Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

La multi ani Inas!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa,si multe bucurii in familia voastra va dorim. Asteptam pozici cu tortul si printesa mica.

Mergi la inceput

Salut fetele!!!!
Cautam subiectul si nu-l puteam gasi,credeam ca s-a mutat,dar se vede ca toata lumea isi petrece we cu familia .
Eu am culcat armata si ma duc sa mai calc niste haine pe ziua de miine.

Va astept sa reveniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mamicilor,
Noi plecam in vacanta pt 5 saptamini, nu stiu cit timp o s amai am sa citesc sau sa scriu ...

Oricine poate sa inceapa un nou capitol daca vrea !

pupici

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

marimar,vacanta frumoasa va doresc!Wow,5 saptamani!Super!Sper sa va distrati si cel mai important ,sa va odihniti!
Fetelor va multumesc pt. urari!
Scriu putin,mai am 10 min si rup postul,azi sunt cam anemica .Am fost cu fetele in parc si la cumparaturi si din cauza "efortului" m-a lovit o sete!Da` curind o sa beau,slava Domnului!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna ziua, mamici! ne primiti si pe noi in clubul vostru?
sunt o mamica tinerica, doar 26 de ani, dar impliniti... si cu doua fetite denisa-4 ani si raisa- 1 an si 7 luni.
suntem mai tot timpul singurele, tati nostru e toata ziua plecat cu treaba "sa faca bani, ca sa aiba ce cheltui mama"- cum spune denisa

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bun venit addiana.
eu am dus copiii doua zile la gradi si a racit Antim. si de la el am luat toti, inclusiv Stefan

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multa bafta tuturor copilutzilor (si parintilor!) cu ocazia inceperii noului an scolar!
buna venit diana!sa-ti traiasca printesele, sa creasca mari si sanatoase!
marimar, vacanta placuta! si sa va intoarceti cu forte proapete, toti!
adita, multa sanatate la toti! si eu am dus-o pe krisztina din 28 august la gradi si de ieri am vazut ca are muci si a inceput sa tuseasca. si la robi a inceput sa-i curga nasul. de dus am dus-o la gradi, ca deh, e prima zi, miine mai vedem ce facem.
hannen, ai grija sa nu ti se faca rau, ca nu-ti lipseste.
gabi25, cum se mai simte daria?si ai tai sunt copii atomici?
multa sanatate la bolnaviori!sa le treaca repede-repede!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

buna ziua! o saptamana frumoasa tuturor!
adita si katik, multumesc!
azi am dus-o si eu pe denisa la gradinita...abia astepta sa mearga, ca niciodata m-a trezit ea pe mine- toata vacanta se trezea pe la 10, azi la 8 fara a fost in picioare..."mami, hai sa mergem la gradinita!", am pus degeaba alarma.
si eu stau cu frica sa nu raceasca, am inceput sa le dau septilin de la inceputul lui septembrie, sper sa fie bun!
multa sanatate copilasilor bolnaviori!
si mult succes la scoala sau la gradinita! doar calificative de la bine in sus si numai buline rosii!(la noi la gradinita alea sunt bune!!!!)

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

diana,bine ai venit
La noi e bun "verdele"," rosu "este cel mai rau .Copilul cind vine de la pregatitoare imi zice bucuros: " mami,astazi am avut Verede". si doar de doua ori a avut "galben",deh,am baiat cuminte
pe toata lumea si fug la culcare.

Mergi la inceput

la noi rosul e bun! azi a primit o frunza galbena...destul de mare pe care nu vrea s-o dau jos...

o intrebare: cum culcati doi copilasi in aceeasi camera? la mine e cosmar... dureaza aproape o ora pana adorm...

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput