Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 12
Liuda spune:
fetili maine fie-mea pune de baut, santeti invitate care vreti. ca maine e ziua ei - ea mai e si Maria, iar maine din ce stiu eu - e sfanta Maria. Asa ca poftiti la noi!
Flavia-Ioana spune:
Bine v-am regasit !
Noi suntem foarte bine, avem aproape 9 luni, corectate 7, Daria are un dintisor, tot ea silabiseste, mama tata papa, sunt sanatoase, totul decurge minunat, doar ca sunt foarte mofturoase la mancare, daca le-as da doar lapte si cereale ar fi minunat...De crescut crestem, ne indreptam cu pasi repezi spre 8 kg !
In rest toate bune, nici nu stiu cand a trecut timpul, fac imediat anul...
Am pus pozici daca vreti sa ne mai vedeti !
Va pup pe toate dulce de tot !
alinuk spune:
Liuda pregateste fata neshte jde biberoane...
ia de uitati ce am mai gasit
http://e copii . ro/Articole_despre_copii/Alimentatia_la_bebelusi.html
sunt trei pauze..
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
kateryna spune:
flavia, bine ai revenit. Am vazut pozele cu fetitele. Sunt adorabile!! Parca le si vad cum se joaca amandoua si isi fac mai-mai.
laura ionescu spune:
N-am mai intrat de ceva timp si o sa-mi ia ceva sa recuperez. Am observat ca ati scris ca nu mananca bebeii. Ei bine, nici haplea mea nu mai mananca. Nu stiu ce are, ea care halea tot ce ii puneam in fata, acum intoarce capul de la lingurita.
Ma pun pe citit...
pako spune:
va citesc dar mai greu cu scrisu'...
am vazut floricelele Flaviei...sunt tare dulci....dulci, dulci, dulci...moooa!un pupic de la noi
Monu,Alexia ta e curajoasa....imi place aia cu matzu in carut...hehehe...
conchita spune:
Rali, carnea merge mai de la 10-12 luni incolo. io cu Shine ne-am propus sa discutam despre regulile diversificarii si diferite formule, dau linkul la topic cand il regasesc, ca l-am pierdut. :-))
Liuda mama, dar ce anume ii place Dienutei sa manance, are niste favorite macar? hai ca maine sarbatorim impreuna, ca si pe-a mea tot Maria o cheama.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
monu spune:
Flavia ai niste fetite absolut adorabile.
Greva foamei - pot spune asa despre cea mare. primul copil. mereu in greva de cand o stiu. asta mica, sincer, mananca mai mult decat alexia la ora actuala.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
Cele doua sunt absolut minunate!
Frumoase si delicate...
Voua vi se pare ca si mie ca seamana ft mult??
Flavia cum le deosebesti..poate e o intrebare prosteasca pusa unui parinte de gemeni...dar totusi vi s-a intamplat vreodata sa le incurcati
poop
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
liuda -nu vrei tu sa imi dai un PM cu nr Danei din Ro? maine trebuie sa vina si e rost de o intalneala...nu stiu ce sa zic de Diana; la noi a avut succes infometarea si juma de nectarina+biscuiti, azi.
monu -te inteleg perfect! Si Matei e la fel...cum o rezista cu 2 crenvusti/2 felii de paine cu Almette + 900ml lapte toooaaata ziua..nu stiu! Abia a spart a 7-a masea, dar tot mai are una de iesit
flavia - pup fete cucuiete!
alinuk - si eu mereu intreb asta; cica parintii le vad diferite
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2