Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Gata a-ti plecat la somn???

Am intarziat in seara asta....

POZE

io nu, ca inca nu m-a trimis absoluta la culcare...hi, hi, hi
.... dar acu ma duc singura ca imi pica ochii in gura si raresu maine e cu forte proaspete....numai bune ptr mine

noapte buna, somn usor, 7 purici pe-un picior....sau cum era...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by anamana123

arisssaaaaaaa! iar ai disparut?!
kmi, ela?
krissy???

Sarut-mana pt apel, Ana, deci nu m-ati uitat de tot, desi as merita pt ca am disparut complet in ceata - mea culpa. Imi cer scuze, am fost alaturi de voi de peste 1 an, dar in ultima vreme sunt f aglomerata. Nu am mai reusit nici macar sa va citesc de peste o luna de zile si ati scris multe capitole, nu gluma... Nu mai stiu nimic despre voi si bebelusii vostri, despre cum merge diversificarea si marturisesc ca imi lipsiti, dar asta este situatia. Principala problema e s-a terminat cu part-time-ul, de o o luna am reinceput full time, adica lucrez de la 6-15 (lipsesc de acasa de la 5.30-16). Partea buna si fericita e ca au venit parintii mei sa locuiasca cu noi si ma ajuta f mult cu Sophia, asa ca stau mai linistita la serviciu, daca se poate numi liniste a fi departe de bebelusul tau. Peste 2 saptamani reincep si masterul, dar macar mi-am luat doar un curs/semestru. Imi va fi f greu, dar am intrat in hora, trebuie sa joc. Viata de aici este mai comfortabila, dar si sacrificile personale sunt pe masura...

Dar sa nu va mai plictisesc o sa va spun pe scurt ce s-a mai intamplat cu noi.
In primul rand Sophia e fetita de 5 1/2 luni, maricea, cuminte,vesela, activa si scumpica, bucuria vietii mele. De o luna am inceput diversificarea, mai intai cu faina de orez, la care am renuntat repede pt ca s-a constipat cronic (rezolvata cu piure de prune uscate si suc de morcov). Am schimbat cu faina de orz (oatmeal) si ii place f mult. Mai mancam si urmatoarele piureuri: morcov, piersica, para, morcov, prune uscate, cartof dulce (sweet potatoes), mazare si fasole verde. Cel mai mult agreaza cartoful dulce si para. Pe langa cele de mai sus, alaptez in continuare, daca va vine sa credeti. Ce e drept ca pompez mai mult decat alaptez, dar important este ca nu am pierdut laptele. Seara la culcare alaptez direct, si la fel in week-end,cand nu vreau sa mai aud pompa si vreau sa fiu cat mai mult cu minunea mea. M-a ajutat D-zeu sa am un copil f cuminte si mancacios, care nu face diferenta intre tzitzi si biberon, atat timp cat laptele e de la mami. Si eu mi-am dorit sa am lapte macar pana la 3 luni, acum se apropie 6 luni si parca tot n-as renunta, caci ii prieste asa bine Sophiei si cantitatea e suficienta, daca mai si completam cu piureuri si cereale. Mai vedem ce va mai fi, sanatosi sa fim cu totii. Supe, carnite, branza de vaci, raman de vazut dupa 6 luni (adica peste 2 saptamani).

A, am uitat sa va spun ca avem si noi in sfarsit botez pe 8 septembrie! Cred ca suntem cel mai mare bebelus nebotezat din grupul nostru, dar i-am asteptat pe parintii mei, ca sa ne bucuram impreuna de crestinarea Sophiei. Desi sotul este catolic, a fost de acord sa botezam la biserica romaneasca. Petrecerea o facem la sala bisericii, tot cu mancare romaneasca. Abia asteptam, o sa va tin la curent! Nasi sunt sora si cumnatul meu, care o iubesc enorm pe fetita!

Va trebuie sa mai intru sa mai pun si ceva poze mai recente ale fetitei,sa vedeti ce mult a crescut. Poate o sa o fac la sfarsitul saptamanii. Pana una-alta trebuie sa va las din nou, e vremea baitei. Incerc sa revin cat mai curand. Pupice la toti bebeii si mamicile de la noi!

PS: Scuzati incoerenta, mi se pare ca am scris cam de-a valma, dar am intrat f pe fuga.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...cine vine la o cafea cu cofeina ca fara nu am ,dar am un capuccino......puiul meu mic se tot chinuie sa se intoarca pe burta si se oftica asa de tare ca nu reuseste,dak il pun eu pe burta,sta ce sta si se intoarce pe spate singur si apoi se chinuie iar sa se intoarca pe burta....ce ma mai amuza!!!

va pupam pe toate!!!!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mmmm....de cand n-am mai baut o cafea ...am un an si o luna, de cand am aflat ca sunt insarcinata.

Nu am pofta de nimic sa mananc (mazare, varza, fasole, etc) dar am uneori o pofta nebuuuuuuuuna sa fumez o tigara si sa beau o cafea ...sa stau asa la o cafea si la o tigara .....
Am vazut ca a ajuns si la noi cea mai buna cafea din lume starbucks(este lider de piata in toata lumea, cea mai importanta marca de cafea )este in Mall Vitan. Imi venea sa fug la cafenea si sa beau ca inecata cu cana si sa fumez o tigara...

Uff...n-ai avut de lucru Mady cu cafeaua ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete.
matei i-ar s-a trezit la 5.30 sa pape si dupa asta ... foici .. fash ... fash ... fatz ... fatz ... abia pe la 8 ce s-a mai culcat iar. asa ca ... .

krissy ma bucur ca ati mai dat un semn. asteptam si poze!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mai Roxanici ce se intampla cu tine de intri asa rar sau tot plecata esti???

Absoluta scuza-ma ca te-am ispitit...

Martutza trezirea...nu te-a trezit inca Victoras...
???

Eu il astept pe Razvanosu sa se trezeasca ca sa pape merisor si laptic si apoi sa iesim o tura pe afara,k eu ieri nu am iesit deloc din casa si nu mi-a placut...apropo,ma simt ceva mai bine azi...

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna fetele!
Eu am baut un 3 in 1, desi alaptez ca nu il agita deloc.
Am vazut ca vorbeati azi noapte de scaun de masa. Ieri am fost si am luat cu 250 de lei, desi nu e de firma are toate alea descrise la scaunul de la Miniblu.Parca incepea sa imi para rau ca nu am comandat de pe net, dar nu stiu cat ma ajungea si transportu. Las' ca e bun si asta.
Noutati despre degetele mele
Va spun cel mai tare la toata faza asta doare schimbatul pansamentului.Roxanici ai avut dreptate.M-a durut si m-a usturat de imi venea sa urlu.Apropo coloturile care mi le-a taiat de fapt era juma de unghie Abia azi am vazut la schimbatul pansamentului.Sincer, nu m-as mai duce.
Pupam toti bebelusii si toate mamicile care azi isi sarbatoresc ziua.

George Catalin - 19.03.2007

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Neata, gasca!

Eu beau cafea fara cofeina; cine vrea sa se anunte!
Absoluta, sunt de acord cu Starbucks. E bestiala! Dar daca abia acum o aveti voi in Bucuresti, pana ajunge si aici la tara mai este. E mai rapid sa dai o fuga in America. De fapt stii ce imi plac cel mai mult acolo, in afara de cafeaua propriu zisa? Atmosfera. Dar asta nu cred ca se poate importa.

Adina (parca tu intrebai)operatia mea de cezariana e pe verticala din doua motive: 1. ca cica a fost operatie de urgenta si nu programata, si e mai usor si mai repede de scos un copil mare cum a fost Dragos, si 2. ca-i doare-n copt pe aia de cum arati tu pe urma. A nascut ia o pauzarea? Da. Bine. Traieste si ea si plodu'? Da. Perfect. Restul sunt detalii si nu ne batem capu' nostru' de doctor genial cu ele.
Punctul doi e varianta mea la problema, evident. Cea oficiala e numarul unu.

Asa... Mai aveam de raspuns la neste probleme prin care am trecut si eu. Lauramar - eu am facut o tromboflebita hemoroidala dupa nastere, nu e la fel cu fisura anala, dar pot sa-ti spun ce mi-a zis doctorul. Bai de sezut cu ceai de musetel concentrat inainte de culcare, si unguent cu galbenele si propolis. In plus - ai mare grija la alimentatie. Eu cateva saptamani aproape ca nu am bagat solide: supa de pui cu legume, ceaiuri, lapte... din astea. Si in plus bagam o lingura de ulei de parafina seara. Mi-a trecut cam intr-o luna. Dar a fost tare rau; ai toata intelegerea mea.

Fetelor, stiti ce fac eu acuma cand voi vorbiti de diversificare? Stau ca strutul cu capu'n nisip. Dragos e inca alaptat exclusiv. Si asa-i de bine si comod... Daca ar mai trebui si sa-i prepar laptic la 1, 3, si 5 noaptea chiar ca nu stiu cum ar fi. Si sa vedeti cum o sa caut de nebuna postarile voastre peste o luna, cand o sa bagam si noi mancare!

No bine. Va las ca ma apuc de lucru, dar mai trag cu ochiu'. V-am zis ca am terminat un referat? Mai am unul.

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Nu-ntelegeam o chestie: de ce in mesajul meu apare altceva decat am scris?! Adica "a nascut ia o pauzarea".. Ce puii mei e aia, ca eu nu asa am scris... Da' m-am prins: am vrut sa scriu m.ui.erea, si astia au crezut ca injur pe cineva.

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
Mult ati mai scris de ieri pana acum. Nu mai pot tine pasul cu voi! De maine vine bona dar probabil nu voi putea sta cu nasul in computator ca nu-i frumos!
Tot incerc sa fac ceva curatenie ca toate is cu fundu-n sus in casa asta! Ieri am reusit sa calc un morman de rufe! Am avut bebe cuminte...

Vad ca tot vorbiti de diversificare. nu ma bag ca nu am inceput! Astept schema doctorului la 5 luni.

Cu scaunul de masa mai astept...Eu nici patutz nu i-am luat inca. Tot cu leganelul mic in care n-a dormit 7 nopti adunate de cand l-am nascut.

Trebuie sa-i iau si patut, dar o sa fie grava problema. Parca vad ca se intepeneste in el! are un talent sa se roteasca 360 grade toata noaptea si nu stiu cum va reusi sa doarma in patutz cu latime de 70 cm el avand 68 acum!

lumi, m-ai convins sa nu ma duc cu ungiile!Ma chinui iar de vreo saptamana de simt ca innebunesc. Am mai avut si talentul sa ma lovesc de vreo trei ori in roata de la carut si am zis ca lesin de durere! Am degetul rosu si umflat de zici ca-i orice altceva, numai deget nu! Azi noapte l-am legat cu betahadina dar nu e nicio ameliorare.

Fetele care aveti pisici ,ale voastre au vreo reactie la chiuiturile si vocalizele bebeluilor!? Motanul meu de duminica parca a innebunit! Nu stiu ce crede dar e tot timpul cu ochii pe baiat! Cand am vrut sa-l gonesc m-a scuipat! De 10 ani il am si nu a reactionat asa! Adevarul e ca Luca scoate nishte suntete tare ciudate! Nici nu stiu ce sa mai cred. Mi-e sa nu sara pe el ca are o fatza!

Cam atat ca maraie puiul!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput