Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Martutza - eu vin prin Ro si ori imi dai mie suzetele cand termina Victoras cu ele,sau lasa sa am eu casa mai mare si de ce nu veniti voi sa le agatati
Cat despre decalotare,cand voi vorbeati la inceput despre asta am intrebat si eu doctorul si mi-a zis ca el nu are format cocoselul si ca vorbim despre asta daca e nevoie dupa 1 an.Klaus a fost operat dar la 3 ani.Nu stiu daca e asa grav daca n-o faci,eu pe Carl il spal normal si daca va fi nevoie o voi face.

Anamana - nici aici nu recomanda fructele tocmai pt ca e posibil sa faca alergii,nici ceaiul nu mi l-a indicat.Imi spunea sa-i dau apa dar nu ceai de fructe.
Tu ai dreptate ca multi copii se confunda dar eu pe cuvant nu-l vad pe Carl sa arate a fetita,o sa-l imbrac in rochita sa vad daca merge
Am vazut-o pe Mariuca ta si poate unde stiu eu dar nu pare a baietel.

Mihael@ - poate nu-l inghitise si s-a strecurat cand te-ai pus sa o schimbi.Cat ne cade noua parul acum e posibil orice,sa speram ca nu face rau.Eu nu cred ca face kk lichid de-asta,au mai zis mamici ca bebelusii lor fac kk la fel faar sa fi inghiti par.

Perna de alaptat eu nu am folosit-o cat am alaptat ca nu reuseam dar acum o folosesc mult la bebe.Il pun pe ea pe burtica,pe spate,il ridic in sus,e utile acum.
Azi cand eram in centru am luat un capuchino si stateam ep banca.Il iau pe Carl in brate si nu stiu cum atinge paharul ca tot pe mine si uiet asa pana acasa m-am plimbat murdara.E a doua oara,am mai fost la o petrecere,receptie la hotel si Carl da pe mine cafeau ,pe rochie,noroc ca aveam schimburi si am luat blugii pe mine.

Mai maicilor,voi deja va ganditi la al doliea bebel.Departe de mine gandul asta Eu daca il fac va fi peste vreo 3 ani,dar pe cuvant ma gandesc la adoptie dar klaus refuza asta.Sa ne revenim cu banii si atunci pun problema mai serios si daca o fac imi iau asiatica sau mulatra.

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Val eu stiu ca sucul de morcov crud are chiar usor efect laxativ iar sucul (supa) de morcov fiert constipa. Mi-a zis un dr.

Ma duc sa vizionez pozele voastre si revin!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Gata... vazut pozele! Mariuca e mortala ca iepuras! Si ochii ei ma topesc! (si eu citesc toate mesajele dar nu tot timpul stiu sa raspund)
Faine si Absolutele! Pupam ochisoru' Timeei sa se faca bine! Nu stiu sa raspund la nici una din intrebarile puse de mami ca nu-s din Bucuresti dar poate stiu fetele care-s de acolo.

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

arisssaaaaaaa! iar ai disparut?!
kmi, ela?
krissy???

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

mi-am schimbat semnatura! merge?!

varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

1. va rog, ma ajuta cineva sa se treaca datele despre bb de coolutz:
dn: 06/04/2007, 11.45
40s, andrei, 2750g, 51cm, apg 10
2. care este parola binecunoscuta?ca eu nu o cunosc...
3. intrebare: decalotarea este un procedeu care trebuie facut la toti baieteii?
4 despre diversificare...cica exista 2 principii care nu sunt nici bune nici rele...si difera in functie de regiune...unii pediatri recomanda fructe, legume si pe urma fainoase fara gluten, iar altii exact invers...cereale, legume si la urma fructe...fructele pot provoca regurgitare, cereralele se recomanda pt cei mai slabuti...
astea le-am aflat de la o prietena rezidenta care face acum stagiul la pediatrie...

multumim,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,

am si eu o mare dilema... uite ca au trecut cele 4 luni de cand s-a nascut puiul mic si trebuie sa pregatesc actele pentru a primi banii de la stat. problema este ca nu stiu de unde sa o incep si ce acte imi trebuie. daca stie cineva si ma poate ajuta si pe mine v-as fi foarte recunoscatoare!

in rest, noi suntem bine, avem 3,5 luni si 6400 g, iar de mancat mancam exclusiv san.

va pup.

Mergi la inceput

Ana, merge!

Cheburashka cu placere ti-as spune ce sa faci dar nu stiu pt ca nu-mi iau concediu de ingrijire copil. Acum sunt in concediu de odihna si pe 1 septembrie incep serviciul.

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Cheburashka

Dragele mele,

am si eu o mare dilema... uite ca au trecut cele 4 luni de cand s-a nascut puiul mic si trebuie sa pregatesc actele pentru a primi banii de la stat. problema este ca nu stiu de unde sa o incep si ce acte imi trebuie. daca stie cineva si ma poate ajuta si pe mine v-as fi foarte recunoscatoare!

in rest, noi suntem bine, avem 3,5 luni si 6400 g, iar de mancat mancam exclusiv san.

va pup.

acte necesare
bancile pot diferi de la oras la oras, asa ca intereseaza-te care sunt bancile agreate la tine in oras

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

fetelor, ati citit ultimul mesaj al lui kay? ce sa-nteleg, ca s-a despartit de tatal soniei???

luminati-ma si pe mine!

varsta mariei

Mergi la inceput