LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 23
szivarvany spune:
Helauuu garlz !
Amironeanu - am vazut pozele, de doo ori, tare mult imi place Stefania, e atat de expresiva si frumoasa, superbe toate pozele ! Cea mai cool e aia in care e vedeta
O frumusete !
Rox - spor la facut bagajeee, vacanta placuta, vreme faina, distractie maxima 
Ioanooo -
Gorodica iz da best artist of the week 
Diana - si Giulik tuseste, ii dau sirop de mugur de pin si plop cu propolis, semne de ameliorare din a doua zi . Multa sanatate Iancai 
Pup schimbul 3, o seara frumoasa tuturor ! WE fain in continuare ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
diana21 spune:
Adicatelea sa scot Stodalul?
Mersi de raspunsuri, imi faceam griji ca nu a fost tratata corect laringita asta...Sirop de patlagina nu e bun, ca din asta am in casa...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
kim222 spune:
repejor..repejor ca sint pe punct de plecare..
Diana, a fost mai mult decit tratata...eu nu i-as fi dat ceclor...90% din laringite sint virale...de aceea si ceilalti copii au facut-o si ei ..si de aceea tuseste...inca...
Siropul de patlagina este si el f bun..nici nu stiam ca se mai fabrica..
am plecat..nu stim nici noi unde...ca sint doar 16 grade...
diana21 spune:
Olivia, mersi! Da, se mai fabrica...mai gust si eu din sticluta ca imi aminteste de copilaria mea, cand eram la mami meu...Ceclorul i l-am dat cu inima stransa, doar pentru ca m-a speriat doctorita! de aia am si acceptat sa stau o noapte in spital cu ea...daca era orice altceva, nu-i dadeam asa usor! Pe cuvantul meu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
szivarvany spune:

STEFAN - LUCA

Mariaa - petrecere frumoasa, te asteptam cu pozeleee !
O duminica frumoasa tuturor, la noi e frig si innorat, asa ca planurile de balaceala, deocamdata, s-au dus.
Multi 
la gashk !
Daria &
roxanaz spune:
hallo
la multi ani Luca de maaaria!!!! sa ai parte numai de bucurii in viata!! 

am intrat sa va controlez, cu un ochi la formula 1 si cu unul la atletism.
Andreea m v-am vazut in peregreinari, tare scumpi sunteti? tu esti cuminte, daaaa??
Vivia pe unde ati umblat ieri? hai pe aici ca-s 33 de grade nu 16 ![]()
in seara asta fac bagaje....am si luat valiza noua hahahaha ![]()
amironeanu spune:
Salut!
LUCA 
Maaria, sa-ti traiasca baiatul!
Ieri am stat mai cuminte, asa ca azi dimineata chiar mi-a fost bine, in schimb la pranz cred ca am avut o crestere de tensiune, am ajuns sa vad stele verzi si sa-mi amorteasca mana, acum am ramas numai cu durerea de cap
In plus azi am avut doua randuri de musafiri, am mai sarbatorit-o pe Stefi, dar trebuie sa recunosc nu am pregatit mai nimic (pop-corn, chipsuri si tort). Multumim ca ne-ati vizionat! Stefi este o miorlaita si jumatate in ultimul timp, cum nu-i convine ceva cum incepe sa urle. Sper sa fie doar o faza cauzata de oboseala si sa-si revina in zilele urmatoarele. La mine incepe maine ultima saptamana de servici, dar mi-am propus sa o iau usor de tot, doar strictul necesar. A, sper sa o termin, tinand cont ca eu de joi tot pierd din dopul gelatinos.
Cred ca ati avut cu toatele un week-end placut, mai ales ca azi s-a mai racorit. Astept poze!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
la multi ani, luca de maaria!
am vazut pozele cu ianca si stefi, am vazut si oferta verii![]()

andrea, bine ca fu alarma falsa, bine, pun pampoanele la pastrare inca doua saptamini
apropos, vineri m-am intilnit cu andrea la doftor, arata fuarte bine, in afara de burtica mare e neschimbata
philip, bafta!
roxanaz spune:
buna dimineata!
ultimul control inainte de vacanta ![]()
Andreea te rog frumos stai cuminte, ok? lasa-l incolo de servici....aia incepura statuia?
moldovencele nu ma sunara ieri....sper sa fie ok!
pupici tuturor si sa fiti cuminti pana ma intorc.
la multi ani pentru Luca de Olivia!! 

sa ai parte numai de ce e mai bun in viata!
pupici tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, trezireaaa !
Rox - spor la drum si o vacanta suuuperbaaa sa aveti ! Te asteptam cu mare drag 

Amironeanu - pupici la burtic, ai grija de voi 

Sunt prin zona ... nu ma lasati singuraaa ![]()
Daria &