LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 24
alice2004 spune:
Neatza !!
Nu te las, Dariooo, stai linistita, sint si eu pe aici ... am o durere surda de cap pe motiv de cosmar de azinoapte, dar in rest e ok ! Si paici s-a racorit binisor, asa ca se poate respira in voie !
LA MULTI ANI Luca Stefan de Maaria
, sa cresti mare si sanatos si voios !!
Maria, te asteptam cu pozici !!
Io ma chinuii ieri sa pun neshte poze, dar m-a luat cu nervi daia nerfosi, ca yahoo photos isi inchide siteul si da-i si relocheaza pozele, mergea netu ca drequ, asa ca tot pe webshots am incercat, dupa ce mi-a facut si gizmoul creierii varza ca vroia si el la pisiu si nu ma lasa in pace neam sa termin ce aveam de facut - stiu eu ce stiu cind las calculatorul inchis ?! Ziceam ca mai intru noaptea, dar am ales sa ma uit la film, ca am o multime de titluri noi pe care vreau sa le vizionez ...
Si din ciclul "socrela strikes", dupa cum va spuneam, mama soacra a venit pe la noi, aaa nuuu ca sa ne vada neaparat ci pentru ca avea un ... hahaaa - parastas, ati ghicit !!!
, a stat o zi cu Andrei, a doua a plecat sa isi faca treaba si zicea ca se intoarce simbata seara, nu am primit nici o veste de la ea pina la orele 11 pm (nici eu nu am sunat-o, of corz!!!), iar duminica la prinz am asteptat-o again, nu a venit, ma duc culc copilul si ma asez si eu binisor in pat, zic sa ma odihnesc olecutza, si atunci suna si ea la usa, a mai bizdicait prin casa vreun sfert de ora dupa care zice ca pleaca, dar copilul o aude si se trezesteeeee !!
Si iote asa se duse si odihna mea ... pe apa simbetei (sau duminicii mai exact).
O zi minunata va doresc tuturor ! Is prin zona ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Uite si citeva din pozele de la mare - ca restul nu stiu prin ce foldere le-a pus al meu sotz prin calculator ?! - la mare la jupiter.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
maaria spune:
Azi sunt si eu cu voi:) Multumim de urari!
Trebuia sa dau raportul dupa 2 zile de petreceri, ca asa am sarbatorit noi anul acesta. Am sa pun pozele deseara, de acasa. Am reusit sa pun in album pozele de la mare si cateva de la inceputul lui august. Stiu...ma misc in reluare:))
nu prea am stiut cum e mai bine sa-l serbez si mi-am zis ca o petrecere in familie ar fi mai potrivita. la anul o sa-l las pe el sa aleaga cum isi va petrece ziua lui. a fost foarte fericit ca l-am dus in parc la leagane, apoi la un loc de joaca pentru copii, la magazin unde si-a ales singur jucaria ( cel mai rosu tractor). astea pe langa cadourile pe care le-a primit (carti, jocuri, masinute si bicicleta). N-au lipsit nici torturile (da, torturile fiindca bunicii nu s-au inteles si au luat fiecare cate unul
).
Gata cu laudele, sunt pe aici cu ochii'n poze...ca vad ca au aparut noutati!
g_ioana spune:
Neatza,hai sa ne destrabalam,
ca am scapat de controlul lui Roxi
....acu' serios vobind sa ai un concediu placut si linistit!!!
Alice am vazut pozele
sa stii ca a mai crescut Gizmo de cand nu ai mai pus poze cu el
parca s-a mai inaltzat si s-a blonzit la par
...mei io zic s-a o punem de-un film de actiune cu socrelele noastre(ultima observatie a fost ca mandra are platfus
si-a adus aminte ca i-a descoperit lu' ficiorasu la 3 ani platfus asa ca musai a descoperit si la a mea
)!
AndreeaM io deja scot pampoanele ca esti cam zburdalnica in ultima vreme,asa ca trebuie sa le pregatesc
da' si io intreb unde-ti fac astia de la servici,statuie?!?
Andries ce mai face Nichita???!!!Zi-i ca-i transmitem sa mai stea cuminte acolo unde este!!!
Carmen ce-ti mai fac tzucureii?Ii pegatit Ionu de scoala,are invatzatoare tinara ,cu parul lung si blonda???(asta era singura conditie a nepotului meu ca sa mearga la scoala
)
Olivia io zic sa vi la Ieshi ca avem 36 de grade, mai mult ca la Constantza(care da mai mult?
)...btw ia vezi si oferta de AC a americanior ca s-ar putea sa aveti nevoie de asa ceva la intoarcere....
Daria este gata ghiozdanelul Giuliei??![]()
LA MULTI ANI LUCA,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!!
eu-s in zona, astept sa se trezeasca mandra care a adormit la 2.30 dupa un adevarat 
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Vazut Gizmo, moama da` frumos e si a crescut 
Maariaa - pozili !
Ioana - da da, si-a luat ieri ghiozdanelul si mi-a spus ca merge la gradi unde nu e mami, nu e Kati, e Giulik si copiii si duoamna ![]()
Sunt prin zona, sunt happy de nebuna ce sunt: imi cumpar ap.foto super bengos, pe rate, in maxim doo saptamani masinuta si maine incepem divortul 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Vazut Gizmo, moama da` frumos e si a crescut
Maariaa - pozili !
Ioana - da da, si-a luat ieri ghiozdanelul si mi-a spus ca merge la gradi unde nu e mami, nu e Kati, e Giulik si copiii si duoamna
Sunt prin zona, sunt happy de nebuna ce sunt: imi cumpar ap.foto super bengos, pe rate, in maxim doo saptamani masinuta si maine incepem divortul
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Io am ramas un pic
dupa ce am citit ultima fraza.......Daria nu stiu ce sa-ti spun,doar ca virtual suntem alaturi de tine

si cand iti va fi greu sa stii ca ne gasesti aici...o imbratisare si un pupic din partea mea!!www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Da, sar`na, sar`na, voi profita din plin de voi ![]()
Sunt bine, adica imi dau seama ca asa e cel mai bine si incerc sa vad partea buna a lucrurilor, sa-mi fac targhetele si sa merg inainte cu optimism, ca doar sunt tanara si am un copil extraordinar 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
diana21 spune:
Of, Daria, imi pare atat de rau...vreau sa-ti spun ca pana acum nu prea te-am luat in serios cu chestia asta...nu stiu ce sa zic. M-am intristat! Si pe umarul meu poti plangi cand ti-o fi greu! Te pupic si te imbratisez! 

Of, taticii astia...greu mai e sa ii intelegi pe unii...
Alice, super strumfulet am vazut in pozele voastre! Si o mamica asisderea! Vreau sa iti spun ceva, insa, te rog mult sa nu te superi pe mine. Eu, daca as fi in lcoul tau, as scoate pozicile cu putzica goala din album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
kim222 spune:
Neata...
Alice am vazut pozele..mai frumoase decit deobicei
..aparat nou? Cu socrela cam vad ca ...asa face,vine la voi si apoi dispare
Ce filme mai recomanzi?
Ioana.,vazut oferta spaciala! Vazut ..si placut mult!
Pt socrela..ignore!
Daria, sa fie cum iti doresti ti..si cum crezi ca este mai bine pt toti...
Diana, se pare ca v-ati distrat ..vazut pozele..
Ce liniste este pe aici...
kim222 spune:
Ziua lui Luca o vom face la gradi...totul pregatit..inclusiv ..treats( adica cadouri,mici fleacuri pt copii..ca aici asa se face
)...
Numai ca-s necajita...Simbata trebuia sa-l serbam si cu prietenul lui Oscar si amicii nostrii americani...Nu stiu ce va fi...tipul a plecat de acasa..nu se stie daca este definitiv...mi s-a rupt sufletul...ne simteam atit de bine impreuna, aproape toate weekendurile din ultimii 2 ani si ceva..i-am petrecut impreuna..inca nu pot sa cred...ce ti-e si viata asta...