Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by oana2007

am si eu o mare problema , fetita nea e cam slabuta . La aproape 4 luni nu are decat 5 kg. Doctora spune ca e cam putin. Ea s-a nascut cu 2800 grame si 50 cm. Pana acum 2 saptamani am alaptat-o exclusiv de la san, pe urma cand doctora a vazut ca nu prea ia in greugtate m-a pus sa ii dau o masa lapte praf , una san. Problema e ca nu prea mananca , doar 100-120 ml la o masa ,si asta cam la 4 ore. Ma puteti ajuta?
si inca ceva... ma ajuta cineva sa pun si eu in tabel 39 sapt. cezariana Ana - Maria , 2800 grame , 50 cm , apgar 9. Multumesc. ( nu cunosc parola)

OANA SI ANA-MARIA

dc evesela si vioaie, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. si noi tot micute suntem. mai e si timeea de kmi, maria de tzuna, ca sa nu mai vb de gemenii lui elyanne!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

e chiar vesela si vioaie , e o dulcica , care rade tot timpul , doarme bine , e cumintica.... dar stii cum e ... mai ales cand iti spune un doctor ca nu prea e in regula...
de la cate luni ati inceput diversificarea?

OANA SI ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua stup!

vad ca ieri n-ati avut chef de felicitari
...asa ca ne uram singuri la multe lunisoare! noua si celorlalte albinute dar si bondarelor nascuti in zi de 13, dar si de 14! si totodata celor care miine isi sarbatoresc ziua numelui! inclusiv noi

Noi miine facem bilantul de 4 luni ca atunci vine dr sa ne faca vaccinul si atunci ne face si "revizia".

Ane Sfatul meu e sa te pregatesti, sa-ti iei un avocat capabil...ca nu stii ce surprize poti sa ai...chiar sa te trezesti ca vrea copilul, poate sunt cam dura da` s-au vazut cazuri in care bunicii paterni s-au apucat sa ceara nepotul ca il cresc iei, ca doar le duce numele mai departe si nora nu se ridica la nivelul cerut de ei...ca de ce sa ii lase ceva din ce au agonisit impreuna ca el trebuie sa-si refaca viata...si tot asa. Nu vreau sa intru in detalii - cunosc pe cineva care a trecut prin asta si de unde spunea ca o sa se termine decent ca s-au inteles dinainte...a iesit mai rau ca la piata...de la final judecatorul numai stia pe care martor sa-l creada ca se formasera doua tabere si fiecare avea alta versiune....asa ca ai mare grija....si ca sa fiu un pic rautacioasa e stresat nu? se duce la Paris doua saptamini sa se recreeze
Sper sa fie bine la botez! Discuta cu nasii, daca poti, sa fie macar o atmosfera de bucurie pentru copil.sper ca nu te-am suparat

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Oana2007 si noi suntem fotomodel dar noi am papat de la inceput lapte praf ca altfel urlam de trezeam tot blocul. Acum papam seara cereale in lapte si cate un fruct dimineata si de ieri am inceput Marea Supa.Stai linistita ca o sa ia in greutate. Noi am mai papat suculet de mar si morcv pa care cred ca poti sa i le dai cu incredere sa se invete cu gustul.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Karla nu ma baga in seama cu ce am scris dimineata.Vorbea durerea din mine. Normal ca m-as duce ca e mai mare durerea unghiei incarnate decat juma de ora de usturime.Acum nu ma mai doare.Sper doar sa creasca unghia frumos dar fara sa se reincarneze.
Btw unde posteaza mama Sosonicai noutati despre ea ca eu nu gasesc?

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Ane, si pe PM zice ca e reclama, dar am dat altfel cautare si am gasit! Multumesc frumos!

Lumi, nu prea cred ca pot sa nu te bag in seama! Deabia astept sa zica cineva ca e nasol ca sa am motiv sa nu ma duc! Mai ales ca la mine sunt probleme la ambele degete mari! Mi-e frica si pace! Mai urata e treaba ca de la 1 septembrie ma duc la serviciu si nu pot sa merg in costum taior si slapi! Habar n-am ce o sa fac. Imi iau nishte pantofi masura 40!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Lumi - la actiuni umanitare e un topic - "ajutor pt Sonia",un topic cu multe pagini

Roxigeo - ca sa ma bag si eu iar in treaba ca atunci cand e vorba de copii nu prea pot sa tac Lupta lor daca va continua va afecta copilul.El va fi pt totdeauna tatal copilului.Sunt cazuri cand copiii sufera enorm cand parintii se lupta.Indiferent cat de greu le e lor, pt copil trebuie sa fie realisti chiar daca el a luat hotararea ca sa plece.
Copilul nu are sanse sa-l ia,cum am mai zis doar daca e fiu de senator,si cum Ane a postat o data spusele lui fiind ceva de genul " esti o mama perfecta dar o sotie inexistenta" se intelege ca are incredere cum ea il va creste.

Ma opresc aici ca nu are rost sa-i discut eu cazul.Ane scuze

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io ieri am colindat prin oras cu copil cu tot, numa seara m-am linistit. Nu-s plecata nicaieri.

Karla, matza mea, cand tipa raresu tare de tot isi da urechile pe spate si pleaca taras grabis in alta parte. Nu a devenit violenta si nici nu pare stresata tare, doar deranjata. A inceput sa il miroase pe rares si rares sa o urmareasca cu privirea. Cred ca ar fi bine sa tii motanul departe de Luca, sa nu il mai streseze cu tipetele si sa ii acorzi mai multa atentie, sa il periezi, sa il mangai, sa te joci cu el, poate e un pic gelos, dincolo de faptul ca sigur e stresat de tipete. Matzele nu prea suporta zgomotele acute, stridente

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

da...a inceput un tembel sa bocane si mi-a trezit copilu'. sa-l ia toti dracii!!!

vine mama pe la mine, asa ca va scriu mai tarziu.
as avea si eu ceva de zis referitor la pozitia scaunului auto in masina. IN NICI UN CAZ CU FATA LA SENSUL DE MERS. acum cel putin cat sunt asa de mici. apoi scrie si pe scaune cum se aseaza. eu am eticheta lipita pe lateralul scaunului. sper ca sunteti constiente ca la o frana brusca isi poate rupe gatul. invers nu are probleme chiar daca accelerezi pana nu mai poti.
faceti cum doriti, eu zic ca poate sa urle pana-i sar capacele...important e sa fie cat mai safe posibil.

diversificare...cuvant magic. si pe mine ma tenteaza de mor sa-l vad cum papa si altceva. mi-am luat si scaun de masa si steamer braun si un storcator de fructe moulinex. sper sa le folosesc, ca sotu' a zis ca sigur o sa rup borcanelele-n doua la cat de puturoasa sunt.

hai ca mai scriu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Repede...putin acum si mai tarziu mai mult

Buna.

Loradin sper ca prietenii tai au indragit-o pe Ana si ti-au spus ce fata minunata ai.Acum ca folositi si biberonul venim sa va facem un pic curte in parc la Moghioros....Pupam mama si fata.

Absoluta s-ar putea sa ia dreptate.Eu nu am cumparat din Z asa ca tu sigur ai mai mult aexperienta cu hainele de acolo dar , accept provocarea.Vino in prima sambata din septembrie inparcul Herastrau cu fata si cu un body din Z si vin si eu cu cel care face obiectul discutiei.Arbitrii sa fie celelalte mamici.OK?
Scaun nu stiu ce sa zic ca noi am primit.Felicitari pentru dintisor.si pentru evolutia fetei in general.
Sa nu uit.Sora mea a fost la Culcer si i-a zis ca are fata hematom ca au scapat-o cand a nascut...la care sor mea ii zice "unde doamna ca nu am nascut in galeata am facut cezariana la dr.badea (municipal)?"asta s-a ofuscat si ia dat sa faca eco si a fost sormea la Budimex si a facut investigatii si EEG si nu are fata nimic.Acu trage si tu concluzii..da io zic ca dai banu degeaba...
du-te direct la oftalmolog.

Mihael@ nu e de l afirul de par.

Anamana 123 ete na nu te citeste nimeni.Ba citim si mai si raspundem .Si ..cam...da seamana baietii..si sa-l vezi si pe Adrian al lui ELena2006 si cu el seamana...io nu stiu da..parca barbatu meu nu a fost in Ardeal...sau cine stie ...fugea noaptea ca Cenusasreasa..
La intrebarea despre Kay raspunsul e din pacate..Da.Noroc ca Sonia e bine ca altfel....

Val cica noile studii au demonstrat ca sucul de moorcov constipa si e indicat in diarei rebele.Victor a facut diaree si sucul portocaliu in cele 2 zile cand i-am dat asa ca am renuntat.Poate Mariuca chiar se constipa de la el.Baga mar.Asta sigur nu constipa.

Stef mersi de raspuns si de invitatie.Apoi sa va ajuet Dumnezeu sa va luati una mai mare si va trecem pragul cu placere.Cat despre decalotare si sotula facut operatia la 1 an si ceva dar el e impotriva ca ar avea cica niste repercusriuni asupra activ sexuale...asa zice el..cica a citit.Mai vedem mai facem incercari la baie...mai meregm la undr..si apoi decidem.Si stai linistita Carl nu seamana a fata cum nu seamana Maria (anamana) cu un baiat.

Krissy ma bucur ca suntei bine si ca ua venit parintii tai.Se vede din mesajul tau ca esti mai optimista decat atunci cand incepusei munca.Sa nu ne uiti si sa pui poze cu Sophia si de acum si de la botez.

Mady dulceata mica...pai la ora la care ai scris tu mesajul Victor papase a 2a masa si eram deja afara la gagici.Noi avem o curte interioara maare si plina de verdeata si stam la umbra cam 3-4 ore pe acolo..asa ca am bagat scris acum la pranz .

Ddana sa ai spor la referate.Si eu recunosc ca imi mai usor ca alaptez si nu stau sa fierb la biberoane si sa prepar lapte..dar supa tot bagam ca vrem sa trecem la piure si la putina independenta.Faza cu cenzura am patit-o si eu...deh...asta e...

Karla daca vrei sa vezi cum va dormi in patut uita-te la pozele lui VIctor este foarte explicit ..cand avea 65-67 cm dormea cu picioarele atarnate...acum si le urca pe partea plina a patului sau il mai succesc eu ca deja are 69cm si se cam chninuie ..cred eu..ca el nu s-a plans. si spor la treaba.
Eu am dus pisica la socrii..daca poti nu mai lasa pisicul in camera cu Luca.E mai sigur...pisicile sunt imprevizibile.
Pansament umed cu Rivanol.Cum se usuca cum uzi si masezi usor daca suporti sa iasa puroiul si tot asa pana colecteaza tot si se elimina tot.Eu asa m-am rezolvat singura la unghii.

continuarea dupa masa lui Victor

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput