Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by addiana

la noi rosul e bun! azi a primit o frunza galbena...destul de mare pe care nu vrea s-o dau jos...

o intrebare: cum culcati doi copilasi in aceeasi camera? la mine e cosmar... dureaza aproape o ora pana adorm...

diana, denisa si raisa
poze

Pe primii doi cand ii culcam trebuia sa stau si eu intre ei, altfel se chitaiau si nu mai adormeau.. numai asa..
Dar ai mei au renutat la somnul de pranz de pe la 3 ani jumate.. nu mai era chip sa-i adorm.. Asa ca seara ii culc mai devreme si sunt si eu mai multumita iar ei dorm cat trebuie.

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

diana,noi lasam usa la camera deschisa,si ei stiu ca ii urmarim.Deh mai stam si cu gura pe ei(inchide ochii si dormi,Evelina lasa-l pe Sami si tot asa....).Acuma ca a inceput scoala,Sami adoarme inainte de a pune capul pe perna,si Evelina nu mai are partener la "nebunii".Dar si la noi au fost destule seri "vesele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ei, la noi sunt seri "vesele" si cu cite unul in camera. acum ca a inceput gradi, parca se culca un pic mai usor dar tot trebuie facute n-spe ture cu: vreau apa, vreau pishi, vreau plapuma, nu mai vreau plapuma

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

pai o ora nu e chiar asa mult, se poate si mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Va tot citesc sa imi fac si eu curaj. Daca va amintiti, am un copil si sunt insarcinata cu al doilea (9 saptamani implinite)... Uf, trec prin niste stari de spaima amestecata cu un fel de deznadejde... despre cum si daca ma voi descurca eu... cu 2 copii... Asta se intampla si pentru ca sotul va fi mai mult plecat in urmatoarele saptamani, ne-am facut ceva planuri de amenajari in casa si ma gandesc si daca ne vom descurca pana in primavara sa le facem pe toate... in plus sunt asa de adormita, de obosita mereu, ca ma gandesc si la cum va fi dupa ce nasc, ca daca voi fi la fel si nu ma voi descurca??
Insa cum spuneam va mai citesc pe voi si imi mai trece spaima...
Sunteti fenomenale, felicitari!
Si poate asa, citindu-va, ma conving ca nu e imposibil sa ai si sa te descurci cu mai mult de 2 copii... cine stie?!
Multumesc.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nicoleta, sigur te descurci cu doi! Nu te stresa degeaba, ca ai sa vezi ce usor o sa mearga toate.

Eu ii culc pe baieti impreuna, caci la etaj avem 3 camere, iar in camerele de la parter n-am auzi nimic. Culcatul e rapid, dezbracat, pregatit hainutele pe a doua zi, pupat, stins lumina. E mai haios diminetile cind nu se duc la scoala, caci incep sa se joace si sa rida.
Fetita e singura in camera.
In casa de vacanta ii culcam pe cei mici impreuna si-l lasam singur pe
cel mare, ocazie cu care il lasam pina putin mai tirziu la televizor.

Marimar e in vacanta ? trebuie deschis capitol nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nicoleta, e normal sa ai starile astea, le-am avut si eu dar nu trebuie sa-ti faci pb inainte. o sa te descurci f. bine, poate mai greutz la inceput dar in rest va fi ok.
da, marimar e in concediu, si va trebui si capitol nou un pic mai incolo. deci, care va pricepeti, pls!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Va invit sa discutam la capitolul al 3-lea :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107665

Mergi la inceput