Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
roxygeo spune:
Martutza
n-am citit cu atentie...multumim de urari

Ane Nu mai apela la el, pune si aici o intrebare, daca putem te ajutam, daca nu putem macar ai incercat....uite io ma ofer sa merg la cumparaturi sau sa-l aduci la noi cind nu mai poti....am si carrefour vis-a-vis...tot stati prin zona (Obor) va poftesc la noi in vizita...noi stam pe sos. Andronache....daca nu pe unde zici tu ne putem vedea...iti dau pm cu nr meu de tel....vorba fetelor numai sa nu mai apelezi la el....
Daca te stresez prea tare cu parerile mele imi cer inca o data scuze si te rog sa ma tragi de urechi.....da` m-am enervat
...mai ales ca mi-e tare cunoscut filmu`...dupa cum spuneam mai devreme....asa ca insist sa ai mare grija si cu prietenii comuni, ai fiecaruia si cu neamurile tale si ale lui....ca va exista o parte a procesului cu martori...si inca o parte cu cheltuieli...cine cit a cistigat si ce aport si-a adus la cheltuielile comune...hai ca iar m-am intins...inchei

loradin spune:
Martuza- hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi! Cu asa o cuscra cum sa nu ne bagam.Plus ca nu au frantzuzoii fatza de fata mea.Ei sa stea cu uratele lor.Multi
.Desi ma necajeste fata asta cu suptul ei continuu ai reusit sa ma distrezi.De asta mi-am luat de barbat un "rac".Nu te plictisesti niciodata!!!
loradin
poze cu albinuta mea
Kitty spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Am vazut discutiile despre scaun de masa pt bebei. Raul a primit de la nasi unul de lemn care se transforma apoi in masuta si scaunel, care este folosit si acum. Pana nu a avut biroul a scris si desenat la masuta respectiva, uneori o foloseam cand aveam musafiri!
Mai mult nu pot sa scriu acum, din pacate Giulia are mucisori si i-am pus termometrul si are 37.5. Sunt f necajita, tot imi inchipuiam ca o sa fie cum a fost cu Raul - care nu mi s-a imbolnavit deloc pana la 1 a si jumatate. Draguta de ea e asa de suparata, ca nu a mai avut niciodata mucisori si cred ca nu intelege de ce nu poate respira bine.
Ma duc ca plange!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
coolutz spune:
apropos de scaun pt masa...si noi avem din ala din lemn care se trasforma in birou...
pana nu il folosim nu ma pot pronunta daca e bun sau rau
multumim,
andrea si andrei(6april2007)
Rebiana27 spune:
Io intru in oala mamelor denaturate... daca exista ca daca nu o inventez pe loc! Abia acum am dat supa-crema copilului (in mod normal acum ii dadeam suc de fructe) ca, cu ochii dupa alte alea am ars de doua ori legumele copilului.
Noroc ca el a halit tot ca altfel chiar meritam
!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ioanaradu spune:
Rebiana vin si eu in oala. dimineata am uitat sa-i fac fructele si cand s-a trezit urla de foame ... asa ca am bagat cereale ... s-au facut mai repede.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
martutza spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Io intru in oala mamelor denaturate... daca exista ca daca nu o inventez pe loc! Abia acum am dat supa-crema copilului (in mod normal acum ii dadeam suc de fructe) ca, cu ochii dupa alte alea am ars de doua ori legumele copilului.Noroc ca el a halit tot ca altfel chiar meritam
!
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

io am patit-o ieri dar nu am vrut sa spun.noroc ca a dormit copchilu mai mult ca saream peste supa.o fi ceva in aer?cine urmeaza?

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
lauramar spune:
Fetelor am intrat sa vad pozele cu mamicutele albinutelor si bondarilor de marti aprilie 2007 si am vazut ca cineva mi-a sters poza mea cu Arianna ,am pus-o din nou
,si nu e prima data cand mi-i se intampla asta,s-a mai intamplat si cu albumul comun de gravidute,poate este cineva caruia nu-i place fata mea....
Rebiana27 spune:
Phiuuu! Bine ca suntem mai multe
... da' tre' sa recunosc ca si ieri era cat pe ce...
Acu' pot sa ma duc la impartasanie ca mi-am recunoscut pacatele! E, nu toate-toate da' marea parte! ![]()
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Laura
cum sa nu o placa cineva pe mica ta printesa??? Eu sunt convinsa ca a fost o greseala! Fii perseverenta si pune poza acolo si daca se mai intampla (tot la tine) e rost de matrashit pe cineva!
Hai nu fii suparici ca sigur nu a facut nimeni nimic intentionat! Nu, fetele?
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca