Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
sherbi spune:
deci, m-am intors.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
SA NE TRAIESTI LUCA ANDREI DE REBIANA!SA CRESTI MARE SI FRUMOS EDUARD IONUT DE RALUALEXANDREI!
SA FII SANATOS ANDREI BOGDAN DE VCARMEN!
SI ACUM:
ELA, te rugam frumos sa te intorci pe forum ca ne lipsesti. am vb la plural ca sunt convinsa ca si fetele simt la fel.
MIHAELAAA, pe unde umbli? treci la raport.
COOLUTZ, bine ai venit printre noi. sa-ti traiasca puiul si sa auzim numai de bine.
parca si OANA este nou alaturata noua, cel putin aici la albinute si bondari, asa ca, bine ai revenit!
stiu ca am ratat multe mamici carora vreau sa le transmit ceva, dar "picatura chinezeasca" si anume david care maraie non stop pe aceeasi tonalitate, si-a facut efectul.
pe zi ce trece realizez ca devine din ce in ce mai frumos, dar si de o suta de ori mai obositor si stresant, si anume vorbeam de cresterea micului meu print. nu doarme mai mult de juma de ora pe zi in vreo 3 reprize. restul, MARAIE. daca-l tin in brate, eventual si in funduletz, e perfect.
o sa pun si cateva poze si un filmulet in care am incercat sa-l surprind cum tipa, desi cum a vazut camera, cum a incetat concertul. ceva ceva face el.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ane2200 spune:
Loradin, Roxygeo, Martutza, va multumesc pentru sustinere. Ca de obicei, aici pe forum am gasit intelegere si de data asta.
Mai pic uneori, dar e bine cand e cineva langa tine sa te ridice.
Azi e a doua zi in care i-am dat supa. Ieri s-a strambat la ea urat de tot, si abia a papat 15 ml. Azi, surprinzator, a golit biberonul - nu i-am pus decat 50 ml. Adevarul e ca ieri am avut si biberonul cu tetina fabricata de mine, si poate de aia nu i-a placut. Dar azi mi-am cumparat tetine nr. 3 de la Avent si a mers super ok. Eu am ales sa-i bag supa la masa de la ora 16, ca sa am mai mult lapte pentru ultima masa. Dupa ce voi inlocui masa asta, trec la fructe la masa de la ora 10. Martutza, tu cati ml de supa ii dai lui Victor? Ai inceput sa-i pasezi legumele?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
elpower spune:
Uf! Imi pare tare rau ca nu pot scrie la fel de des ca altadata, dar azi mai sunt ocupata si maine, gata termin! Abia apuc sa va citesc. Plus ca sunt tare trista din cauza ca sarcina prietenei mele e oprita in evolutie! Azi am dat toata ziua apa la soricei si nu ma simt in stare nici sa o sun sa mai vorbim putin, sa o incurajez. Joi e programata la chiuretaj si am in mine un munte de lacrimi. Dar asta e alta poveste.
Va pup pe toate si imi lipsesc "discutiile" noastre! Dar revin , sper, de maine!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
sherbi spune:
aici poze cu david pe burtici si aici un filmulet cu david tipaciosul
aici scaunul de masa, al nostru e varianta rosu cu galben (asa am gasit la selgros).
si acum sa va zic ca acum doua minute mi-am inaugurat storcatorul de fructe si mi-am facut un suc de mere din care l-am servit si pe david cu 2 lingurite mici. s-a strambat, dar a inghitit. nu m-am putut abtine...
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by elpower
Uf! Imi pare tare rau ca nu pot scrie la fel de des ca altadata, dar azi mai sunt ocupata si maine, gata termin! Abia apuc sa va citesc. Plus ca sunt tare trista din cauza ca sarcina prietenei mele e oprita in evolutie! Azi am dat toata ziua apa la soricei si nu ma simt in stare nici sa o sun sa mai vorbim putin, sa o incurajez. Joi e programata la chiuretaj si am in mine un munte de lacrimi. Dar asta e alta poveste.
Va pup pe toate si imi lipsesc "discutiile" noastre! Dar revin , sper, de maine!pentru tot
!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Ela, sun-o si vorbeste cu ea. E groaznic sa afli ca ai sarcina oprita in evolutie, mai ales daca iti doresti acel copil. Incurajeaz-o, spune-i ca probabil Dumnezeu a avut planurile lui. Eu in decembrie 2005 am avut o sarcina oprita in evolutie, iar acum am un copil tare frumos si sanatos. Si nu am facut nici un fel de investigatie sa aflu ce s-a intamplat. Din ce am auzit atunci, sunt f multe cazurile de sarcina oprita in evolutie, fara nici un fel de explicatie din partea doctorilor. Spune-i ca va putea incerca peste cateva luni din nou, si atunci o sa fie bine.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
sherbi spune:
ok, nu merge site-ul cu scaunul...incercati http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=CH499. eu sunt fff incantata de el.
sherbi spune:
imi pare rau pt. prietena ta ELA. Sper ca Dumnezeu sa-i dea sansa de a fi mamica cat mai curand posibil.
ioanaradu spune:
am spalat una bucata copil, acum e la program de joaca cu taticul din dotare.
ela suntem alaturi de prietena ta si de tine. te asteptam sa-ti revii in forma!
acu' treaba e ca avem apa oprita la bucatarie si trebuie sa fac sport spre baie cu vasele, ca sa le spal ...
.
sherbi ce steamer ziceai ca ti-ai luat? de unde? cat? in selgros vazusem si eu unele dar nu m-am putut hotari ... mai dau o tura si cu sotul.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
fetele va rog mult sa-mi dati si mie linkul de unde ati luat baby einstein, ca nu mai gasesc adresa.
si ca sa vedeti de ce nu-i mai pot face baie lui matei in copaita l-am mutat in cada.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
paxela spune:
intram pe fuga deocamdata sa ne laudam, la 5 luni si o zi sa ridicat singura in fundulet
, din pozitia carutului, nu perfect orizontal, ci maxim 30grade, exact cat se lasa carutul la maxim pe spate![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu