Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Lumi_Nag spune:
Am ras cu lacrimi de jucausul tau salvamar Ioanaradu.
It's easy living with eyes closed
diana69 spune:
Fetelor, de cateva zile ii dau micutei mele pireu de morcovi, dar am observat ca in 4-5 ore maxim il elimina. Oare e normal sau trebuie sa ma opresc sa-i mai dau pireu si sa mai astept?
Mentionez ca fetita are 4 luni si jumatate.
paxela spune:
roxygeo, multumim de urarile pentru ieri
raportul de 5 luni: 7300 si 64 cm( mai mult la ambele dar dr de fam a decretat ca atat poate
sa estimeze ea, ca da prea tare din picioare si nu o poate cantari la fix dar sigur are peste iar masuratoare a fost de mai bine nu)
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Mihael@ spune:
Martutza, multumesc mult pt. raspuns. A avut ceva mucisori dar nu chiar atat de multi cat era in pampers...de mancat a mancat normal, arata bine, e vesela, nu da nici un semnal dar cand a facut kk a 5-a oara m-am pus in miscare si am fiert un morcov razuit in putina apa pana a scazut si i-am dat cam 20 ml...deci un fel de diversificare ad-hoc..de la ora 5 n-a mai facut si sper sa se mai regleze...
Paxela, felicitari...si Stefania a avut elan astazi si s-a ridicat intr-un cot si se uita la carutul unei prietene cu care ma plimbam..de maine ridica treapta la carut ca nu mai sta deloc mai intinsa
voiam sa mai zic ceva dar am uitat
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
anaalina spune:
Felicitari pentru Ana Delia ca s-a ridicat singurica, a mea mandra nu mai sta intinsa in carut decat atunci cand doarme, in rest sta cocosata dar nu reuseste sa stea singurica, o mai tin eu de manute si e fericita tareeeeee....![]()
Acum a adormit dupa ce si-a supt vreo jumatate de ora degetul de la picior. Asa face seara se agita, se ineaca cu saliva si trebuie sa stau pe langa ea ca sa nu vomite.
Va pupam pe seara asta
Varsta Catalinei Teodora
oana2007 spune:
multam de incurajari... Se pare ca nu sunt singura cu copilas fotomodel... M-am mai linistit putin . Acum incerc sa citesc si eu din urma ....sa nu tot pun intrebari aiuria , daca s-a discutat deja .
cum activez PM?
OANA SI ANA-MARIA
anamana123 spune:
si noi dam cu fundu' de pamant
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ioanaradu spune:
anamana pai si dumnealui se ridica binisor. matei e mai puturosel la faze de-astea, in schimb da din picioare de-am zis ca o sa-l bag in cada cu rufele de spalat, sa le batuceasca bine. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
oana2007 spune:
quote:ce dulcica e .... sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte
Originally posted by anamana123
si noi dam cu fundu' de pamant
varsta mariei
OANA SI ANA-MARIA
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
anamana pai si dumnealui se ridica binisor. matei e mai puturosel la faze de-astea, in schimb da din picioare de-am zis ca o sa-l bag in cada cu rufele de spalat, sa le batuceasca bine.mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
hahahaha! dumnealui e de fap dumneaei!
da, se ridica f bine, ca si delia paxelei, de pe cea mai alungita pozitie a sezlongului! face cam cu o sapt inainte de 5 luni, insa maria nu sta singura in fundulet la fel de bine ca delia!
si l-am vazut pe matei cum sta el singur pe scaun. nu ti-e frica ? sta f bine!
varsta mariei