Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A-DEJU,e superb motanelul tau!!!E f expresiv!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani MARIILOR!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, buna sara!
La multi ani, Mariilor!

am vizionat toate pozele:
Lorym si Rianna, sunt delicate si seamana tare bine, ma bucur ca esti bine, lorym!
Adinazot si Alessia, frumoase ca de obicei. multa sanatate, Adina!
Motanul Erik, foarte poznas baietel!! Are o mutritza de baiat nazdravan! Ca mama lui ;-)
Kara la mare, suuuuper! Cuminte foc!
Flaviutza, sa-ti traiasca printesele. Tot respectul pentru tine, mami!
Daca am uitat ceva, iertare, iertare!!

Multa sanatate mamicilor si fulguletilor bolnaviori!

Kikineata, multumesc de raspunsul cu programul si mesele Sarei. dar, draga mea, Sara mananca foarte foooooarte bine, cantitati industriale!! Compensati refuzul laptelui cu lactate am vazut mult iaurt, cereale cu lapte, nu cred ca vor fi probleme. Sa-i tina Dumnezeu naravu' si tu sa fii tot fericita!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Teutz, sanatate multa Alexiei, dar cum asa a scazut in greutate, mie mi se pare chiar grasunica sau sunt inselatoare pozele?
Dia, de ce nu ne mai dai vesti despre voi??? Hai spune-ne ce mai face Oana??Sanatate multa!
Dianarus, sper din suflet sa scapati de omniprezentul "rosu in gat". Cum a fost revederea cu Ianis??
Ruxandraaaaa, si tu mi-esti draga tare, tare! dar asta o stiai deja...[icon cu omuletz care te imbratiseaza pana scoti o limba de-un cot] Auzi, nu vi s-a terminat inca stocul de sirop de muguri de pin, sa-ti iei desaga-n spinare si sa cobori in sat, la Apotheke, ca o mama responsabila, dar virusata...Nu de alta, dar in sat e net-caffe si mai primim vesti despre boierimea voastra! Concediu placut si multa sanatate!
dianocica, dr. mi-a spus ca e exagerata faza cu branza din formula, a zis sa folosesc lapte cu 3,5% grasime. Eu fac tot din topfer, laptele pe care il folosim noi. Dar ce s-a intamplat cu laptele de tz, nu ne spuneai tu ca dmic va papa tz pana la 18 ani?? Poate pentru ca acum esti bolnavioara si fara vlaga a mai scazut productia, dar totul va reveni la normal, nu crezi?? sanatate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce chiul in masa....deci v-ati betivit toate de Sf Marie??
no, sa va fie de bine...da' acu treceti la raport.

Donia, si tu ai chefuit ?? nu-mi spune ca ai serbat-o pe Sf.Marineland...vine si asta de la Maria ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de la baba de dedesubt citire: de aia i s-a lasat ei tavanul, ca mi-a venit mie canapeaua in sufragerie

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna dimineata fetelor... ce mai mananca fulgusorii?
Baietii nu s-au trezit si am timp sa imi fac de cap.
a_deju : si Matei nu prea mai mananca si sunt ingrijorata ca are doar 8 kg si a scazut vreo 250g; am fost la munte si acolo manca mai bine desi nu stralucea... incerc sa ii gatesc cat mai variat si mai gustos cu ff putina sare. Aseara nu mai vroia cereale in lapte...
Sa va traiasca baietelul. L-am vazut e un vanjos si e foarte activ.
Incerc sa ii prepar niste branzica azi sa vedem daca ii schimb meniul vrea?
Intr-un timp noi mancam bine din "borcanele" Hipp sau Nesle. Acum pauza. Caut niste peste proaspat si nu gasesc,,, desi stau in Braila... nu gasesc ceva bun pt el.

O mamica necajita...

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

M-am trezit la 8 cand a mancat Antonia si nu am mai putut dormi ea bineinteles doarme

Simo29-vacanta placuta in Spania

A_deju-sa va traiasca "motanul" ce fata de poznas are

Adinazot-tare scumpa Alessia si tu ce slaba esti parca ai mai slabit

Chris80-e culmea baba chiar e stresanta zii ca acus o sa-i si cada tavanul

na ca s-a trezit de acum incepe distractia

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Veronici!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore

Dianarus, multumim! Pentru rosu in gat ii dau Alexiei Amoxicilina si Nurofen. Dr mi-a spus sa-i dau si Eurespal, daca tuseste, dar n-a tusit deloc. Pt scaderea febrei i-am dat alternativ Nurofen cu Panadol, dar la Panadol face urat de tot, nu vrea sa deschida gurita, incepe sa urle pana se ineaca cu el si il vomita! Nurofenul i l-am dat cu seringa aia speciala din cutie, iar Amoxicilina am incercat sa i-o dau si cu lingurita si cu seringa, dar era jumate in gurita si jumate pe ea si pe mine. Incepand de aseara (noroc cu Dandusa () ca mi-a dat ideea) i-am pus antibioticul in 20 ml de laptic si l-a baut fara probleme. Cu Nurofenul a fost mai usor, pt ca e o cantitate mai mica. Sper ca Marc sa nu aiba rosu in gat, sa fie doar niste simpli mucisori!
Lorym, prin ce peripetii ati trecut si voi cu masina si ce nesimtiti aia sa va puna pe voi sa platiti, desi masina era in garantie!
Sbogdana, imi pare tare, tare rau ca trebuie sa mai faceti si alte investigatii si analize! Va urez sa primiti numai rezultate bune! dulce frumoasa Zara si ii doresc multa sanatate!
Dianocica, insanatosire grabnica!
Lorym, felicitari pentru “mama” si sufletelul scump!
A_deju, frumos foc motanelul nazdravan si foarte expresiv! Pupam "monstruletul"!
Adina, ma bucur ca te simti mai bine. Super pozele! Si Alessia si mami sunt doua frumoase!
Roxanica, Alexia arata grasunica in toate pozele, dar in realitate nu e chiar asa. Nu e nici slaba intr-adevar, e numai bine. Ea e scurtutza, are doar 66-67 cm si la 7,700 kg mie mi se pare ca arata foarte bine. Totusi e o problema ca a scazut in greutate. Dr a spus ca e posibil sa fie de la rosu in gat+febra+scaune apoase+doua-trei varsaturi (cand am incercat sa-i dau medicamentele), ca ei scad rapid in greutate cand sunt bolnaviori. Sper ca peste doua saptamani, cand mergem iar la cantar, sa primim vesti bune. si multumim pentru urari!
Chris, nu te supara, dar nu ma pot abtine! de la baba de dedesubt citire: de aia i s-a lasat ei tavanul, ca mi-a venit mie canapeaua in sufragerie Doamne, chiar e dusa cu capul baba!!!

Felicitari fulguletilor care merg in 4 labute si care s-au ridicat in picioruse in patut!

S-a trezit iubita mea, vorbim deseara! Va urez o zi buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Chris80 da' cate tone are canapeaua voastra? Scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu zambesc.

Adinazot, am vazut posele Alessiei. E frumoasa ca mamica ei!

A_deju, m-am indragostit de motan :). Nu-i a buna la varsta mea, nu?

Am petrecut ieri de ziua Mariilor, asa ca s-a dus naiba cura mea de slabire inceputa alaltaieri :). Dar reiau astazi, ca vreau sa scap de vreo 5-6 kg. Si piticuta mea cea mare e la regim, cica ar avea cu 2 kg mai mult decat ar trebui (21kg la 112 cm, fata de 19kg indicate). Asa ca trebuie sa mai reducem din dulciuri, sa n-abia probleme pe viitor. Ea nu mananca mult, dar e pofticioasa si nu prea face sport. Din pacate nu are cine s-o duca la o sala / bazin pe timp de vara. Cand va reincepe gradinita isi va relua cursurile de dans (sala e foarte aproape de casa). Incerc sa n-o stresez cu interdictii, de aceea nici nu i-am spus de greutate, ci doar ca e mai bine pentru sanatate sa nu manacam dulce (exceptie fructe) in fiecare zi. Incerc sa-i fiu eu exemplu :). Si bineinteles ca si sora ei mananca la fel, cu toate ca ei i-ar trebui vreun kg - doua in plus.

Victoras e pe calea cea bna cu somnul de noapte (caci pe cel de zi a inceput sa-l ocoleasca). A luat ieri ultima masa la 22.30 (100 ml lapte) si a dormit pana pe la 7.30. S-a trezit el de cateva ori si s-a foit, dar dupa putina apa a adormit la loc. Trecem la pasul doi: sa-l invat sa doarma la el in pat. Prima parte a noptii (pana la 12 - 1) nu-i problema, dar cand isi da seama ca nu e langa mine in pat, incepe sa planga. Deci mai avem de lucru. Apoi o sa urmeze si pasul trei: mutarea in camera cu fetele si reintoarcerea taticului la locul sau. Avem plan pe termen lung :). Sa vedem ce s-o alege din el :).

Odata cu Sfanta Maria ni s-a schimbat progamul la serviciu: 8-17. Asa ca poate vom reusi sa ajungem la urmatoarea intalnire in Herastrau. Mi-ar face placere sa ne vedem.

V-am impuiat capul :)

Ma reintorc cu poze noi dupa amiaza.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput