Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihael@ spune:
anamana, parul era de-al ei, ca zici ca e pisica asa naparleste...am ineput sa trag eu de el sa-i cada mai repede, sa terminam odata
btw, mie nu-mi scapa nimik necitit dar de raspuns, eh, e mai greu
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
absoluta spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa punem si noi poze atat la mamici cat si la 5 luni ( e facuta aseara poza).
Am pus doua la mamici ca sa vedeti si voi ca .....creste atat fetita cat si mama .
Val ai gasit inlocuitoare pentru Toni?
Marta permite-mi sa te contrazic cu tot ce ai zis refritor la acel bady luat de la chinezi si identic cu cel de la Z avand doar eticheta schimbata .
Nu contest ca multe hainute de la Z sunt de foarte proasta calitate. Mi s-au decolorat dupa prima spalare multe dintre ele, as zice ca cele mai scumpe au fost si de o prosta calitate.
Bady-urile de care zici tu nu au nici o legatura cu cele de la Z, le stiu ca le au multi copii de pe la noi de la bloc....sunt din alt material si sunt efectiv vopsite cu ce scrie pe ele.
As zice ca acele bady sunt unele de calitate buna pe care le au la Z.
Daca contesti cele zise de mine eu propun o intalnire. Tu vii cu un bady din ala luat d ela chinezi si spalat de cateva ori si eu vin cu unul de la Z spalat si el de cateva ori...
aaaaaa, accept si arbitrii
Fetitei mele sta sa-i sparga gingia un dintisor. Cautam scaun de masa.
BB-ii vostri atunci cand mancati si ii tineti in brate va urmaresc mancarea de cand o luati din farfurie si pana o bagati in gura??
coolutz spune:
chiar vroiam si eu sa zic, andrei si victor parca ar fi frati:)
am vrut sa trimit pm cu datele lui andrei pt lista de pe prima pagina, dar nici elyanne, nici roxanici, nici mami_2007 nu primesc pm....ma ajuta cineva?..
multumim,
andrea si andrei(6april2007)
anamana123 spune:
am pus o poza aici
absoluta mica e maaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeee!!!!!! moamaaaaaaaaaa!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
absoluta spune:
Vreau si eu sa va cer parerea. Asa cum am mai spus fetita mea are probleme cu un ochisor( la cateva zile ii curge putin purulent)si vreau sa va intreb ce ziceti ca e mai bine sa fac:
- sa ma programez la dr.Culcer (am auzit ca e una din cei mai buni pediatri ai nostri)sa o vada si sa imi recomnade ea ce sa fac sau un oftalmolog bun de copii|;
- sa ma duc asa cum una din voi mi-ati recomndat la un cabinet prin Floreasca ..parca Oculus... ?!
anamana123 spune:
si alte pozeaici
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by anamana123
si alte pozeaici
e tare draguta, chiar seamana cu un iepuras
si bebe de Absoluta sta in picioare asa bine, uau
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
kisstherain999 spune:
Multumesc pt incurajari fetelor
Mai nou "vorbeste" cu sanul, se uita la el si ii zice ng pe diferite tonuri parca ar astepta raspuns. Am ajuns sa ii dau sa suga cu ochii semi inchisi ca sa nu se uite la mine si sa inceapa sa rada. Mananca bine noaptea prin somn sau ziua imediat ce incepe sa se trezeasca.
Ma inscriu si eu in clubul fratilor care rad la san, care mananca si zi si noapte din doua in doua ore, care isi inghit parul, care adorm leganati sau in brate, ...
Apropos de par in pampers dr nostru a zis ca nu e nici o problema, iese tot in scaun nu se opreste nicaieri.
Lumi poti pune povestea nasterii si aici
Eu am avut acelasi doctor cu lumi dar eu am avut noroc ca am raspuns la oxitocina. Am nascut in 4 ore si jumatate de la punerea perfuziei. Pe mine m-a lasat cu un rezident care a zis ca nu nasc repede si a plecat la consultatii la un cabinet la 45 km departare de spital. Cand mi-a venit sa imping nu era nici un dr, era sa nasc cu moasa care striga disperata dupa un dr. A venit o tipa super care nu a vrut sa imi faca epizootomie pt ca zicea ca nu e nevoie si mare dreptate a avut. Am nascut dupa doua contractii si am avut doar o fisura care a necesitat doar o singura copca. Pana la urma i-am multumit lui DD pt ca aranjat lucrurile asa. Totul s-a terminat cu bine.
Gata ma apuc sa scriu si eu povestea nasterii
Cooltuz bine ai venit Tu scrie datele aici si se va gasi cineva sa le completeze
kiss
HORIA varsta16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
paxela spune:
absoluta, eu as tinde sa contrazic mitul culcer, intradevar cica ar fi buna, dar"la pomul laudat....." , este foarte scumpa, destul de grabita ,mereu cu coada, intradevar raspunde la telefon si te lamureste si asa daca nu e ceva care sa necesite prezenta lui bb acolo, am o prietena care merge periodic la ea, dar nu am vazut ceva spectaculos la fisu dupa tratamentele ei, nimic diferit fata de pediatra mea ( a se citi pediatru normal de policlinica de cartier), nimic care sa justifice pretul consultatiei
la ea ai avantajul ca daca considera iti recolteaza analizle acolo si raspunsul il iei de la ea, ca iti face vaccinele ea fara sa alergi tu sa le cumperi( aici vorbind de cele optionale)
are cateva idei fixe, de exemplu alaptatul, ei bine daca nu mai alaptezi..... sa terminat, orice afectiune ulterioara a copilului este legata de asta, daca alaptezi e normal sa raceasca toti copi o fac, daca nu... din cauza ta a racit
in viziunea ei nu exista mama sa nu poata alapta, copil care sa nu se sature sau lactatie care sa scada
nu stiu ce sa e sfatuiesc, poti incerca o vvizita si la ea, dar inarmeazate cu rabdare, bani si multa stapanire de sine daca copilul are sub 6 luni si nu e alaptat exclusiv
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Val_ spune:
Fetelor multumesc din nou pentru sustinere.
Martutza abia acum am vazut mesajul tau in legatura cu intalnirea. Oricum noi de obicei iesim la plimbare pe la 10,00 seare. Pacat ca nu ati putut veni la Baneasa ca era un aer tare curat si extrem de putin lume.
Absoluta nu am gasit. Da de ce ma intrebi, ai cumva vreo sugestie?
Scumpa raaau de tot fetita ta. Si dezvoltata frumos. Se pare ca ai un lapte mult nai bun decat Humana, Nan etc.
Eu incerc de 3 zile sa ii dau Mariucai suc de mere dar in mod evident nu ii place. Ultima data, adica astazi, a plans atat de rau ca m-am simtit conmplet aiurea, si m-am hotarat sa renunt la mar. Sucul de morcov constipa sau dimpotriva, ca noi avem probleme cu constipatia.
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei