Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, multa sanatate tatalui, imi pare tare rau, nu stiu pe nimeni.

Monu, frumoase pozele. Sa iti traiasca!

Anis, ce mai faceti cu diareea? E mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetele, intru rapid, nu ma injurati, stiu ca virgula capitolul imi este dedicat, dar momentan am inceput serviciul (pe bune) si am nimerit pe tura fix cu cea mai a dracului fumee de pe acolo, si a vrut sa-mi prinda urekile din prima. Va pup si va scriu si episodul doi cit pot de curind. Puuuuup

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

www.antena3.ro/Bucuresti.-Zone-in-care-apa-potabila-este-oprita_act_37383_ext.html" target="_blank">Se opreste apa, fetelor

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Conchita, Marybell, multumesc f.f.f. mult pt raspunsuri.
Ma bucur ca nu i-au mai aparut bubite lui Erik.
Catalina, alaptez si sa scot 1/2l de lapte sa ii fac branzica mi-e imposibil. Asa ca m-am gandit sa ii cumpar cel mai ieftin lapte praf pt bebelusi.

Monu, sa va traiasca printesele, sa creasca mari si sanatoase. Sunt frumoase foc! Si ce bine ca se iubesc!

Eva a facut talente la mar cu cereale (mar+morcov). Ma incurajez si zic ca nu ii era foame. Mai incerc si maine si daca nu ii bag alt fruct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marybell vad ca in lista postata de tine usturoilu se baga dupa un an....Messa tu ai cetit pe altundeva ca e oki daca il bagam mai devreme??
Mi-e naspa sa o sun pe pedi ...sa nu creada ca mi-s dusa... Ca am mai vorbit ieri cu cineva care mai ca nu mi-a zis ca's nebuna ca vreau sa dau la bebe usturoi in piure de acum (evident nu mujdei!)

Marybell pupam Erikutz si il asteptam la o plimbarica in parculetz la Cismigiu... si pe premiantul Edi rockerul of course...

Lilica negresit sa ne tii la curent cu vestile despre Darius... senzational ar fi sa ajunga intr-un spit oki unde sa se ocupe cineva calumea de cazul lui!!!

Conchi mandra de Sonia are program de tura trei precum Alexutzu lui Shine??? auleu fetelor va compatmesc cu somnul...
Shine mamica dusuri cu apa caldutza...masaj pe ..poate te ajuta si sotziunea....

Messa, Liuda, Lili, Miha, Kate fetele cu bbii moshcofanosi cu papica.... multa rabdarica ... si ma concentrez si io sa stiti!!! Sa pape tot!

Alinatxa iti tinem pumnii in continuare, pupam Robertica!!
nu ne pui si noo niste pozuci de la botez???

Cristiana uite poti incerca aici www.ajutormenaj.ro ...sper sa nu ma bage la reclama

Monu ft faine printesele sunt bestiale aici..iar de poza cu matza ce sa mai zic...

Anis ce a iesit la analizele Iarinei???Bafta azi!Ma gandesc la tine!vb

zi faina va dorim,

poop fete cucuiete!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata! ce faceti?
activitate mai nimic... nu stiu ce se intampla... am intrat in rutina?

fetele multumim la cele care raspund despre problema cu mancatul copiilor.

conchita si Ylilimic - ma gandeam si eu sa intrerup si sa o apuc de la inceput cu diversificarea, dar... exista un dar, cat timp intrerupem ce mancam? voi normal mancati lapte! Dar nu uitati ca Diana mea nu suporta laptele, eu il bag cu forta, mai mult in somn, daca ar fi dupa ea... nu ar manca lapte de la 2 luni. Insa eu insist. Aici e beleaua, intrerup si ce ii dau, suc cu apa? La voi e bine! Aveti tzatza, bosgoroii va mai beau si lapte formula la bibe, la noi bea numai pe sustache cand e inconstienta...
dar, fetele, am luat vi-sol si eri dupa doar 3 ml de visol in ceai a mancat legume fierte (conopida, brocoli, ardei, dovlecel - in cantitati mici) cu carnita de piuca (adica o pulpa fiarta)! sa va zic ca a mancat ca sparta? Nu mai stiu, o fi de la vi-sol, nu o fi de la el... merg inainte, vad ca si alte fete se chinuie cu aceiasi probleme, o fi de la dinti ca toti sant cam de aceeasi varsta, de la puseuri, bine noi ne excludem, ca Diana mereu a mancat rau!

Ylilimic - vesti bune pentru Darius, sa-l ajute DD sa depaseasca! Si noi sa-l ajutam!

Alinatxa - ma bucur ca ai intrat, chiar daca vestile despre pui ai fost mai mult proaste, dar asa se mai intampla cu botezurile! Multa sanatate lu' Robertica si tie bafta la examene. Iti tin pumnii!!!

Mirandolina - pai si luna de miere?!?!?!?!?!!?!?!?

Messo - daca si a ta nu mananca inseamna ca e de rau!

Cristiana 70 bine ai revenit!

catalina - mama ana la urma tu stai cel mai bine cu haleala la cupil... pai si noi ne dadeam cu pareri aici cum sa-l faci pe pici sa manance... s unde am ajuns?

fetele am un somn in glanda de nu va inchipuiti... asta mica de la 3 dimineata s-a foit (eu m-am culcat la 2) s-a trezit si nu s-a mai culcat. Nu stiu ce are. am culcat-o cu mine a adormit pe la 8 pana la 9 cand a venit bona si eu m-am mutat in dormitor si am mai dormit o juma de ora! Nu stiu ce a patit dar nu a plans, s-a foit, a cerut suzeta si nu a dormit!!! poate vine un dinte ceva, ca altfel nu inteleg. De la mancare? dar a mancat la 12 noaptea - pana la 3 e ceva vreme, era si pisat acel lapte!

hai ca mai muncesc si mai revin, numai ca nu am unde... ca voi ati intrat in hibernarie, sa inteleg ca se stinge forumul nostru?

Mergi la inceput

alo ? ati disparut? ce faceti mamelelor! offf mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

liudo poate la iarna o mai invia ca atunci nu mai stam atat afara

Mergi la inceput

bai alo fetiiillliii ce faceti, va jucati de-a v-ati-ascunselea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

eu sunt pe aici dar mai greu cu scrisul...

Multa sanatate piticutilor bolnaviori si multa pofta de mancare piticilor mofturosi!

Lui Vlad nu-i place deloc supa (nici reteta Catalinei cu portocala)...asa ca am reinceput sa-i dau doar cate o leguma...azi am papat cam 70g de piure de dovleac...ar mai fi papat dar nu am facut mai mult...desi la prima lg. s-a strambat...

Shine- cum e cu sanii? Cam asa are si Vlad programul...te plangeai ca se scoala noaptea Alex...noi pana acum nu am dormit o noapte intreaga fara treziri de papa (cam 2-3)

Monu - frumoase fetite ai!

Conchita- imi place schema ta...de fapt m-a convins sa reincep de azi cu o sg. leguma...ca vroiam sa-i dau tot supa (mai aveam de ieri)...tu carnita cand o sa-i dai Soniei? Si sa stii ca si eu astept o poza cu voi!

Mirandolina- serviciu usor!

Cristiana - ma bucur ca v-a priit concediul! Multa sanatate tatalui tau!

Alinatxa- mult succes la examenul din sept! O sa fie bine!

Marybell- ma bucur ca Erik e mai bine! Multam pentru listuta!

Mergi la inceput