversarea de 3 ani 
da' mai e cineva pe aici? sau faceti ca ieri? asteptati sa inchid calculatorul si va apucati de scris? ie intentionata?![]()
alice2004 spune:
Io-s aici ... cu revista mea ... cred ca o sa o invat pe dinafara, de cit am citit-o !! ![]()
Vazui alte poze cu Luca de Maria, ce frumos maninca el singurel !!
Si voi v-ati distrat la saltelele gonflabile ? Vad ca sint in top ... despre role, eu nu am de gind sa cumpar inca, mi se par greoaie si greu de manevrat pentru un copil de trei ani, sau ma rog, cel putin pentru el meu, asa ca mai astept ceva timp !
Chiar, burticile pe unde sint ?? In afara de Andrea, care lucreaza la statuie !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete