Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ddana
Nu-ntelegeam o chestie: de ce in mesajul meu apare altceva decat am scris?! Adica "a nascut ia o pauzarea".. Ce puii mei e aia, ca eu nu asa am scris... Da' m-am prins: am vrut sa scriu m.ui.erea, si astia au crezut ca injur pe cineva.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Asta am remarcat si eu citind si recitind mesajul... ce m-a amuzat!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Rebiana, mami fericita de
![](copilas.gif)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
![](hi.gif)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ane2200 spune:
La multe lunisoare bondareilor care isi serbeaza azi ziua:
Luca - bb de Rebiana
Eduard - bb de Ralualexandrei
Andrei - bb de Vcarmen.
Karla32 - eu am pat de lemn cu latimea de 82 cm. Mi se pare f practic, pentru ca poate fi folosit mult si bine - cand va fi mai mare, schimbi doar salteaua si ai un pat single perfect. Asa ca va avea nevoie de alt pat abia cand va incepe sa aduca domnisoare acasa. Hi, hi, hi. Uite aici. Trebuie sa comanzi si saltea pentru pat, ca avand dimensiune atipica, nu se potrivesc celelalte saltele. Tot de la ei am luat si saltea, si mi le-au livrat a doua zi.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Am citit si eu mesajul lui Kay,Doamne cat de grea viata are si cand te gandesti ca are doar 21ani.Un necaz ca asta te poate duce la disprerare,dar se vede ca mamica e puternica.
Nu pot sa cred ca se pot lua altfel de decizii cand copilul tau sufera asa
Tot am adus vorba de asta,cum o mai fi Anne?Sa speram ca sunt bine si nu intampina probleme
Roxanici chiar asa,nici tu nu mai postezi ca inainte.Ia-o de manuta si pe Ela si hai...
Azi sunt eu aia indispusa dupa ce am citit mesajul lui Kay,maine pleaca acasa si sora mea,...citez o semnatura la cineva din forum "Viata e asa grea,dar trece asa repede.."
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Buna,mamici si bebici
Am citit si eu mesajul lui Kay,Doamne cat de grea viata are si cand te gandesti ca are doar 21ani.Un necaz ca asta te poate duce la disprerare,dar se vede ca mamica e puternica.
Nu pot sa cred ca se pot lua altfel de decizii cand copilul tau sufera asa
Tot am adus vorba de asta,cum o mai fi Anne?Sa speram ca sunt bine si nu intampina probleme
Roxanici chiar asa,nici tu nu mai postezi ca inainte.Ia-o de manuta si pe Ela si hai...
Azi sunt eu aia indispusa dupa ce am citit mesajul lui Kay,maine pleaca acasa si sora mea,...citez o semnatura la cineva din forum "Viata e asa grea,dar trece asa repede.."
Mersi de intrbare. Deocamdata nu intampin probleme, ca procesul incepe abia in octombrie. Acum sunt in faza in care nu mai am nimic de vorbit cu sotul. A fost ieri pe la noi in vizita, dar nu am schimbat 2 vorbe. Azi pleaca in concediu, la Paris, asa ca doua saptamani nu-l mai vad. Sper ca pana atunci sa vorbesc cu un avocat batos si sa imi pregatesc si eu apararea. Ca pana acum doar am contracarat loviturile lui. Intr-adevar, viata e grea, dar trece repede.
Si noi avem botezul tot pe 8 septembrie. Am tot asteptat sa vina fratele meu din Irlanda, dar nu are cum sa ajunga acasa. Si, tinand cont de situatia de la noi, nu mai pot amana botezul. Nu stiu cum o sa fie, ca dupa botez vrem sa iesim la un restaurant cu nasii. Ma si vad la masa cu sotul, socrii si nasii, fara sa scoata nimeni nici o vorba.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
kmi78 spune:
Hello fetele!
am lipsit cateva zile, nu pt ca as fi stat in umbra , am fost plecati la munte pe aici prin zona noastra
nu mai sunt la curent cu stirile despre voi, trebuie sa mai citesc dar nu stiu cum reusesc; dar am vazut cateva poze si nu mi-a venit sa cred Timeea de Absoluta singurica in picioare???? oauuu am ramas fara cuvinte, BRAVO!!!
despre noi , suntem bine, mancam destul de bine, dar tot slabutica parca e Timeea, cu diversificarea e greu sta cu mancarea in gura si se uita la mine, sau imi da peste lingurita , sau prinde lingurita si ne murdarim... vreau si eu un copil mancacios dar cred ca niciodata....
vrea sa stea tot mai mult in fund, s-a saturat de leagan, sezlong, cel mai bine e in brate si uneori nici asa nu mai e bine; noaptea doarme tot asa adica de la 22.30 pana la 8.30 macar atat;
am primit si noi scaun de masa din lemn da' ce sa-i fac daca a fost cadou e solid , tapan, cred ca duce vreo cateva generatii de copii as fi preferat din plastic si cu rotii, dar, v-am spus...
despre voi???? daca mi-ar face cineva un rezumat...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
stefaniya spune:
Ane - nu-ti trebuie avocat batos ca oricum bebele ramane la tine.Poate te referi la altele dar sa stii ca un divort cat pare el de scurt sau stiut inainte,te va intrista destul de mult.Tu stii cel mai bine situatia dar sper sa nu iasa urat.Pupici lui Raul
Cat despre botez,trebuie sa vorbiti,mai ales ca e un eveniment foarte important pt bebelusul vostru si nu trebuie sa fie o zi posomorata.Stiu,usor de zis greu de facut! Oricum eu va felicit de pe-acum pt botez!
Nu stiu cum e pt barbati,dar eu nu pot sta departe de Carl.Cand merg la cursuri (3ore) mintea mea e la el,dar poate pt ca ei cresc in noi si ne face sa fim dependenti unul de altul.
anaalina spune:
Salutare mamici de albinute si bondarei! Va spuneam ca ma apuc ieri de facut supita, ei bine am fiert un mocov cam o ora pana a scazut apa la jumatate si apoi i-am dat Catalinei zeama in bibe , s-a strambat dar a baut 30ml ca-i era sete, apoi am incercat sa-i dau morcolel pasat dar ea nu si nu ...Atunci m-am asezat langa ea si am inceput sa rontai el restul de morcov nepasat si coopilu se uita asa plangaret la mine
si i-am dat si ei din morcov si surprizaaaa a supt din morcovel chiar cauta sa mestece si pana la urma ii rupeam cate o bucatica i-o bagam in gurita si ea papa. Si uite asa am papat noi prima zeama de morcovel
Dimineata am papat o jumatate de nectarine cu cereale FARA PROTESTE imi venea sa o pap si pe ea.
Sunt asa de multumita.
Am baut si eu cafeau cu voi de la ora 9 si apoi am fost sa vorbesc cu preotul sa impartasesc copila maine dimineata. Voi nu mergeti cu bebelusii la biserica ca maine e sarbatoare si e bine pentru ei.
La cat mai multe lunisoare albinutelor si bondareilor!!
Varsta Catalinei Teodora
karla32 spune:
Anne2200, nu pot sa deschid site-ul atasat de tine!Multzam fain! Din pacate nu am loc ptr patutz de 82 de cm. Patul nostru are 1,80 si deabia imi mai incape unul de 70 ca sa mai imi ramana putin spatiu la geam!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
oana2007 spune:
am si eu o mare problema , fetita nea e cam slabuta . La aproape 4 luni nu are decat 5 kg. Doctora spune ca e cam putin. Ea s-a nascut cu 2800 grame si 50 cm. Pana acum 2 saptamani am alaptat-o exclusiv de la san, pe urma cand doctora a vazut ca nu prea ia in greugtate m-a pus sa ii dau o masa lapte praf , una san. Problema e ca nu prea mananca , doar 100-120 ml la o masa ,si asta cam la 4 ore. Ma puteti ajuta?
si inca ceva... ma ajuta cineva sa pun si eu in tabel 39 sapt. cezariana Ana - Maria , 2800 grame , 50 cm , apgar 9. Multumesc. ( nu cunosc parola)
OANA SI ANA-MARIA
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by karla32
Anne2200, nu pot sa deschid site-ul atasat de tine!Multzam fain! Din pacate nu am loc ptr patutz de 82 de cm. Patul nostru are 1,80 si deabia imi mai incape unul de 70 ca sa mai imi ramana putin spatiu la geam!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Ti-am trimis PM