LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

ce citesti? ca nu m-am prins ai rezolvat cu A/C pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cu AC nu am facut nimik inca, am plecat la mare si nu am avut timp de altceva, pe urma ne-am intors, alte umblaturi pentru firma, Florin mai lucreaza si la alt studio de inregistrari si ... timp ioc ! Din fericire, s-a mai racorit afara, asa ca nu am mai plins de caldura (oricum eu nu sint fan aerul conditionat !!). Dar il avem in planul apropiat in vedere !
Revista mea magica ?? Un catalog de la Quelle.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele! Scuze de disparitie, dar eu tot weekendul plus ziua de ieri am bolit la greu...cred ca am fazut o enterocolita/viroza - ca am tinut-o doar in varsaturi si diaree non-stop...Azi m-am mai adunat nitel (ca deh, nu putem lipsi 2 zile de la birou!) si sper sa-mi revin...
Stefan e si el racit - banui ca a luat de la gradi - ii curg mucii continuu si tuseste spart (adica nu sec...) - afara de nurofen, vibrocil in nas si mucosolvan cu miere (adica ambroxol) habar nu am ce sa-i mai dau...voi ce spuneti? Sa-i mai dau ceva??

In rest va pup pe toate - nu am reusit sa citesc nimic din urma...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, sanatate multa si sper sa fi depasit faza critica.

Il ai acasa sau l-ai dus in continuare la gradinita? Sigur a luat ceva de acolo. Si cu Luca am patit la fel. In plus i-am dat sirop de muguri brad si lamaie (limonada). Sanatate multa!

Mergi la inceput

Gabi, sanatate multa si tie si lui Stefanel !! [flo Eu la tusea lui Andrei ii dau si sirop cu propolis. Mai mult ca sigur ca a luat ceva de la gradi, asta este colectivitatea ! Io zic ca tratamentul ales de tine e ok ! Pupici multi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc mult! O sa opresc la farmacie sa iau si sirop cu propolis. L-am dus la gradi ca nu prea am avut ce face...m-am gindit ca atita timp cit nu are febra pot sa-l duc, desi e drept ca si el poate da la altii tot asa cum a luat si el...

Maaria - am scapat ziua lui Luca - LA MULTI ANI - sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, eu iau siropul acela de la magazinele plafar, nu stiu daca au si la farmacie, e cu propolis si cu muguri de numaistiuce, mereu uit ! De obicei intreb vinzatorul ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Multumim de urari! Gabitzule, nu-ti fa griji, o sa-si revina Stefan. daca nu are temperatura, e ok zic eu la gradi. daca dureaza prea mult si vezi ca nu se reface, atunci cred ca va trebui sa-l opresti acasa sa treaca mucisorii. eu asa am facut cu luca. din recidiva in recidiva...dar am scapat pana la urma:) din toamna va merge iar la gradi..si parca vad c-o luam de la capat...

dar cica asa-i in primul an pana capata imunitate; nu prea ai cum sa-l feresti. mai bine acum decat la 7 ani cand va merge la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza....noi am fost la McDonalds cu porumbeii:)))ca nu mai fusesera demultisor de unde au pescuit niste catzei,tare ciudate jucarii:))acu' doarme dupa juma' de ora de povesti
Carmen super educatoarea,las' ca-ti vine tie vreo idee sa-i faci reclama invatzatoareinu poti gasi o bona sau o vecina, sa-l ia de la scoala si sa stea cu el pana te intorci de la servici,ca stiu ca se poarta asa ceva...pupam Ilincutza fotomodel si cu bretonmeii mie din poze imi pare asa de gratioasa in miscari
Olivia..ciudata-i viatza,dar chiar asa de egoist a fost de a plecat in ajunul aniversarii fiului????Btw de emigrare si acomodare,avem un prieten emigrat in canada de vreo 6 ani,cand s-a dus sa-si ia cetatenia canadiana s-au imbracat toata familia(ca are 2 cupii)in costume populare romanestiiar cand vin in tzara toate frazele incep cu"la noi in canada...."
Alice, ai gasit ceva interesant in revista?Btw, Gizmo merge la gradinitza sau nu?
Leeloo insanatosire grabnica si tie si lui Stefanutz!!!!
Am vazut poze cu Luca sarbatoritul,mamaaa da' ce s-a scos si cu masina si cu 2 torturi!!!pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Nope, Gizmoul nu mere la gradi anul asta ...

Si editez, ca sarisem raspunsul la a doua intrebare - am gasit cite ceva in revista cu pricina, acu mai astept oferta de jucarii, ca vroiam sa ii iau ceva lui Andrei si catalogul acela nu este disponibil inca.

Alice si Andrei

Mergi la inceput