Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, am vazut toate pozele. de la croaziera dandusei incoace. nu stiu daca o fi varsta, sau sunt ei o generatie aparte, dar toti sunt extraordinari. frumosi fiecare in felul lui. am cunoscut si fulguleti noi, de fapt mai vechi, dar nu fusesem prezentati . o nebunie. m-am delectat zilele astea...dar n-am avut chef deloc sa scriu.
sa zic ca acum sunt un pic mai bine, taman bine ce l-a luat pe d maraiala....

lapte praf n-a vrut. a luat doua guri din inertie dar se pare ca era satul. n-a facut scandal, doar ca nu voia. deci am scos si asta de pe lista trezilor...nu stiu ce a mai ramas. doar ca vrea sa doarma cu mine in pat. dar mi-e foarte frica. chris luasei niste aparatori pt patul mare? poti sa mi dai niste detalii?

d are si el 3 mese diversificate. manaca piersica cu mar dimineata, iaurt cu banana (incerc sa l mai pacalesc cu iaurt cu legume dar nu prea merge....) la pranz si fructe cu cereale dupa amiaza. dar cantitatile variaza f mult. manannca si borcanele, dar numai cu fructe si numai in deplasari. as fi vrut sa i dau si branza dar ma mai gandesc.

veronici

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Roxanica,Teutz,Bambo,ACS

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sa nu ramanem si noi in urma va prezentam poze noi vizionare placuta

Dianocica-vrem poze de la mare crezi ca scapi fara sa le vedem?

Veronici

Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

BAMBO,superbe pozele,sunteti ffff frumoase!!!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza!

Denis s-a ridicat ieri pentru prima data in picioare in patutz!!!! ...si azi a repetat figura bineinteles!!! ...

A_dejule, ce face motanu' in dimineata asta? A revenit la sentimente mai bune in cea ce priveste mancarea?...poate e o faza trecatoare...mai urmareste-l si incearca-l...Vazut pozici...acuma nu le am la indemana, dar alea in care se stramba sunt mortale...am ras de numa'...Va pupam...
Chiar asa, Dianocicaacuma ca te simti mai bine, ia arata-ne niste poze din deplasare...nu ne ignora ...ca nu scapi! Chiar ma bucur ca Dmic n-a lins laptele praf...destept baiat!
Bambo, vizionat si pozele voastre...sunteti frumosi toti trei!
Adina, nici pe voi nu v-am uitat!!! pozici! Imi place casa ta foarte mult...las', cand vin pe la Sibiu, ceea ce teoretic ar trebui sa se intmaple in urmatoarele 3/4 saptamani, trec sa o vad de-adevaratelea ...

Salutari!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Asiza,abia astept sa vii la sibiu!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumim fetelor care ne-au felicitat pentru cele 10 lunisoare implinite ieri. Am sarbatorit.
Ieri a papat pastrav prima data si i-a placut foarte tare.

Am vazut ca mananca mult mai bine de cand i-am diversificat mult mancarea. A papat spanac cu ou, mazare cu aripiare de pui, acum ieri peste cu legume, maine ii fac mancarica de dovlecel. daca sunteti interesate de retete le scriu cu placere. mananca foarte bine.

laptic bea de la tzitzi inca.

Fetelor sunt super trista. verisoara mea de la Timisoara are un cheag de sange pe creier. a lesinat saracuta cand era singura acasa cu bebele ei. Noroc ca apucase sa isi sune sotul inainte ca Doamne fereste ce se putea intampla. Au gasit-o vecinii lesinata in casa. Nu stia nimic de ea si s-a trezit la spital. Dintr-o data asa....Doctorii i-au spus ca e tromboflebita si a plecat cheagul ala si s-a asezat pe creier. dar ia ceva medicamnete si cica se resoarbe. sper din inima. Stiti ceva de boala asta?
Era trista si ca i-au dat medicamente sa ii opreasca laptele.ea alapta ca fiul ei are doar 3 luni jumate. si ii e dor de puiul ei. Offff, sunt asa trista pentru ea. sper sa isi revina cat mai repede.

Vazut poze de fulguleti. toti sunt niste frumosi, mamicile la fel.

VA pup mult de tot.

Mergi la inceput

Adinazot-multumim

Asiza-felicitari pt ridicatul in picioare sa te tii de acuma o sa doarma in picioare

Hmmmm...prea multa lume trage chiulul,trebuie sa luam masuri...

luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Roana-imi pare tare rau de verisoara ta sper sa se faca bine repede repede
ce fel de mazare i-ai dat? din piata?noi am incercat spanacul de la borcanel si nu i-a placut deloc
am observat ca mancarea care imi place mie Antoniei nu-i place si ce-i place ei nu-mi place mie

luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Denis ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput